Konsernsjef

Student på hel- eller deltid? Sommerjobb som toppleder kan bli din! Hvert år når konsernsjefen i The Adecco Group drar på sommerferie ansetter vi en student – et ledertalent – som får bryne seg på reelle utfordringer en toppleder møter. Vi vet at det finnes ledertalenter innen alle studieretninger, så sett din indre kritiker til side – klart du kan!

Dette får du:

Du har mye å glede deg til! Du får innblikk i en toppleders hverdag, og du får sette ditt preg på tiltak som skal settes i verk. Denne erfaringen er sjelden vare for unge jobbsøkere, og nå har du muligheten! Planen er at du får vise hva du er god for i hele august. Ønsker du å hospitere litt først for å ta pulsen på miljøet, kan dette la seg gjøre i juni.

Du får 100 000 kroner i lønn, alle reiseutgifter dekket og en solid referanse.

Selve jobben:

Du får jobbe med ulike deler av organisasjonen, og mange vil nok gjerne ha din fulle oppmerksomhet. Derfor må du være kritisk når du prioriterer oppgaver, og finne din metode for å få utrettet så mye som du ønsker. Du får delta i møter der andre gjerne skulle ha vært flue på veggen, planlegge aktiviteter og bidra med innspill i både stort og smått. Og skulle du være i tvil, selv om konsernsjef Torben Sneve er i feriemodus, vil han fungere som delvis påkoblet coach når du leder selskapet i sommer.

Sommerjobben som konsernsjef gir deg en innsikt mange unge studenter drømmer om. Derfor ønsker vi at du i arbeidsperioden forteller om dine opplevelser i sosiale medier, og først og fremst på Snapchat.

Hva kreves for å søke?

Alle studenter kan søke, uansett alder, bosted, studieretning og bakgrunn. Og sist, men ikke minst – du har foreløpig ingen planer for august 2019.

Slik blir du med:

Fra 5. februar kan du søke stillingen som konsernsjef på Konsernsjefen.no. Er du i tvil? Kom igjen, vi vet jo at det finnes ledertalenter innen alle fagfelt! Du kan også få muligheten til et internship i Adecco dersom toppjobben ryker. Alle topp 10 er sikret en sommerjobb, så sjansene dine har økt betraktelig.

I år søker du via vår globale side, da kampanjen kjøres i 48 ulike land samtidig, MEN du søker på stillingen som konsernsjefen i Norge, bare så du ikke er i tvil. Du kan utføre registeringen på norsk. Lurer du på noe, kan du alltids sveipe innom Konsernsjefen.no for å lese mer om årets stilling og få tips og råd fra tidligere deltakere. Har du spørsmål, kontakt oss gjerne på konsernsjefen@adecco.no.

Når du har sendt inn søknaden din på den globale siden, blir den vurdert sammen med din LinkedIn-profil, og verv du har eller har hatt. 500 studenter som utmerker seg går videre til neste runde med videointervju og nye tester. Topp 20 blir oppringt for et dybdeintervju. Da har vi et godt grunnlag for å velge ut de ti beste.

Topp 10 går til finalen og får delta på et assessmentsenter med publikum 25. april. Dette skjer ved hovedkontoret i Oslo, der en jury til slutt avgjør hvem som får sommerjobben.

Uansett utfall – vi kan love at rekrutteringsprosessen gir deg verdifull erfaring. Søk nå, vi gleder oss til å bli kjent med deg!