Koll ski søker skitrenere!

Ønsker du å være skitrener rett i nærheten av NIH?

Koll ski gjennomfører sine treninger i nærmiljøet til NIH og vi ser etter trygge, interesserte og engasjerte skitrenere for flere aldersgrupper.

 

Koll ski har mange ivrige skiløpere og var den klubben i Norge som registrerte flest antall kilometere på ski sist sesong.

 

Koll er det lokale idrettslaget for Nordberg, Korsvoll, Kringsjå og Tåsen. Koll er en klubb for bredde og topp. Aktivitetene skal ha høy kvalitet. Vårt mål er at alle skal oppleve mestring og prestasjoner gjennom fellesskap og bredde.

 

Koll ski har et enestående bredt tilbud til alle som vil gå på ski. Vi har knøttetrening, skilek, skitrening, juniorgruppe, seniorgruppe, gruppe for utviklingshemmede (Team Milslukern), hoppgruppe og foreldretrening (Gamle travere). Skigruppa har totalt rundt 500 aktive medlemmer.

 

Vi tilbyr:

  • Trenerkurs
  • Gode muligheter for trenererfaring og utvikling
  • Å bli del av et trenerteam på ca 40 trenere i klubben
  • Rabatter på Milsluker’n Sport
  • Gode betingelser

 

Koll ski er en aktiv klubb som legger til rette for at du med lyst og ambisjoner kan utvikle deg som trener og pedagog i samarbeid med aktive utøvere og engasjerte voksne. 

 

 

Ta kontakt med treneransvarlig, Halvor Utistog, +47 90729967, hutistog@gmail.com for mer informasjon om mulighetene Koll ski kan tilby. Vi søker etter engasjerte og dyktige trenere og ser frem til høre fra deg!