Koll ski søker langrennstrenere for umiddelbar tiltredelse!

Vi trenger 2 trenere for umiddelbar tiltredelse og ut sesongen (til påske). Mulighet for forlengelse.

Vi ser etter trygge, interesserte og engasjerte skitrenere for aldersgruppene 12 år (hovedtrener) og 14 år (delt hovedtreneransvar/hjelpetrener).
Koll har mange ivrige skiløpere i både topp og bredde. Koll har flere ganger vært den klubben i Norge som registrerte flest antall kilometere på ski.
Koll er det lokale idrettslaget for Nordberg, Korsvoll, Kringsjå og Tåsen. Aktivitetene skal ha høy kvalitet. Vårt mål er at alle skal oppleve mestring og prestasjoner gjennom fellesskap og bredde.
Koll ski har et enestående bredt tilbud til alle som vil gå på ski. Vi har knøttetrening, skilek, skitrening, juniorgruppe, seniorgruppe, gruppe for utviklingshemmede (Team Braasport), hoppgruppe og foreldretrening (Gamle travere). Skigruppa har totalt rundt 400 aktive medlemmer.
Vi tilbyr:
• Trenerkurs
• Gode muligheter for trenererfaring og utvikling
• Å bli del av et trenerteam på ca 30 trenere i klubben
• Rabatter på Braasport
• Gode betingelser
Koll ski er en aktiv klubb som legger til rette for at du med lyst og ambisjoner kan utvikle deg som trener og pedagog i samarbeid med aktive utøvere og engasjerte voksne.
Ta kontakt med treneransvarlig, Christoffer Bergene, +47 47 62 70 78 eller chberg@online.no for mer informasjon om mulighetene Koll ski kan tilby.
Vi ser frem til høre fra deg!