Kamboklinikken søker fysioterapeut med master i idrettsfysioterapi

Kamboklinikken søker etter en selvstendig og faglig engasjert fysioterapeut til privat praksis, gjerne med idrettserfaring.

Kamboklinikken søker etter en selvstendig og faglig engasjert fysioterapeut til privat praksis, gjerne med idrettserfaring. Vår nåværende fysioterapeut slutter og vi søker etter en fysioterapeut som kan ta over hennes praksis. Klinikken ligger i Moss, lett tilgjengelig med offentlig transport. Vi har godt samarbeid med alle forsikringsselskaper, Idrettens helsesenter, Kambo Legesenter med 4 fastleger, forskjellige idrettslag og individuelle utøvere fra bredde til topp. Vi kan tilby hyggelige og faglig engasjerte kollegaer (spesialister i idrettsfysioterapi (september 2021) og muskel og skjelettfysioterapi), eget behandlingsrom og tilgang til Kambo treningssenter. Kambo treningssenter drives av Kamboklinikken og brukes i rehabilitering og behandling av pasienter i alle aldre og stadier. Trygge økonomiske rammer med konkurransedyktige betingelser og stor pasienttilgang, som gir en fin mulighet til å bygge erfaring innen privat praksis.

CV og søknad sendes til  post@kamboklinikken.no, ta gjerne kontakt på PM eller mobil 40232358 (Anne-Karin) ved spørsmål.

Klinikken har egen nettside www.kamboklinikken.no, Facebook side og Instagram.

Mvh. Kamboklinikken

Anne Karin Evensen