Jardar søker friidrettstrener; Sammen med deg vil vi dyrke idrettsgleden hos barn og unge!

Vi trener i Bærum Idrettspark og søker trener for barn og unge to kvelder i uken. Våre utøvere er fra 9 til 15 år og vi er primært på jakt etter trener for de yngste (9-11 år) to ganger i uken. Dersom du har spesielle ferdigheter innen friidrett er det imidlertid selvsagt også mulig at du jobber med de eldre utøverne da de trener delvis samtidig med de yngste. Friidrettsgruppa i Jardar er relativt nystartet, med et lite trenerteam og vi du får mulighet til å være med på å utvikle oss videre.

Vår filosofi er at vi vil bygge gode miljøer og legger til rette for allsidighet. Våre utøvere tilbys kvalitative treninger der alle sees og opplever mestring og utvikling på det nivået de er. Vi tror på at om alle opplever at deres innsats betyr noe så blir treningen best mulig for alle, uavhengig av nivå. For å sikre kvalitet, prøver vi å begrense størrelsen på gruppene slik at det blir mulig å gi hver enkelt individuelle tilbakemeldinger. For de minste er det normalt maksimalt 8-10 utøvere i en gruppe.

Vi kan tilby gode muligheter for trenererfaring og klubbutvikling, trenerkurs innen friidrett og gode betingelser.

Du brenner for idrettsglede, er engasjert og utadvendt og trives med å jobbe med barn og ungdom. I tillegg bør du ha friidrettsbakgrunn og gjerne litt trenererfaring fra før. Du vil i så fall møte en engasjert gjeng med jenter og gutter som vil bidra til at du får en morsom og givende jobb. Det er også muligheter for ytterligere engasjement som løpetrener for øvrige grupper i klubben etter hvert, dersom du er interessert.

Ta kontakt med hovedtrener Kristin Gjertsen (tlf 977 94 948 eller kristin.gjertsen@hotmail.com) for mer informasjon, en uforpliktende prat eller søknad. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Hilsen fra Styret i Jardar Friidrett
v/Mariann Floten (leder) og Kristin Gjertsen (nestleder)