Jar Ishockeyklubb søker trenere og sportskoordinator

Jar Ishockeyklubb holder til i et fantastisk anlegg på Jar i Bærum Øst. Siden et nytt anlegg stod klart for 8. år siden har klubben opplevd en meget sterk vekst i medlemmer og er i dag Norges 3. største klubb i antall medlemmer under 20 år. De siste årene har klubben tatt grep og ansatt Daglig leder og eksterne trenere for lagene for å få økt den sportslige satsningen. Jar er veldig tydelig på hvordan de vil drive klubben. De ønsker i dag flest mulig – lengst mulig og være Norges beste barna- og ungdomsklubb. I tillegg til å drive spillerutvikling på det sportslige plan har Jar også stort fokus på å utvikle de menneskelige ferdighetene. For å komme dit trengs det gode ledere å trenere.

Jar kommer til å voksne med mange medlemmer i årene fremover og søker nå trenere og en sportskoordinator som sammen kan hjelpe Jar videre i utviklingen. Vi ønsker flere entusiastiske og
utviklingsorienterte trenere til våre ungdomslag og idrett etter skole (Hockey SFO). Vi gjør det vi kan for at trenere skal jobbe på lag som er riktige for seg og at spillergrupper får trenere som er riktig for seg. For rett person og ved ønske kan det være mulig å flere sentrale roller i klubben. Trenerne vil få en viktig rolle i klubben og mulighet for å påvirke er veien videre er stor for rette kandidater.

Hva ser vi etter?

Entusiasme og interesse for ishockeytrenerrollen er noe vi har erfart gir spillerne våre trivsel og dermed utvikling. Struktur, grundighet, ydmykhet, samt å være tillitsfull er andre kjennetegn på en trener i Jar. Dersom man personlighetsmessig har disse egenskapene, vil Jar hjelpe ambisiøse trenere til å få rikelig med faglig påfyll for en videre karriere.

Ta kontakt med Daglig leder Knut Henrik Spets på epost khs@jaril.no eller telefon 92 01 21 31 visst dette høres interessant ut.