Heming fotball søker trenere

Er du interessert å bli en del av vårt utviklingsmiljø? Heming Fotball søker engasjerte og utviklingsorienterte trenere til akademiet!

Heming-Akademiet er i vekst, og har nå i overkant av 300 ivrige spillere i alderen 6-12 år. Vi søker etter trenere som ønsker å bli en del av vårt utviklingsmiljø, og har et engasjement for å utvikle unge fotballspillere. Akademiets aktiviteter er fra klokken 14:45 – 16:15 mandag til fredag (noe helgeaktivitet må påregnes i forbindelse med kamper). Treningene foregår på Hemingbanen. Vi søker trenere som kan bidra mellom 2-5 dager i uken.

Arbeidsoppgaver:

  • Planlegge, organisere og lede treninger ut i fra vår spillmodell

Vi ser etter:

Trenere med engasjement for fotball og utvikling av unge fotballspillere, er positiv, strukturert og har gode kommunikasjonsevner. Erfaring og utdanning er ikke et krav, men vi ønsker trenere som er lærevillig og utviklingsorientert både for spillernes og sin egen del. Vi tilbyr trenerkurs i regi av Heming Fotball og NFF.

Vi tilbyr:

Et sterkt fagmiljø med mulighet for utvikling av egne trenerferdigheter, gode læringsmuligheter, uttrykke egne tanker og erfaringer. Man vil få oppfølging fra en av klubbens trenerutviklere. Det vil også være mulighet for å delta på klubbens trenerforum (her deler vi egne tanker, ny lærdom, samt eksterne trenere som holder workshops). For rett kandidat kan også stillingen som trener på akademiet også utvides til å en større stilling i klubben.
Lønn etter avtale.

Kontakt

Er du interessert? Send CV og noen ord om deg selv som trener til
Akademiansvarlig Heming Fotball:

Aleksander Røsler Gullhaug aleksander.gullhaug@heming.no