Hei alle studenter på NIH

Vi søker deg som har lyst til å jobbe som trener eller spillerutvikler i ett utviklingsorientert miljø i Fotballklubben Huk på Bygdøy. Som leder for 1 lag eller som trener på akademi i alderen 7-15 år.Klubben er i vekst og vi vil utvide med flere trenere på akademiet vårt og 2 ungdomslag samt 1 lag i barnefotballen. G12, J14 og G15 trenger trenere.

Vi setter pris på om du har erfaring som trener, eller er ivrig i å komme i gang som trener. At du har UEFA B eller C-lisens eller et sterkt ønske om å ta det og hos oss sponser vi ivrige trenere med utdannelse i tillegg til lønn. Du må være punktlig, selvgående, og ha gode samarbeid og kommunikasjons kunnskaper. Vi ønsker at du er nysgjerrig på egen og andres utvikling. 

 

Hos oss jobber du tett på med sportslig leder og vi vil bygge en sterkere faglig gruppe som jobber som trenere eller ledere i klubben.

 

Vi tilbyr ett lite men godt faglig miljø med sterke ambisjoner om å utvikle barn og unge med sunne og gode verdier, legge til rette for at trening er gøy slik at alle barn og ungdom på Bygdøy kan trene mye og godt slik at de har en god sosial tilhørighet utenfor skolen og at de fortsetter med fotball hos oss ut i de senere tenårene. Klubben satser også på å utvikle moderne og reflekterte trenere som kan ta steg som mennesker og fotballedere.

 

Klubben er i prosess til å bli Kvalitetsklubb nivå 1. Noe du også kan være med på å utvikle.

 

Hos oss kan du få lønn, god skolering samt en trygg og god arbeidshverdag.

 

 

 

Ta kontakt med sportslig leder Andreas Haugan på 92 41 40 42 eller på mail: kniksen88@gmail.com