Har du lyst til å prøve deg som ledsager for synshemmede skiløpere helga 14. - 16. februar?

Hodr IL er et idrettslag for synshemmede med base i Oslo. Vi har ulike treningstilbud for barn og voksne med synsvansker. Et av tilbudene for voksne er skitrening i Sørkedalen hver tirsdag kveld fra kl 16.30 - 18.30. Vi har i tillegg en skisamling en helg i året. I 2020 skal vi ha denne samlingen 14. - 16. februar ved Hurdal syn- og mestringssenter som ligger i Hurdal kommune, ca. 6 mil nord for Oslo.Det er mange påmeldte deltakere på skisamlingen denne helgen og vi mangler ledsagere til flere av deltakerne som går relativt raskt på ski. Vi vet at mange av dere studenter ved NIH har vært/skal være ledsagere under Ridderuka på Beitostølen. Vi håper at noen av dere synes ledsagerrollen er spennende og at dere har lyst til å bli med oss på skisamlingen denne helgen. Helgen er gratis for deg som er student.

Det går felles buss:

  • Avreise fra Sporveisgata 10 (ikke langt fra Bislett) fredag 14.2. kl 16.30
  • Retur fra Hurdal søndag 16.2. kl 14.30

Du får dekket:

  • Overnatting i enkeltrom
  • Alle måltider
  • Transport

Senteret har treningsrom, svømmebasseng og badstue som kan benyttes.

På skisamlingen har vi to økter med skitrening lørdag og en økt søndag. Du vil få veiledning i hvordan du ledsager på ski av utøveren som du skal gå sammen med. Utøverne har deltatt på Ridderuka i mange år, de har gode skiferdigheter og er vant til å ha studenter fra Idrettshøyskolen som ledsagere.

For mer informasjon og påmelding, kontakt:

Olav Slaattelid, telefon 922 64 670, e-post: olavslaa@frisurf.no  eller

Inger-Marie Aas, telefon 480 309 91, e-post: inger.marie.aas@statped.no

Ønsker du å være med som ledsager på våre skitreninger i Sørkedalen, så er du velkommen til det. Ta kontakt med Olav Slaattelid.

Håper du blir med!

 

Hilsen

Hodr IL for synshemmede

v/Inger-Marie Aas

www.hodr.no