Grorud IL leter etter flinke folk

Grorud IL vokser raskt og har konstant behov for dyktige mennesker som kan bidra til å oppfylle drømmene til barn og unge i Groruddalen. Hvis det er noe du kan være interessert i så ønsker vi å bli kjent med deg!

Enten du er interessert i å bidra allerede nå med en gang eller fra neste sesong, hadde det vært supert om du tok kontakt!

På drøyt 10 år har Grorud IL vokst fra å være en liten breddeklubb i med a-lag 3. divisjon til en samfunnsansvarlig OBOS-ligaklubb med stor satsing på spillerutvikling. Vår visjon om å skape et inkluderende Grorud der drømmer oppfylles handler i stor grad om å gi barn og unge tilgang til et tilbud av toppkvalitet uten å ekskludere de som ikke har masse penger eller foreldre som kan hjelpe til med alt.

I samarbeid med de lokale ildsjelene som kjenner klubben best, har mye av jobben blitt gjort av unge studenter som har skapt en trivelig og lærerik kultur på kontoret. Flere av disse er fortsatt i klubben og bygger fortsatt på prosjektet, mens mange har gått videre til større jobber i Eliteserieklubber. Vi tror og håper at det ikke finnes et bedre sted for unge fotballfolk som ønsker å utvikle seg fort og trives med en givende jobb – enten du vil bli hovedtrener, spillerutvikler, eller spesialist som fysisk trener, mental trener, analytiker, e.l.

Vi trenger flere dyktige folk til å bidra både med yngre barn og eldre ungdom, med hovedansvar for aldersgrupper og mindre ansvar for å hjelpe til rundt noen av de mest spennende kullene vi har. Det viktigste er ikke hvor langt du har kommet i utdanningene din eller hvor mange års erfaring du har. For oss er dedikasjon og lærevilje det viktigste og vi ønsker å ta vare på deg som menneske og utfordre deg som fagperson.

Ta kontakt med utviklingsleder Torgeir Helgen på
torgeir@grorud-il.no eller 90266021 for å finne ut om du har lyst til å bli en del av utviklingsmiljøet vårt. Arbeidsoppgaver og lønn avtales basert på hva du ønsker å bidra med.

PS: Dersom du ønsker å bli bedre kjent med Grorud IL, sjekk ut serien Grorud Underdogs som ligger gratis på TV2 Play.