Friidrettstrener for barn - søkes snarest til nytt prosjekt!

Vi søker en eller to trenere for barn i alderen 8-13 år som er interesserte i å prøve friidrett som aktivitet. Primært ønsker vi å fokusere på øvelser innen løp og hopp. Like viktig som kompetanse innen friidrett vil vi legge vekt på motivasjon og egnethet til å lede barn.

HVOR

Treningene vil bli holdt på friidrettsbanen ved Ris ungdomsskole på torsdager kl 18-20. Banen er lett tilgjengelig, og ligger rett ved
t-bane Gaustad og sykkelveien langs Ring 3.
Adressen er Ris skolevei 24. 

 

HVEM

Treningene blir åpne for gutter og jenter fra barneomskole i nærområdet. Vi planlegger å fordele barna i to grupper etter alder (2-4.klasse trene fra kl 18-19, 5-7.klasse trene fra kl 19-20).  

 

Tiltaket er helt nytt og et samarbeid mellom foreldre i nabolaget
og idrettsklubben Ready. 

 

Om to trenere vil gå sammen om jobben, enten ved at de trener hver sin gruppe og/eller at de er "back up" for hverandre, er
det helt i orden. 

Treneren(e) vil bli lønnet av idrettsklubben Ready. 

NÅR

Oppstart er planlagt til umiddelbart etter påske, mens vi i første omgang holder på med treninger èn gang i uka fram til sommerferien. Dersom oppslutningen er tilstrekkelig, og vi får dette til å fungere bra, fortsetter vi etter sommerferien.


Dersom du er interessert i en slik jobb, er det fint om du skriver en email til vinderen.friidrett@gmail.com der du forteller litt om din bakgrunn og om hvorfor du mener at du egner deg i en rolle som friidrettstrener for barn i denne alderen.

 

Vi gleder oss til å komme i gang, og håper du vil søke.