Fotballtrener for NIHI Fotball

Norges Idrettshøgskoles IL - Fotball søker ny hovedtrener. NIHI Fotball spiller i 5. divisjon. Vårt mål er å skape en god arena for studenter med et godt sportslig tilbud og et godt sosialt miljø. Det skal være attraktivt for studenter å spille for NIHI. Vi ønsker et stabilt fotballag med et tydelig lederskap, et lag med kvalitet både på og utenfor banen, samt forutsigbarhet for spillere og trener(e). Med dette ønsker vi sentrale personer som kan bidra til å påvirke fremtidsplanen og dermed utviklingen til NIHI fotball.

I tillegg til ny trener vil det ved studiestart settes opp prøvetreninger for nye og gamle spillere, slik det er gjort tidligere. Ut i fra antall deltakere blir det satt opp et lag. Vi ser gjerne at dette formatet beholdes, men at du som nyansatt trener skal kunne påvirke denne prosessen.

Vi ønsker gode sportslige resultater. Dette ønsker vi skal vises gjennom gode prestasjoner i serien, et godt treningsmiljø og en gruppe studenter og apparat som trives. NIHI representerer Norges Idrettshøgskole og vårt ansikt utad er viktig for oss og skolen. Derfor er det viktig at du som trener i likhet med oss, verdsetter en klubb som fremstår positiv både fra utsiden, så vel som innsiden. I tillegg til seriespill ønsker vi å kunne representere NIH ved å stille på de store studentmesterskapene og studentlekene. Dette vil være en god sportslig, men først og fremst sosial arena.

Vi ser etter deg som har tid og lyst til å engasjere deg i å bygge opp NIHI Fotball i samarbeid med NIHI. Som trener får du mulighet til å bestemme hvordan laget skal fungere i praksis. Av personlige egenskaper legger vi vekt på at du har engasjement, er initiativrik, strukturert, selvstendig og samarbeidsvillig. Du bør ha fotballfaglig bakgrunn, enten som spiller eller som trener. Lønn etter avtale.

Søknad sendes til nihi.leder@gmail.com. For spørsmål send mail eller ring 411 06 329.
Søknadsfrist: 10.08.20

Mvh
Ingvild Vesterhus, leder NIHI
På vegne av Norges Idrettshøgskoles Studentidrettslag