Fotballtrener for Furuset Fotballs A-lag

Furuset Fotball IF holder til på Furuset Stadion et idrettsanlegg ved siden av IKEA i Groruddalen. Klubben har cirka 350 medlemmer, fordelt på barne- ungdoms- og seniorlag.

Furuset er en breddeklubb som har som ambisjon å gi gode tilbud til fotballspillere i alle aldere.

I tillegg til å drive spillerutvikling har vi tydelig fokus på å utvikle de sosiale ferdighetene til våre medlemmer gjennom tydelige retningslinjer for oppførsel, og fokus på klubbens verdier – Fargerikt, Inspirerende, Fellesskap.

Hvem vi søker etter

Vi søker etter en strukturert og utviklingsorientert trener med relevant bakgrunn og erfaring, til vårt A-lag som denne sesongen har spilt i 5. divisjon. Hovedansvarsområdet er oppfølging av lagets treninger og kamper. Laget har en treningsvillig spillerstall på ca 28 spillere.

Furuset fotball har en struktur med tre seniorlag. Treneren vi ønsker oss, skal i tillegg til ansvaret for A-laget, sørge for at det er en gjennomarbeidet struktur nedover i hele senioravdelingen i samarbeid med trenerne for de to andre lagene. For rett person og ved ønske, kan det være mulighet for flere oppgaver i klubben.

Om arbeidsgiveren

Furuset Fotball IF er en av flere foreninger under Furuset Idrettsforening som ble stiftet i 1914. Furuset Idrettsforening er en viktig samfunnsaktør i Bydel Alna og har en aktiv rolle i lokalmiljøet. Klubben har som mål å bidra til gode oppvekstvilkår for barn og unge gjennom idrettstilbud, Alnaskolen for unge ledere, Regnbuen Arbeids- og Aktivitetsforum og en rekke andre små og store prosjekter.Furuset Idrettsforening eier og drifter idrettsanleggene Furuset Stadion med garderobeanlegg og fotballbaner, Furuset Forum med ishall, håndballhall, garderobeanlegg, kafe og møtelokaler og Furuset Tennissenter med garderobeanlegg.

Er du den vi leter etter?

Vi ser etter en ny trener med entusiasme, ydmykhet og interesse for fotballtrenerrollen, som kan tilføre struktur og grundighet til laget og til seniorfotballen i klubben.

Tiltredelse og lønn etter avtale.

Send en kortfattet søknad med CV til styret v/Hege Ajer Petterson, hegeajer@hotmail.com, hvis dette høres interessant ut.