Fantastisk mulighet til å jobbe i en toppklubb

Ullensaker/Kisa Fotball søker etter studenter som ønsker en erfaring i et rikt fotballmiljø og bidra til å øke prestasjonsrammene rundt årets rekruttstall. Ull/Kisa Rekrutt rykket i fjor opp fra 4.divisjon og med årets spennende utfordring i Norsk-Tipping ligaen ønsker vi fagfolk inn til følgende oppgaver:

Vi tilbyr følgende roller:

- Videoanalyse: Ansvarlig for å tagge kamper i etterkant av kampene, både individuelt og kollektivt. Muligheter ligger også til rette for å bidra på feltet i trening (Bidra som assistenttrener 2) og til å kjøre analyse med individuelle spillere og spillere i ulike lagdeler.

- Fysisk trener: Konstant dialog med hovedtrener og resten av teamet rundt belastning for hver treningsøkt, samt bygge belastningsprofiler på hver enkelt spiller og ha oppfølging i forhold til denne profilen. Ligger til rette for å være med på feltet alle økter tilgjengelig.

Vi ønsker å bidra til å gi en svært gunstig erfaring for studentene der man vil bli del av ett av spennende fotballmiljø i en toppklubb i stadig fremgang.

Rollene vil foreløpig være på frivillig basis.

Send søknad og CV til hovedtrener for Ull/Kisa Rekrutt Fredrik Aasmund Eliassen på mail Eliassen@ullkisafotball.no

For andre spørsmål ta kontakt på telefon 47753889

Skal det være noe annet rundt dette så ta kontakt!