Er du på utkikk etter en meningsfylt deltidsjobb?

Bærum – Kolsås: Vil du bidra til at Katarina skal få en hverdag med mange aktiviteter? Er du på utkikk etter en meningsfylt deltidsjobb? Da kan dette være arbeidsplassen for deg!

Her kan du bli bedre kjent med henne:

https://stendi.no/bpa/jobbe-som-assistent

https://stendi.no/bpa/bpa-til-voksne-og-barn

https://blog.madeformovement.com/no/katarina-aktivt-liv-tross-funksjonsnedsettelse


Personlig assistent til en blid og glad jente på 21 søkes til hyggelig og svært godt tilrettelagt hjem i nærheten av Kolsås i Bærum. Er du student kan dette være en fin deltidsjobb, arbeidsmengden vil være cirka 12 timer i uken fordelt på to ettermiddags-/kveldsvakter. Vi har god erfaring med studenter innenfor fysioterapi, nettopp fordi det er viktig med en sporty person, som er glad i å jobbe med mennesker og som er initiativrik og er opptatt av fysisk aktivitet. Godt humør og pågangsmot kommer godt med i denne jobben. Du vil få god opplæring og faglig oppfølging ved behov.

Din arbeidsplass er vårt hjem. De som jobber hos oss blir en naturlig del av familien, derfor er det viktig at du trives hos oss og at du kommer godt overens med resten av assistent-teamet (både gutter og jenter fra 23 til 26 år). Det er viktig at du har et langsiktig perspektiv på arbeidet og at kan bli hos oss lengst mulig, minimum et år.


Datteren vår er rullestolbruker, og en humørspreder som bare er snill og god. Hun har ikke et verbalt språk, men er til gjengjeld ganske flink til å kommunisere med ikke-verbalt språk
Vi bor i en moderne arkitekttegnet bolig, som ligger landlig til ved et vann nær Kolsås-T-banestasjon. Huset og tomten er godt tilrettelagt for mange hyggelige og kreative innen- og utendørsaktiviteter. Du vil få stor frihet i forhold til hvordan du legger opp arbeidsdagen.
Datteren vår trenger hjelp til mye, så arbeidsoppgavene vil være å assistere ved dagligdagse gjøremål som påkledning, personlig hygiene, hjelp i forbindelse med måltider, men aller mest vektlegger vi aktiviteter og lek både innendørs og utendørs (sommer som vinter).
Det er viktig at du snakker norsk. For den rette personen kan vi love en hyggelig, meningsfylt og inkluderende arbeidsplass.
Tiltredelse: snarest

Send CV og søknad til: elisabeth.x.naess@hotmail.com  eller ring meg på: 90765283.