Bli en del av Norges beste trenerteam! Jobb som idrett- eller dansetrener hos oss!

Vi søker etter 60 nye trenere! Vi skal starte opp i Oslo, Bærum, Nordre Follo og på Nesodden. Å jobbe som idrett- eller dansetrener hos oss innebærer glede, opplevelser og felleskap. Du blir en inspirator, og et viktig forbilde for mange små personer. Alle våre konsepter har en nøye utarbeidet kursplan med øvelser/koreografi og musikk. Som trener har du ansvar for å lære deg kursplanen, slik at du på en trygg og entusiastisk måte kan lede barna på best mulig måte.

Klikk her for å søke!

Vi tilbyr:
• En fantastisk morsom deltidsjobb på ettermiddager og i helger
• Bra timelønn
• Utdanning innen konseptene og lederskap for alle nye trenere
• Coaching og utvikling på veien fra din teamleder
• Teammøter og et herlig fellesskap i trenerteamet
• Minner for livet!

Hva kreves det av meg for å søke?
At du har interesse for barn og idrett/dans ser vi på som en selvfølge. Du skal selv ha holdt på med en eller flere idretter/dansestiler, og være klar for å ta på deg trenerrollen. Du liker å ta ansvar, og du er glad, åpen og trygg som person. Det er ingen krav til trenererfaring da vi kurser alle nyansatte før terminstart. Vi legger stor vekt på rett innstilling og personlighet. Jobben er forelagt ettermiddager og/eller lørdag formiddag. Høstterminen løper fra september – november/desember og vårterminen løper fra februar – april/mai. Vi ser gjerne at du kan jobbe to terminer.

Idrettstrener
Ønsker du å være med på å spre idrettsglede? Ønsker deg en aktiv deltidsjobb? Høres det gøy ut med spretne barn og hinderløyper – eller kanskje triksing med fotball? Da skal du søke jobb som trener hos Be Sporty! Innen idrett tilbyr vi to konsept: Flipkidz barnegymnastikk og Trix fotballskole. Du søker jobb til det konseptet som passer deg og din bakgrunn best.

Dansetrener
Er du danseinteressert og ønsker deg en aktiv deltidsjobb? Høres det gøy ut med lekne barn, kul musikk og morsomme rekvisitter? Da skal du søke jobb som dansetrener til vårt konsept Funkykidz!
Vi søker etter deg som liker å ta ansvar, er trygg i deg selv, og som er en riktig gledesspreder! At du har erfaring med dans tar vi som et stort pluss.

Hvert konsept har en kursplan som treneren skal følge. I kursplanen er samtlige timer nøye planlagt med opplegg, koreografi, øvelser og musikk. Ved å lære deg, og å følge kursplanen til ditt konsept, kan du rette ditt fokus på trenerrollen og barna.

Har du i tillegg erfaring med å instruere barnegrupper? Hvis ja, fantastisk! Hvis ikke, så har vi 15 års erfaring - og vi vil lære deg alt vi kan i løpet av trenerkurset du skal gjennomføre før terminstart. Du vil i tillegg få løpende coaching fra din teamleder, og oppleve et herlig fellesskap i trenerteamet.

Arbeidstid er satt til 10 uker per termin. Hver termin har oppstart i september og februar. Vi har ikke aktiviteter i ferier. Antall timer vil variere med antall timer en trener skal gjennomføre, fra 1-10 timer/uke. Timene vil kunne legges til både ettermiddager og/eller i helger.

Alle må fremvise gyldig politiattest ved en eventuell ansettelse. Be Sporty er en røykfri arbeidsplass. 

Ønsker du å lese om oss og våre konsept, klikk deg inn på vår hjemmeside! Har du spørsmål om stillingen kan du kontakte Eline R. Olsen på: eline@be-sporty.no / 90 48 75 71.

Klikk her for å søke!