Aktivitetsledere til friluftsskolen

Vil du være med å bidra til at barn og unge får gode naturopplevelser i skogen?

Bærum Turlag er en del av DNT Oslo og Omegn, og ble stiftet I 2011. Turlaget har om lag 12.000 medlemmer og et stort aktivitetsprogram gjennom hele året med 350 turer, arrangementer og kurs hvert år.

I 2021 startet vi med et skoleprosjekt vi kaller friluftsskole for skoleelever 3. til 5. trinn i Bærumsskolene. Vi tar med elevene til ulike aktiviteter på Sæteren Gård i Bærum og Nedre Gupu i Vestmarka. Etterhvert vil det også bli aktiviteter på Oksenøya og Fornebu. Lærere er med for å ivareta elevens sikkerhet. Vi som representerer Bærum Turlag bidra med det faglige.

Er du student og ønsker en ekstra jobb?

Vi søker deg som er drivende opptatt av naturopplevelser som barn kan være med på. Du har barna i fokus og du har kunnskap om faglige temaer som eksempelvis; kart og kompass, førsthjelp, bålbrenning, bekledning, turplanlegging, miljø og dette med å bruke og ta vare på naturen.

Du vil være sammen med andre på disse heldagsaktivitetene. Vi i Bærum Turlag vil gi deg opplæring og innføring i det å være aktivitetsleder hos oss.

I Bærum Turlag jobber vi for å tilgjengeliggjøre friluftslivet for alle, og våre aktiviteter og turer skal være lette å bli med på og skal være gratis eller ha en lav kostnad for deltakeren.
Hvis du deler vår ambisjoner, vil vi gjerne ha deg med på laget. For 2023 har vi satt av 11 heldags arrangementer. Vi trenger flere aktivitetsledere pr. dag.

Arbeidsoppgaver

Være med å utvikle det faglig innholdet i friluftskolen
Holde foredrag/lære og veilede elevene innen de ulike temaene
Aktivisere og engasjere elevene med oppgaver de skal løse
Aktivitetene gjøres utendørs

Kvalifikasjoner

Du er student og har tid til å være med på aktivitetene på dagtid
Du er genuint opptatt av natur og bruk av skog og mark, også glad i å formidle din kunnskap til barn
God til å kommunisere med barn, og flink til å aktivisere andre.
Du liker å dele din kompetanse om natur og miljø til andre

Vi håper du har lyst til å være med oss å videreutvikle friluftsskolen for skolebarn i Bærum og bidra med din interesse og kunnskap om naturopplevelser.

Ved interesse, ta kontakt med:

Harald Sundgot Borgen
harald.sundgot.borgen@dnt.no
97788957

Barn rundt bål

imagev1oqx.png