Jobb for studenter

Vi tilbyr muligheten for å legge ut stillingsannonser på våre websider. Dette er et servicetilbud til våre studenter, samt å vise hvilke jobbmuligheter man har etter endt utdanning ved Norges idrettshøgskole.

Annonser sendes til  annonse@nih.no
I tillegg til annonsene nedenfor kan du på jobbidrett.no finne en rekke spennende jobber.

Vil du bli vår nye prosjektleder og bidra til økt aktivitet og bedre folkehelse?

Ønsker du deg en utviklende og variert arbeidshverdag, med meningsfylte utfordringer? Brenner du for å bidra til økt aktivitet og en bedre folkehelse? Vi søker en positiv og dyktig prosjektleder som vil bli med på å utvikle og følge opp vår kursportefølje og skape verdi for våre medlemmer. Om du vil bidra til en fremtidsrettet utvikling av Bad, Park og Idrett og våre fagområder ser vi frem til å høre fra deg!

Vil DU bli vår nye sportslige koordinator?

Vi i Kolbotn IL håndball ønsker å forsterke vår organisasjon og søker derfor en sportslig koordinator (SR) med gode evner til å administrere vår sportslige operasjon på daglig basis.

Tyrving IL – Friidrett søker engasjerte trenere

Tyrving IL er landets største friidrettsklubb for barn og unge. Klubben holder til på Nadderud Stadion og i Bærum Idrettspark kun noen få T-bane stopp fra Oslo sentrum. I 2022 flytter vi til et splitter nytt utendørsanlegg på Rud, rett ved Bærum Idrettspark. Per i dag har Tyrving IL en trenerstab på 22 trenere fordelt på forskjellige grupper og nivå.

ON

On ble stiftet I de Sveitsiske Alpene I 2010 med ett mål I tankene: Å revolusjonere følelsen av å løpe. Teknologien vår er basert på en radikal ide om en myk landing etterfulgt av eksplosive fraspark. Eller som vi kaller det – å løpe på skyer.

Jar Ishockeyklubb søker trenere og sportskoordinator

Jar Ishockeyklubb holder til i et fantastisk anlegg på Jar i Bærum Øst. Siden et nytt anlegg stod klart for 8. år siden har klubben opplevd en meget sterk vekst i medlemmer og er i dag Norges 3. største klubb i antall medlemmer under 20 år. De siste årene har klubben tatt grep og ansatt Daglig leder og eksterne trenere for lagene for å få økt den sportslige satsningen. Jar er veldig tydelig på hvordan de vil drive klubben. De ønsker i dag flest mulig – lengst mulig og være Norges beste barna- og ungdomsklubb. I tillegg til å drive spillerutvikling på det sportslige plan har Jar også stort fokus på å utvikle de menneskelige ferdighetene. For å komme dit trengs det gode ledere å trenere.