Jobb for studenter

Vi tilbyr muligheten for å legge ut stillingsannonser på våre websider. Dette er et servicetilbud til våre studenter, samt å vise hvilke jobbmuligheter man har etter endt utdanning ved Norges idrettshøgskole.

Annonser sendes til  annonse@nih.no
I tillegg til annonsene nedenfor kan du på jobbidrett.no finne en rekke spennende jobber.

Oppegård IL Turn & Barn søker to nye hovedtrenere

Til hovedtrener turn søker vi etter en person med turn- og konkurransebakgrunn fra troppsturn og som har et ønske om å heve nivået i gruppen. Du liker å trene barn, har smittende godt humør, samarbeider godt med andre uansett alder og møter barna med et smil.

Norges skiforbund søker praktikant

Alpint avdelingen ved Norges skiforbund søker en (1) engasjert høgskole/universitets student som ønsker praktisk erfaring som fysisk trener med utøvere på høyt internasjonalt nivå til å komplimentere sine studier.

Sommerjobb som friluftsveileder?

Norges Jeger og Fiskerforbund har fylkeslag i både Oslo og Akershus (NJFF Oslo, NJFF Akershus) Begge fylkeslag tilbyr ulike undervisningsopplegg til skolene i Oslo og Akershus.

VUL håndball søker trener

Vi i VUL håndball (Asker) søker hovedtrener i barne og ungdomshåndballen. Stillingen er 50% med mulighet for 100% fra høsten 2018.

Ready Fotball søker trenere

Ready Fotball holder til på Gressbanen, et idrettsanlegg nederst i Holmenkollen, mellom Slemdal og Røa og har ca 1050 fotballspillere.