Jobb for studenter

Vi tilbyr muligheten for å legge ut stillingsannonser på våre websider. Dette er et servicetilbud til våre studenter, samt å vise hvilke jobbmuligheter man har etter endt utdanning ved Norges idrettshøgskole.

Annonser sendes til  annonse@nih.no
I tillegg til annonsene nedenfor kan du på jobbidrett.no finne en rekke spennende jobber.

Vi trenger trenere i Bøler IF Friidrett

Bøler Idrettsforening ligger i Bydel Østensjø i Oslo og består av 978 medlemmer spredt i fotball-, håndball-, friidrett- og tennisgruppa. Friidrettsgruppa har om lag 185 medlemmer. Vi er en klubb med ambisjoner om å utvikle idrettsutøvere på et høyt nivå, men samtidig legge til rette for at barn og unge skal få oppleve idrettsglede uavhengig av mestringsnivå. Vi vil i 2019 eller 2020 få treningsforhold for barn og ungdom på Haraløkka Idrettsanlegg, i forbindelse med nytt friidrettsanlegg basert på konseptet Friplassen.

Barne- og ungdomstrener i IL Koll

Vil du være trener eller kjenner du noen som kan egne seg som barne- og ungdomstrener i IL Koll rett ved Idrettshøgskolen? Det er selvsagt bra godtgjøring for innsatsen.

Utlysning håndballtrener Ull/Kisa søker trener(e) til sine forskjellige lag

Ull/Kisa Håndball søker håndballtrener(e) som ønsker å bidra med å forsterke våre allerede brilliante trenerteam på flere av våre lag den kommende sesong. Vi har flere solide trenere på ulike lag, men klubben ønsker alltid flere dyktige personer for å utvikle gutter og jenter i klubben vår.

Salgshjelp for sommersesongen, Northug

Petter Northug er godt kjent for de fleste med interesse for Norsk idrett.I samarbeid med Brand Assist AS introduseres merkevaren NORTHUG med kolleksjon av multi-sports briller.I denne forbindelse trenger vi styrke vår salgsoppfølging ute hos våre forhandlere og søker etter

ARCA SØKER INSTRUKTØRER

Arca Friskere arbeidsplasser leverer tjenester som bl.a. offentlig godkjent bedriftshelsetjeneste, treningstimer i bedrift, aktiv pause i bedrifter, bootcamp og gruppetreninger på Arca treningssenter ved Helsfyr/Bryn.

Fit/test Models Helly Hansen

Som prøvemodell for Helly Hansen, jobber du sammen med våre designere, produktutviklere og mønsterkonstruktører med å prøve våre portotypeplagg for å påse at passformen er god.

Korsvoll Håndball søker trenere til barne- og ungdomslag fra høsten 2019

Vi er først og fremst ute etter hovedtrenere som kan ta hovedansvaret for treningene og det sportslige opplegget for noen av våre lag i 12-14 årsalderen, men det kan også være aktuelt å styrke noen av trenergruppene med en ny trener uten at denne tar rollen som hovedtrener. Korsvoll håndball har treningstid i Kringsjåhallen, som er vår hjemmebane, i Nydalen og på NIH.

2 faste trenere i 50% stilling

Oslo Turnforening er Norges eldste idrettsforening grunnlagt i 1855. Foreningen er landets største turnforening og Haslehallen er foreningens kompetansesenter for barn, ungdom, voksne og toppidrett. Vi har mål om å ha Norges beste turntilbud!

Idrettskonsulent

Brenner du for å legge til rette for aktive og glade barn, unge og voksne? Kan du en del om idrettsanlegg og fysisk aktivitet?

Lyn Fotball søker trenere til ungdomsfotballen

Lyn er en av landets største fotballklubber, vi har ca. 1400 medlemmer og søker nye trenere for 2019 sesongen. Lyn har sitt primære treningsanlegg på Kringsjå 5 minutter fra NIH og de fleste av trenerne våre kommer allerede fra NIH, men vi ønsker å tilknytte fler.I Lyn ønsker vi å ta vare på våre trenere og derfor bruker vi midler på trener utvikling – både i forhold til trenerforum og trenerutviklere.

Njård Håndball søker trenere til flere av våre lag.

Hovedsakelig Gutter 2006 og til damelag i 5 og 6.divisjonGutter 2006:Er en meget ivrig og sammensveiset gjeng. På rundt 17 spillere. Spilt i både nivå 1 og nivå 2Damelaget:Rykket opp til 5.div nåEn fin og stor gjeng på rundt 25 stk.