Jobb for studenter

Vi tilbyr muligheten for å legge ut stillingsannonser på våre websider. Dette er et servicetilbud til våre studenter, samt å vise hvilke jobbmuligheter man har etter endt utdanning ved Norges idrettshøgskole.

Annonser sendes til  annonse@nih.no
I tillegg til annonsene nedenfor kan du på jobbidrett.no finne en rekke spennende jobber.

NTG Bodø søker Sportssjef håndball

Vi søker nå sportssjef for vår håndballinje i 100% stilling. Som sportssjef på NTG får du ansvar for utvikling av all håndballaktivitet på skolen, du får lede våre trenere og samtidig trene fremadstormende og treningsvilli...

Jobbmuligheter i para-idretten

Vi søker etter studenter som har lyst på en givende trenerjobb for våre para-lag i Oslo. Det innebærer å planlegge trening og legge til rette for morsom aktivitet, slik at alle trives og har passende utfordringer. Vi søker etter studenter med pedagogiske evner, som har et engasjement og genuin interesse for målgruppen.

Norway Cup søker praktikanter for 2020

Norway Cup er verdens største fotballturnering for barn og unge. Nesten 30.000 deltar på turneringen og Norway Cup sørger derfor blant annet for bespisning i verdens største restaurant med 18.000 middager hver dag. En time servering her tilsvarer hva en familie på fire spiser gjennom to år!

Utlysning håndballtrener Ull/Kisa søker trener(e) til forskjellige lag

Ull/Kisa Håndball søker håndballtrener(e) som kan forsterke våre trenerteam på flere av våre lag den kommende sesong 2020/2021.Vi har flere solide trenere på ulike lag, men klubben ønsker å ha inn flere ressurspersoner for å ivareta de totalt 500+ gutter og jenter som tilhører klubben

RAW Trening søker testansvarlig!

Kan du gjennomføre fysiske tester, og ønsker nye utfordringer? Ønsker du å kombinere testing og PT? Da håper vi å høre fra nettopp deg!

Are you our new guide?

Mad GoatsWe provide sea kayak & SUP tours, rentals and courses in Bjørvika near the Oslo Opera House. We also arrange two-day sea & river kayaking courses in Lysaker and Hønefoss.

STØTTEKONTAKT

Kan du tenke deg å være STØTTEKONTAKT og spille en viktig rolle i en persons hverdag?

Vi leter etter trener for vårt tilbud Kjelsås Basis for 1. klassinger

Vi leter etter trener for vårt tilbud Kjelsås Basis for 1. klassinger som gjennomføres i Stadionhallen ved Grefsen Stadion i Neptunveien onsdager fom denne uka. Vi ser etter en som kan ha hovedansvaret for gruppa, og håper at en student på NIH kunne tenkt seg dette

Ready Fotball søker trenere

Ready Fotball holder til på Gressbanen, et idrettsanlegg nederst i Holmenkollen, mellom Slemdal og Røa og har ca. 1200 fotballspillere.