Jobb for studenter

Vi tilbyr muligheten for å legge ut stillingsannonser på våre websider. Dette er et servicetilbud til våre studenter, samt å vise hvilke jobbmuligheter man har etter endt utdanning ved Norges idrettshøgskole.

Annonser sendes til  annonse@nih.no
I tillegg til annonsene nedenfor kan du på jobbidrett.no finne en rekke spennende jobber.

Lørenskog Idrettsforening (LIF) søker trenere til 2022 sesongen

LIF sin målsetning er at vi skal ha et levende fotballmiljø, hvor aktiviteten skal preges av trygghet, trivsel, glede, utfordringer og mestring, for spillerne våre så vel som trenere. Alle som ønsker å spille fotball i Lørenskog idrettsforening skal føle at de er velkomne og en del av felleskapet.

Vil du være trener for Turnaktivitet på Bygdøy?

Bygdø IL arrangerer mange ulike typer kurs for barn og unge , og nå har vi behov for flere turntrenere!Vi har et mestringsorientert fokus, og ønsker at aktiviteten skal bære preg av lek, samarbeid, fellesskap og ikke minst glede! Våre kurs innen turn har deltakere fra 4-13 år!

Skiforeningen søker medlemsververe

Hva sier du til å ha Marka som arbeidsplass? Skiforeningen rekrutterer nå positive og selvstendige mennesker til vårt team av medlemsververe.

Jobb som skiinstruktør

Vi søker deg som ønsker å spre skiglede og evner å formidle langrennsteknikk til vanlige folk.

Hei alle studenter på NIH

Vi søker deg som har lyst til å jobbe som trener eller spillerutvikler i ett utviklingsorientert miljø i Fotballklubben Huk på Bygdøy. Som leder for 1 lag eller som trener på akademi i alderen 7-15 år.Klubben er i vekst og vi vil utvide med flere trenere på akademiet vårt og 2 ungdomslag samt 1 lag i barnefotballen. G12, J14 og G15 trenger trenere.

Ledsager på ski

Sprek , blind mann i 60 årene søker sprek ledsager på ski.

Kursansvarlig i Oslo Stupeklubb

Oslo Stupeklubb søker etter en pliktoppfyllende og ryddig student som ønsker å bidra til økt aktivitet i idrettslaget vårt.

Njård IL søker håndballtrenere

Vi har begynt å planlegge litt for neste sesong og vi har behov for flere flinke trenere. Hovedsakelig fra lag 6 år og opp til 15 år.