Jobb for studenter

Vi tilbyr muligheten for å legge ut stillingsannonser på våre websider. Dette er et servicetilbud til våre studenter, samt å vise hvilke jobbmuligheter man har etter endt utdanning ved Norges idrettshøgskole.

Annonser sendes til  annonse@nih.no
I tillegg til annonsene nedenfor kan du på jobbidrett.no finne en rekke spennende jobber.

Sportslig leder/koordinator

Korsvoll IL håndball er i vekst og søker en sportslig koordinator/leder som kan være med på å utvikle klubben videre.

Håndballtrenere søkes

Korsvoll håndball søker trenere til noen av sine barne- og ungdomslag for sesongen 2021/2022.

ARCA søker instruktører

Har du lyst på en jobb ved siden av studiene, eller er ferdig med studiene og trenger jobb?

KOLL orientering søker trenere

Vil du være trener eller kjenner du noen som kan egne seg som barn- og ungdomstrener? «O-gøy» er en flott aktivitet for barn i alderen 5-13 år, der lek er kombinert med en morsom introduksjon til orienteringsidretten. Vi holder til ved Kollhytta, veldig nært Idrettshøgskolen. Det er selvsagt bra godtgjøring for innsatsen.

Foreningen Ridderrennet søker ny medarbeider

Foreningen Ridderrennet er en medlemsbasert og frittstående organisasjon som skaper møteplasser for aktivitet, læring og samhold for mennesker med funksjonsnedsettelse. Virksomheten bygger på Erling Stordahls filosofi og verdier og har som motto "Å gjøre det mulige mulig".

Vi søker idrettskoordinator for Parasport

Nordstrand Parasport søker en idrettskoordinator som kan være med å videreutvikle tilbudet vårt fremover. Stillingen er en ett års prosjektstilling på 40% med mulighet til forlengelse.

Vil DU bli vår nye sportslige koordinator?

Vi i Kolbotn IL håndball ønsker å forsterke vår organisasjon og søker derfor en sportslig koordinator (SR) med gode evner til å administrere vår sportslige operasjon på daglig basis.