Jobb for studenter

Vi tilbyr muligheten for å legge ut stillingsannonser på våre websider. Dette er et servicetilbud til våre studenter, samt å vise hvilke jobbmuligheter man har etter endt utdanning ved Norges idrettshøgskole.

Annonser sendes til  annonse@nih.no
I tillegg til annonsene nedenfor kan du på jobbidrett.no finne en rekke spennende jobber.

Aktivitets- og samfunnsutvikler i Fet IL (100% stilling)

Vil du være med å skape samhold, trygghet og engasjement i bygda vår? Fet IL er et fleridrettslag som samler flere idretter under samme administrasjon og visjon (Fotball, Håndball, Innebandy, Futsal, Gym og Turn og Klatring). I tillegg har idrettslaget en satsning på 60pluss og turaktiviteter. Idrettslaget er med sine 2400 medlemmer den største frivillige organisasjonen i Lillestrøm Kommune. Gjennom idrettslagets aktiviteter, både tradisjonelle idrettsaktiviteter og ulike andre arrangementer, ønsker Fet IL å være et av bygdas viktigste samlingssteder.

Instruktør Fet IL aktiv (50% stilling)

Er du personen som vil være med på å bygge opp Fet IL aktiv? Sammen skal vi gjøre Fet IL Aktiv til «verdens» beste idretts-SFO. Fet IL er et fleridrettslag som samler flere idretter under samme administrasjon og visjon (Fotball, Håndball, Innebandy, Futsal, Gym og Turn og Klatring). I tillegg har idrettslaget en satsning på 60pluss og turaktiviteter. Idrettslaget er med sine 2400 medlemmer den største frivillige organisasjonen i Lillestrøm Kommune. Gjennom idrettslagets aktiviteter, både tradisjonelle idrettsaktiviteter og ulike andre arrangementer, ønsker Fet IL å være et av bygdas viktigste samlingssteder.

Leder Fet IL aktiv (100% stilling)

Er du personen som vil bygge og lede Fet IL Aktiv? Sammen skal vi gjøre Fet IL Aktiv til «verdens» beste idretts-SFO. Fet IL er et fleridrettslag som samler flere idretter under samme administrasjon og visjon (Fotball, Håndball, Innebandy, Futsal, Gym og Turn og Klatring). I tillegg har idrettslaget en satsning på 60pluss og turaktiviteter. Idrettslaget er med sine 2400 medlemmer den største frivillige organisasjonen i Lillestrøm Kommune. Gjennom idrettslagets aktiviteter, både tradisjonelle idrettsaktiviteter og ulike andre arrangementer, ønsker Fet IL å være et av bygdas viktigste samlingssteder.

Sportslig administrativ leder håndball (50%) og instruktør Fet IL aktiv (50%)

Er du personen som vil være med på å bygge opp Fet IL håndball og Fet IL aktiv? Fet IL er et fleridrettslag som samler flere idretter under samme administrasjon og visjon (Fotball, Håndball, Innebandy, Futsal, Gym og Turn og Klatring). I tillegg har idrettslaget en satsning på 60pluss aktivitet. Idrettslaget er med sine 2400 medlemmer den største frivillige organisasjonen i Lillestrøm Kommune. Gjennom idrettslagets aktiviteter, både tradisjonelle idrettsaktiviteter og ulike andre arrangementer, ønsker Fet IL å være et av bygdas viktigste samlingssteder.

Asker svømmeklubb søker assisterende trener til Elitegruppene

Asker svømmeklubb (ASK) ble stiftet 1971 og har i dag ca 1600 medlemmer. Klubben ledes av daglig leder i 100% stilling og vi er 9 fast ansatte. Trenings- og konkurransevirksomheten består av rundt 250 svømmere. ASK har svømmegrupper fra rekrutt til masters, og elitesatsing. I tillegg har virksomheten avdelinger for stup, synkron, minipolo og Open Water. Svømmeskolen omfatter ca 55 instruktører og ledes av svømmeskoleansvarlig. I tillegg driver klubben skole- og barnehagesvømming. Klubben har i dag ett trenerteam bestående av 3 fulltidsansatte trenere. Hovedaktiviteten er lagt til Holmen Svømmehallen i Asker. Asker svømmeklubb jobber aktivt for vekst på alle nivåer og er pr i dag Askers største særidrettslag. Asker svømmeklubb har et trenerteam som jobber svært godt sammen, og vi ønsker nå å styrke bemanningen med ytterligere 1 trener.

Er du vår nye daglige leder?

Offroad Finnmark er ett av verdens lengste terrengsykkelritt. Gjennom 13 år har rittet vokst til å bli en av Norges sterkeste merkevarer innen terrengsykling. Arrangementet viser Finnmark fra sin beste side og bidrar til både profilering og økt verdiskaping i næringslivet knyttet til natur-, kultur og sommeropplevelser. Du vil bli en del av en spennende og profesjonell organisasjon som vil bestå av et årsverk i fast stilling, om lag 300 ivrige frivillige, samt ulike personer som er tilknyttet i ulike prosjektstillinger. Du vil lede og utvikle Offroad Finnmark i skjæringspunktet mellom idrett, kultur og opplevelsesnæring.

Jardar søker friidrettstrener; Sammen med deg vil vi dyrke idrettsgleden hos barn og unge!

Vi trener i Bærum Idrettspark og søker trener for barn og unge to kvelder i uken. Våre utøvere er fra 9 til 15 år og vi er primært på jakt etter trener for de yngste (9-11 år) to ganger i uken. Dersom du har spesielle ferdigheter innen friidrett er det imidlertid selvsagt også mulig at du jobber med de eldre utøverne da de trener delvis samtidig med de yngste. Friidrettsgruppa i Jardar er relativt nystartet, med et lite trenerteam og vi du får mulighet til å være med på å utvikle oss videre.

Trener i allidrett i KJELSÅS IL

Vi søker engasjert trener til 2 partier med allidrett på Morellbakken skole(Morellsvei 20) hver mandag fra kl.17.00-18.30. Ingen trening i skolens ferier(høst/jul/vinter og påskeferie).

Strømmen IF søker aktivitetsledere

"Vi i Strømmen IF har et nyoppstartet prosjekt som heter aktiv og glad, og i den anledning er vi ute etter noen som kan jobbe som aktivitetsledere. Jeg lurer på om dette kan være interessant for noen av deres studenter?

Ønsker du å aktivisere barn og en god deltidsjobb?

Som trener hos oss lærer du å organisere og gjennomføre lek og grunnleggende turnferdigheter for barn i alderen 5-15 år. Siv gymnastikkforening er et idrettslag i bydel Nordre Aker i Oslo. Vi har fokus på trening for barn og unge der målet er kroppsbeherskelse og mestring ut fra den enkeltes nivå.

Svømmeinstruktør kveldstid

SK Speed søker deg som ønsker en givende, morsom og fleksibel deltidsjobb på kveldstid! Vi er på utkikk etter deg som liker å jobbe med barn og som ønsker å bidra til å gjøre barn svømmedyktige. For å søke på jobben på må du ha fylt 15 år.

Ready Fotball søker trenere

Ready Fotball holder til på Gressbanen, et idrettsanlegg nederst i Holmenkollen, mellom Slemdal og Røa og har ca. 1300 fotballspillere.