Jobb for studenter

Vi tilbyr muligheten for å legge ut stillingsannonser på våre websider. Dette er et servicetilbud til våre studenter, samt å vise hvilke jobbmuligheter man har etter endt utdanning ved Norges idrettshøgskole.

Annonser sendes til  annonse@nih.no
I tillegg til annonsene nedenfor kan du på jobbidrett.no finne en rekke spennende jobber.

Instruktører til paintball, klatring, utdrikningslag og teambuilding

Highjump Event ble startet i 2002. Vi har vokst i et raskt tempo og er i dag en av Norges ledende bedrifter når det gjelder utdrikningslag, bursdager og firma events. Vi behøver på grunn av dette styrke vårt team ytterligere ved anlegget vårt på Klemetsrud (grønmo).

VIL DU BLI AKTIVITETSKONTAKT?

Fagsenteret i Gamle Oslo gir tjenester til barn og unge med nedsatt funksjonsevne. Avdeling Villa Habibi fritid og avlastning har ansvar for rekruttering og oppfølging av Aktivitetskontakter og Individuelle avlastere.

Fantastisk mulighet til å jobbe i en toppklubb

Ullensaker/Kisa Fotball søker etter studenter som ønsker en erfaring i et rikt fotballmiljø og bidra til å øke prestasjonsrammene rundt årets rekruttstall. Ull/Kisa Rekrutt rykket i fjor opp fra 4.divisjon og med årets spennende utfordring i Norsk-Tipping ligaen ønsker vi fagfolk inn til følgende oppgaver:

Medlemmer til Norges Friidrettsforbunds ungdomskomité

Norges Friidrettsforbund søker kandidater til sin ungdomskomité i alderen 15-26 år – en fantastisk mulighet for å få relevant erfaring og være en viktig bidragsyter til videre suksess for norsk friidretts utvikling

Turntrener

Turntrener ønskes til Nordstrand IF

Kjelsås Il - IPU søker trenere for barn med funksjonshemming

IPU-gruppa, Idrett for Personer med Utviklingshemming, legger til rette for individuelt tilpasset trening hvor alle kan jobbe mot personlige mål og oppleve mestring i et inkluderende og sosialt miljø. Sterke følelser blir møtt med forståelse på en trygg arena der vi fokuserer på å ha det gøy mens vi trener.

Markeds - og sponsoransvarlig

Ønsker du å være med å bygge opp en ambisiøs og verdiskapende organisasjon som bidrar til å skape langsiktig verdi og endring, er jobben som - Markeds og sponsoransvarlig i Ridderrennet - noe for deg.

Konsernsjef

Student på hel- eller deltid? Sommerjobb som toppleder kan bli din! Hvert år når konsernsjefen i The Adecco Group drar på sommerferie ansetter vi en student – et ledertalent – som får bryne seg på reelle utfordringer en toppleder møter. Vi vet at det finnes ledertalenter innen alle studieretninger, så sett din indre kritiker til side – klart du kan!