Jobb for studenter

Vi tilbyr muligheten for å legge ut stillingsannonser på våre websider. Dette er et servicetilbud til våre studenter, samt å vise hvilke jobbmuligheter man har etter endt utdanning ved Norges idrettshøgskole.

Annonser sendes til  annonse@nih.no
I tillegg til annonsene nedenfor kan du på jobbidrett.no finne en rekke spennende jobber.

Er du på jakt etter verdens råeste deltidsjobb?

Vi i Trivselsleder AS er på jakt etter engasjerte, positive, utadvendte og lekende personer som kan hjelpe oss med avvikling av lekekurs for barne -og ungdomsskoleelever over hele landet.

Svømmeinstruktør/assistent søkes!

Korsvoll skole søker en student som kan hjelpe til med svømmeundervisning for 4.trinn på Sogn bad hver mandag f.o.m. uke 46 t.o.m uke 5 kl. 10-12, samt en ekstra student uke 1-5 til samme arbeid.

Lommedalens IL, fotball søker ny trenere

Lommedalen fotball er i vekst, og vi ser behov for flere trenere på vårt akademi og våre lagstilbud. Dersom du er interessert, eller kjenner noen som kan være det, oppfordrer vi deg å ta kontakt. Vi søker etter en ambisiøs og ivrig trener som har lyst å være med å videreutvikle det sportslige i klubben. Vi er stolt ambassadør av Eat Move Sleep.

Støttekontakt/avlaster/gruppeleder

Tjenestestedet Fritid og Avlastning i Bærum kommune jobber med å tilrettelegge fritidstilbud for personer med utfordringer innen psykisk helse, fysisk funksjonshemning og utviklingshemning.

Nedre Romerike Vannverk

søker etter en instruktør som kan komme på arbeidsplassen vår for gruppetimer 1 – 2 ganger pr uke etter arbeidstid 15.30.

STØTTEKONTAKT

Kan du tenke deg å være STØTTEKONTAKT og spille en viktig rolle i en persons hverdag?

Vi leter etter trener for vårt tilbud Kjelsås Basis for 1. klassinger

Vi leter etter trener for vårt tilbud Kjelsås Basis for 1. klassinger som gjennomføres i Stadionhallen ved Grefsen Stadion i Neptunveien onsdager fom denne uka. Vi ser etter en som kan ha hovedansvaret for gruppa, og håper at en student på NIH kunne tenkt seg dette

Ready Fotball søker trenere

Ready Fotball holder til på Gressbanen, et idrettsanlegg nederst i Holmenkollen, mellom Slemdal og Røa og har ca. 1200 fotballspillere.