Jobb for studenter

Vi tilbyr muligheten for å legge ut stillingsannonser på våre websider. Dette er et servicetilbud til våre studenter, samt å vise hvilke jobbmuligheter man har etter endt utdanning ved Norges idrettshøgskole.

Annonser sendes til  annonse@nih.no
I tillegg til annonsene nedenfor kan du på jobbidrett.no finne en rekke spennende jobber.

Er du student og lyst på ekstrajobb hos oss?

Norges studentidrettsforbund er et særforbund innunder Norges idrettsforbund, og organiserer den frivillige studentidretten i Norge. Vi har over 38 000 aktive medlemmer, fordelt på nærmere 70 studentidrettslag rundt om i landet. Forbundskontoret holder til i Oslo, på Idrettens hus, Ullevål stadion. Administrasjonen består av generalsekretær som øverste leder, og tre øvrige ansatte. Vi skal skape fremtidens idrett og satsing på ungt lederskap er gjennomgående i alt vi gjør. Sammen skal vi sørge for at medlemslagene våre utvikler seg, får bedre rammevilkår, arrangerer mesterskap av høy kvalitet og fyller opp norsk idrett med aktive, kompetente og engasjerte ledere. NSIs forbundsstyre består hovedsakelig av studenter og personer i overgangen fra studier til jobb.

Ready Fotball søker trenere

Ready Fotball holder til på Gressbanen, et idrettsanlegg nederst i Holmenkollen, mellom Slemdal og Røa og har ca. 1200 fotballspillere.

Kroppsøvingslærer

Ellingsrudåsen skole søker etter en kroppsøvingslærer i et vikariat, 100% stilling, for skoleåret 19/20.

Selger for Fibra Sport

Lyst til å jobbe med salg av treningstøy og teambekleding til bedriftsidrettslag, da er dette en unik mulighet.

Koll ski søker skitrenere!

Ønsker du å være skitrener for barn og ungdom? Vi søker etter engasjerte og dyktige trenere og ser frem til høre fra deg!

Sportslig ansvarlig i friidrett

I Nesøya Idrettslag har vi tre grupper som hører inn under friidretten. Det er barn mellom 4 -17 år. Vi søker etter deg som kan ha det overordnede ansvaret for disse gruppene.

Servicetorget trenger ekstrahjelp

Har du lyst til å være torgvikar med kort vei til jobben og garanti for møte med mange hyggelige folk? Da er dette en unik mulighet.

Best Helse søker fysiologisk tester

Best Helse er landets største helse- og livsstilsenter. Vi søker en fysiologisk tester (50-100% stilling) med relevant utdanning innen respirasjonsfysiologi.