Jobb for studenter

Vi tilbyr muligheten for å legge ut stillingsannonser på våre websider. Dette er et servicetilbud til våre studenter, samt å vise hvilke jobbmuligheter man har etter endt utdanning ved Norges idrettshøgskole.

Annonser sendes til  annonse@nih.no
I tillegg til annonsene nedenfor kan du på jobbidrett.no finne en rekke spennende jobber.

Ezinne Athletics søker nye instruktører

Athletics(EA) er et gratis idrettstilbud for alle jenter mellom 10 ‐16 år i Groruddalen. Tilbudet ble etablert av Ezinne Okparaebo, Norges raskeste kvinne gjennom tidene i 2015.

Skiforeningen søker medlemsververe

Hva sier du til å ha Marka som arbeidsplass? Skiforeningen rekrutterer nå positive og selvstendige mennesker til vårt team av medlemsververe.

We are looking for study buddies!

The International Office at NIH is looking for two study buddies for welcoming a new group of international exchange students coming to NIH spring 2022.

Lyn fotball er en stor klubb med stolt historie både på dame og herresiden og vi ønsker flere trenere til vår store barne- og ungdomsavdeling.

Vi kan tilby større og mindre stillinger, som er en fin deltidsjobb ved siden av studie ved NIH. Vi har et stort akademi og flere lag på ungdomssiden som vi gjerne ønsker flere ressurser til. Majoriteten av trenerne hos oss har en utdanning fra NIH selv og det har gjort at vi har fått et sterkt faglig miljø blant trenere i klubb, uansett nivå.

Ledig stilling som utviklingskonsulent i Oslo og Akershus Bandyregion, NBF

Ønsker du å være en del av utviklingsarbeidet i Oslo og Akershus Bandyregion, søk på stillingen som utviklingskonsulent.Vi søker nå en person til stillingen som utviklingskonsulent i Oslo og Akershus Bandyregion (OABR). Regionen har i dag 89 klubber med til sammen over 12 000 medlemmer innenfor idrettene innebandy, bandy og landhockey.

FOSSUM IF SØKER SKISKYTTERTRENERE

Fossum er Norges største klubb innen skiskyting målt i antall aktive lisensbetalende utøvere. Gruppene spenner fra 11-årsklassen og helt opp til seniorsatsingen Fossum Elite.

Ullern Fotball søker trenere

Brenner du for spillerutvikling, ønsker å være en positiv faktor i barn og ungdoms oppvekst, er opptatt av egenutvikling, og drømmer om å bidra til utvikling av toppspillere? Om svaret er ja på ett eller flere av disse spørsmålene er Ullern klubben for deg.

Frigg Oslo FK søker fotballtrenere

Frigg Oslo FK er en stor breddeklubb som holder til på Majorstua, kun et par minutter fra Majorstuen T-bane. Vi har ca. 1000 aktive medlemmer, og med stadig økende aktivitet både på jente- og guttesiden er vi på utkikk etter flere engasjerte og lærevillige trenere.

Lyn Ski søker trenere til Barneteamet (9 12 år)

E r du en positiv og sprek person som kunne tenke deg å jobbe med glade, ski interessertebarn?LYN SKI er en av la n dets største skiklubber , med over 12 00 store og små i aktivitet hver uke.

Vil DU bli vår nye sportslige koordinator?

Vi i Kolbotn IL håndball ønsker å forsterke vår organisasjon og søker derfor en sportslig koordinator (SR) med gode evner til å administrere vår sportslige operasjon på daglig basis.

HSIL alpint søker hovedtrener og assistenttrener til løpere i aldersklassene U 8, U10, U12 og U14.

Vi ser etter deg som har entusiasme og gode pedagogiske evner, som har erfaring av å ledeog trene barn og ungdom innen alpint. Du har lyst å bli med på å utvikle klubben og la denvokse. Vi ønsker at alle trenerne våre skal samarbeide godt, både med hverandre, barna ogstyret. Det er viktig at den/de som skal fylle disse rollene får en god kjemi med de trenerne viallerede har i klubben. Vi ser også etter deg som er ungdom/student og som kan assistere ide yngre årsklassene, med lavere krav om kompetanse.