Jobb for studenter

Vi tilbyr muligheten for å legge ut stillingsannonser på våre websider. Dette er et servicetilbud til våre studenter, samt å vise hvilke jobbmuligheter man har etter endt utdanning ved Norges idrettshøgskole.

Annonser sendes til  annonse@nih.no
I tillegg til annonsene nedenfor kan du på jobbidrett.no finne en rekke spennende jobber.

Charmers Cheerleading i Bærum søker turntrenere

Vi er en cheerleading klubb i BVHIF (Bærums Verk og Hauger idrettsforening) med cirka 200 utøvere. Vi er en de største Cheerleading-klubbene i Norge, og har flere medaljer nasjonalt. Charmers tok EM-gull i Junior All Girl Group Stunt i 2012 og 2016, og vant NM-gull i Junior All Girl Elite i 2015. Turn er en stor del av cheerleading og vi søker positive og utadvendte personer til å være turntrenere i vår klubb og vi har flere stillinger ledig. Vi starter opp sesongen 5.september 2017.

Foss Event AS søker ledere

Foss Event AS søker 1-2 crew-medlemmer/prosjektledere som vil ha en veldig morsom jobb sammen med trivelige kunder og kollegaer. Jenter oppfordres til å søke. Det er ikke faste dager i uka eller måneden, men jobbing på ulike arrangement til ulike tider. Dette kan fint kombineres med både studier og andre jobber. All nødvendig opplæring gis ifm. arrangement.

Skeid søker trenere

Skeid søker trenertalenter til våre ungdomslag både på gutte- og jentesiden, og til vårt akademi.

Jobb som alpintrener!

Glad i å stå på ski og å trene barn og unge? Da har vi verdens beste jobb til deg!