Jobb for studenter

Vi tilbyr muligheten for å legge ut stillingsannonser på våre websider. Dette er et servicetilbud til våre studenter, samt å vise hvilke jobbmuligheter man har etter endt utdanning ved Norges idrettshøgskole.

Annonser sendes til  annonse@nih.no
I tillegg til annonsene nedenfor kan du på jobbidrett.no finne en rekke spennende jobber.

Oslo Turnforening søker resepsjonist!

Vi søker en blid og sosial medarbeider til vår resepsjoniststilling! Liker du å jobbe med mennesker, har grunnleggende datakunnskap og er serviceinnstilt, da er dette jobben for deg!Stillingen er perfekt for deg som er student, interessert i idrett og ønsker litt ekstra inntekt.

Rælingen HK trenger håndballtrenere

Vi trenger i hovedsak 3 trenere. Rælingen Håndballklubb Rælingen HK har lange tradisjoner som en samlende arena for spillerutvikling og elitesatsing for jenter på Romerike. Klubben har prestert både påjunior- og seniornivå.

NJÅRD HÅNDBALL SØKER ASSISTENT-TRENER TIL DAMELAGET

Njård Damer senior består av ca 30 treningsvillige damer som trenger en trener som kan utvikle laget videre. Vi tenker at rett person skal kunne vokse inn i jobben som hovedtrener. Njård ønsker i første omgang å etablere laget i 3 divisjon. Denne sesongen har vi hatt ett lag i 4 div og ett lag i 6 div med trening 2x90 min økter per uke i hallen. For sesongen 22/23 skal vi ha lag i 3 div og 6 div. Du vil ha en viktig rolle som bindeledd mellom senior laget og Jr avdelingen, med et spesielt ansvar for yngre spillere som tas opp eller hospiterer

Spennende stilling som assisterende trener i Triton Lillestrøm, 40-100% stilling

Triton- Lillestrøm svømme- og triatlonklubb er en av Norges største svømmeklubber og har ca 2500 medlemmer. Konkurransepartiene teller ca 100 lisensierte utøvere. Klubben er i god utvikling, og vi presterer regionalt, nasjonalt og internasjonalt. Vi har en heltidsansatt stab på 10 personer fordelt på 3 avdelinger (konkurranse-, bredde- og kursavdeling).

treningsveiledning for personer 60+

Seksjon lavterskel i Bydel Østensjø tilbyr treningsveiledning for personer 60+ i styrkerom på Utmarkveien Omsorg+ og nærmiljøsenter.