Jobb for studenter

Vi tilbyr muligheten for å legge ut stillingsannonser på våre websider. Dette er et servicetilbud til våre studenter som ønsker en relevant jobb ved siden av studiene, samt å vise hvilke jobbmuligheter man har etter endt utdanning ved Norges idrettshøgskole.

Annonser sendes til  annonse@nih.no
I tillegg til annonsene nedenfor kan du på jobbidrett.no finne en rekke aktuelle stillinger.

Glad i SNØ - året rundt? Vi søker SNØkoordinator!

Skiskolen på SNØ (SNØskolen) ble startet i oktober 2020 og tilbyr kursaktivitet innenfor alpint, snowboard, langrenn, freeski og isklatring.SNØskolen har som mål å inspirere flere mennesker til aktivitet som gir dem glede.Vi søker nå en administrativ SNØkoordinator til å bistå i den daglige driften og gjennomføringen av SNØskolen. Her vil du få anledning til åbidra til å bygge opp en helt unik innendørs skiskole, med aktiviteter året rundt. Arbeidstiden er fleksibel og kan tilrettelegges etter studieplan,men noe kveld og helger må påregnes i forbindelse med gjennomføring av kurs og aktivitet.

Sportslig leder i Åssiden Idrettsforening

Vi søker en tydelig og engasjert sportslig leder i Åssiden Idrettsforening som kan identifisere seg med klubbens verdier - samhold, trygghet og engasjement. Stillingen er 100%-stilling.

Røa IL Fotball søker trenere

Røa søker nye trenere til jente- og guttefotballen i klubben. Her får du mulighet til å trene i et fotballmiljø preget av både topp- og bredde.

Driv søker nye trenere.

Vi er en jovial, fremoverlent og lystig gjeng som titt og ofte får spørsmålet: "Tok du for mye Møllers tran?" Det kan ha en en sammenheng med at vi liker å løfte tunge ting, løpe så fort vi kan, gå på ski overalt (spesielt i skogen og på flotte topper), klatre på alt som kan klatres på og bade med brett i iskaldt vann. Alt med et bredt smil om munnen.

Ready fotball søker trenere

Vi ønsker flere entusiastiske og utviklingsorienterte trenere til våre ungdomslag og vårt akademi. Vi gjør det vi kan for at trenere skal jobbe på lag som er riktige for seg og at spillergrupper får trenere som er riktig for seg. For rett person og ved ønske kan treneren få flere roller i klubben som totalt sett kan gi en meget god deltidsinntekt og en allsidig skolering som trener.

Lørenskog idrettsforening (LIF) søker trenere til 2023 sesongen

LIF sin målsetning er at vi skal ha et levende fotballmiljø, hvor aktiviteten skal preges av trygghet, trivsel, glede, utfordringer og mestring, for spillerne våre så vel som trenere. Alle som ønsker å spille fotball i Lørenskog idrettsforening skal føle at de er velkomne og en del av felleskapet.

Linje 5 håndball søker trenere.

Linje 5 holder til på Linderud i starten av Groruddalen, like ved Linderud T-banestopp. Linje 5 er en av de håndballklubbene som vokser raskest i Oslo og vi har spillere fra hele Oslos østkant. Vi har som mål å kunne gi ett godt håndballtilbud til alle i Groruddalen, med gode trenere og ett godt sportslig opplegg. Selv om håndball er vårt hovedfokus, har vi også ett stort sosialt fokus der alle skal få være med uavhengig av økonomi. De siste årene har vi vokst ekstremt, og vi klarer ikke lengre å rekruttere nok trenere internt