Bli fadder for nye studenter

Nå kan du melde deg som fadder for nye studenter til studiestart i august 2020.

FADDERUKA 2020

Fadderuka arrangeres i uke 33, fra tirsdag 11. august - søndag 16. august. Mandag 10. august er det infomøte for alle faddere.

Faddersjefene, Veronica og Espen gleder seg til fadderuka! Har du spørsmål? Kontakt faddersjefene på nih.fadderuke@gmail.com

NIH-fadder

Dette er året da det å være fadder er enda viktigere enn noen gang, nettopp fordi vi er i en uforutsigbar situasjon som følge av koronaviruset. Samtidig åpner det opp for kreative idèer og nytenkning. En ting er sikkert; vi skal gi de nye studentene en flott studiestart! 

Faddergruppene

Vi ser for oss en klassevis inndeling av faddergruppene, hvor man er faddere for fadderbarn på sin studieretning. Innenfor faddergruppene vil det bli inndeling av mindre grupper ved behov.

Dere kan ønske dere inntil tre personer å være faddere med, og trioene settes sammen med andre trioer. Vi tror at det vil oppleves bedre å settes sammen til større grupper enn å måtte splitte dere fra hverandre.

Fadderprogram

Selv om vi kanskje ikke får arrangere aktiviteter og fester for alle fadderbarna og fadderne samlet, så vil det bli like mye opplegg som vanlig og arrangementer/fester vi vet dere kommer til å like!

Faddere skal:

  • Sørge for at nye studenter føler seg velkommen, og for at alle blir godt kjent
  • Bidra til en trygg overgang til studenthverdagen
  • Gjennomføre fadderkurs (mer informasjon om hvordan dette gjennomføres kommer senere)

Meld deg som fadder!