Alumni frokostseminar

NIH ønsker å styrke relasjonen til tidligere studenter, samtidig som vi ønsker å skape en møteplass for arbeidslivet, NIH og nåværende studenter. Vi ønsker derfor å invitere til Alumni frokostseminar 7. mars, med det spennende temaet "Vekst, utvikling og trening - hvordan virker trening på barn og unge".

Alumni frokostmøte 7. mars tar opp temaet "Vekst, utvikling og trening - hvordan virker trening på barn og unge".

Spørsmål rundt hvordan barn og unge skal trene engasjerer "alle" - foreldre, lærere og trenere. Ulike fagpersoner kan ha ulike meninger om hvor hard og hvor spesifikk treningen skal være. Vi har mye kunnskap om temaet, men det trengs mer. I videoen nedenfor forteller professor Jostein Hallén om et nytt prosjekt ved NIH der målet er å kunne svare sikrere på spørsmål knyttet til vekst, utvikling og trening. 

 

Vi håper at møteplassen kan bidra til faglig oppdatering, gode diskusjoner, inspirasjon og forhåpentligvis også noen nye nettverk.
Målgruppen for frokostseminaret er tidligere studenter, men også eksisterende studenter er velkommen. Frokostseminaret er gratis, og avholdes i våre lokaler på Sognsvann.

Program

08.00: Enkel frokost og kaffe/te
08.30: Åpning ved rektor Kari Bø
08.45: Vekst, utvikling og trening - hvordan virker trening på barn og unge". Professor Jostein Hallèn, seksjon for fysisk prestasjonsevne
09.30: Mingling

Frist for påmelding: 3.mars

Påmelding

Studiegrad

 Velkommen!

Korte fakta om foredragsholder

Jostein Hallèn

Professor i idrettsfysiologi ved Noregs idrettshøgskole. Doktorgrad i fysiologi frå UiO. Leiar seksjon for fysisk prestasjonsevne. Jostein har studert menneske i rørsle i meir enn 30 år. Både i undervising og forsking har vinklinga naturleg nok vore fysiologisk. Dei seinare åra har han òg eit meir holistisk syn på det å prestera.

Tidlegare friidrettsutøvar og friidrettstrenar (mellom- og langdistanse).

Dersom du har spørsmål til selve arrangementet kan du kontakte oss på alumni@nih.no

Informasjon om avvikling av Alumniportalen