Jubileumsbok: Kunnskap i bevegelse. Norges idrettshøgskole 50 år

Tidligere journalist og nå professor ved NIH, Dag Vidar Hanstad, er i ferd med å sluttføre arbeidet med å skrive Idrettshøgskolens jubileumsbok.

Boka lanseres i forbindelse med NIHs store jubileumsseminar tirsdag 18. september. Kunnskap i bevegelse tar for seg den lange veien mot etableringen av NIH. Den gir et unikt innblikk i historien, menneskene og institusjonen, utdanningsløpene gjennom 50 år, studentlivet, forskningen og anlegget. Forfatteren drøfter NIHs plass i samfunnet, samfunnsoppdraget og veien videre. Det har også kommet spennende bidrag fra nye og gamle studenter og ansatte. Resultatet blir en gjennomillustrert og innbundet praktbok på 320 sider.

Gratulasjonsliste

Vi inviterer deg til å delta på jubileumsseminaret 18. september 2018. På seminaret får du et eksemplar av boka Kunnskap i bevegelse, med navnet ditt på trykk i bokas gratulasjonsliste/Tabula Gratulatoria.

Send en e-post merket «Gratulasjonsliste» til post@akilles.no innen 31. mars. Gi beskjed om du ønsker å delta på seminaret, eller om du kun ønsker å hente boka på NIH eller få den tilsendt i etterkant (porto tilkommer). For gratulantene koster boken kr 449 (ordinær pris i bokhandel: kr 498).

Følg med på jubileumssidene for oppdateringer om bok og seminar.

Velkommen til feiring!