Silje Thorstensen

SOMA MOVE®  og Mindful Slow Flow Yoga


Foto: Tonje Lien Wold

Silje Thorstensen har vært i treningsbransjen siden 2004, og har siden den gang utviklet seg til å bli en allsidig trener innen flere felt. Som instruktør er Silje opptatt av god formidling og klassene har alltid en pedagogisk oppbygning med gjennomtenkte bevegelser. Silje underviser i alt fra koreografi til musikk, styrke og ulike retninger innenfor yoga. Silje er sertifisert yogalærer i Vinyasa, Yin og Nidra. Nå studerer hun anvendt psykologi som kommer godt med i arbeidet med helse, trening og yoga. Silje er medeier på Myrens sportssenter i Oslo, der hun blant annet holder gruppetimer på ukentlig basis. Hun er også agent for SOMA MOVE® konseptet i Norge som har tatt Skandinavia med storm, og i 2016 var hun med å starte podcasten Treningspodden i samarbeid med Shape Up Norge. 

 


 

SOMA MOVE® (med Eva Katrine Thomsen og Silje Thorstensen)

SOMA MOVE® er en helhetlig treningsform som er atletisk og sterk, men samtidig myk. Du jobber med kroppen som eneste verktøy, og timen foregår barbent på yogamatte. På denne timen går du gjennom en uavbrutt serie med bevegelsesmønstre, som utfordrer både bevegelighet, stabilitet og styrke. Flyt og kraft er sterke nøkkelord på denne timen, og fokuset er å arbeide med hele kroppen som en enhet. Bli med på en annerledes og rå treningsform - bli med på SOMA MOVE®!

Mindful Slow Flow Yoga

Velkommen til en myk yogaflow med fokus på tilstedeværelse, pust og mindfulness.

Vi tar oss god tid til å utforske stillingene i et behagelig tempo og løser opp i både fysiske og mentale spenninger gjennom pust, bevegelse, hvile og ro. Mindfulness betyr helt enkelt et oppmerksomt nærvær på det som skjer her og nå, og i denne klassen øver vi oss på å styrke meditative kvaliteter gjennom nettopp mindfulness.

En perfekt avslutning på en dag med mange inntrykk. Varmt velkommen til Mindful Slow flow Yoga

(Denne klassen passer for alle)