Silje Blindheim

imagelujb.png

 

Silje har master fra NIH innenfor toppidrett og er nå PhD stipendiat på Høgskolen på Vestlandet. Der forsker hun på stress og mestring i et helse og livsstils perspektiv. Silje har i over 20 år jobbet innenfor fagområdet både for topp og breddeidrett. Hun er gründer av treningskonseptet BasisBall og fysisk trener i Olympiatoppen Vest.

 


 

Foredrag: Stress er energi, ment for å brukes

Mange tenker på stress som utelukkende negativt og drømmer om et stressfritt liv. Det vi derimot snakker for lite om hvor naturlig og viktig stress er». Stress er en ressurs som må brukes – og kroppen er vårt viktigste verktøy.

I dette motiverende foredraget vil Silje fortelle deg hva stress egentlig er, hvordan du kan forholde deg til det,- og dra nytte av det i ditt eget liv.

Workshop: Motivert & skadefri

Skadeforebyggende øvelser er viktig for å forhindre overbelastning enten man er topptrent eller bare ønsker å komme i bedre form. Hva man bør trene avhenger veldig av hvor skaden befinner seg, men i prinsippet er all bevegelse skadeforebyggende, med mindre man trener feil. I denne økter vil Silje gi deg gode ideer for hvordan du kan holde deg skadefri på en enkel og motiverende måte. For skal vi være helt ærlig med oss selv, er dette trening som lett blir nedprioritert og som vi ofte beskriver som kjedelig. Men ikke etter denne økten.....