Pia Eliassen

FeelTheBeat

Pia er utdannet danser ved Bårdar Akademiet, og startet sin karriere i treningsbransjen som SATS-instruktør i 2012. Siden den gang har kjærligheten til gruppetrening vokst seg stor, og hun har tilegnet seg en bred erfaring fra styrketimer, bevegelighetstimer, danse-, høypuls- og kondisjonstimer. Hun har tidligere hatt gruppetimer på trenings-eventer som blant annet ShapeUp Convention, og deltatt i flere instruktør-konkurranser i regi av Les Mills. I 2015 fikk hun 3.plass i den nordiske konkurransen. Pia er utdannet personlig trener ved Akademiet for Personlig Trening, og jobber til daglig som både PT og instruktør ved Myrens Treningssenter i Oslo. Du kan også finne henne på treningsportalen "meant2move".

Som instruktør og personlig trener brenner hun for å skape unike treningsopplevelser, som er effektive og gjennomtenkte, og leveres med «glimt i øyet»!

 


 

FeelTheBeat

Dette er en time for deg som vil danse deg gjennom en god miks av hiphop, street, house og andre kommersielle dansestiler. Timen har en kort oppvarming og er bygget opp av to lengre koreografier, hvor sekvensene bygges opp trinn for trinn underveis. Her får du både svette på ryggen og et glis om munnen - velkommen til en real dansefest!