Eva Katrine Thomsen

SOMA MOVE® og Inspartum cardio experience

Eva Katrine Thomsen er gründer av inspartum akademi som utdanner og kurser gruppeinstruktører. Hun har en master i idrettspsykologi og coaching fra NIH, og i sin masteroppgave fordypet hun seg i gruppetrening. Hun har over 15 års ­erfaring fra treningssenterbransjen som gruppeinstruktør, kursholder, presentatør, foreleser og veileder, er forfatter av gruppetreningsdelen i ­fagboken «Personlig Trener og Gruppeinstruktør» og driver podcasten for hele Norges trebningsbransje – Sporty Business. I tillegg har hun en PT-utdannelse fra NIH, er utdannet yogalærer gjennom Global Yoga (200h), arrangerer treningsreiser i samarbeid med Ving Reiser og jobber som norsk agent for treningskonseptet SOMA MOVE®. Gruppetrening er Eva Katrines «hjertebarn» og store lidenskap, og gjennom ­inspartum akademi ønsker hun å inspirere enda flere til å finne gleden med gruppetrening!

Instagram: @evakatrineth

 


 

SOMA MOVE® (med Eva Katrine Thomsen og Silje Thorstensen)

SOMA MOVE® er en helhetlig treningsform som er atletisk og sterk, men samtidig myk. Du jobber med kroppen som eneste verktøy, og timen foregår barbent på yogamatte. På denne timen går du gjennom en uavbrutt serie med bevegelsesmønstre, som utfordrer både bevegelighet, stabilitet og styrke. Flyt og kraft er sterke nøkkelord på denne timen, og fokuset er å arbeide med hele kroppen som en enhet. Bli med på en annerledes og rå treningsform - bli med på SOMA MOVE®!

Inspartum cardio experience (med Eva Katrine Thomsen og Andreas Mjøen)

Inspartum cardio exerience er en eksplosiv og leken kondisjonstime med masse energi og treningsglede som passer for alle dere som elsker enkle og effektive trinntimer! Timen har fokus på intensitet og vi jobber med «sang-for-sang» metodikkene. Bli med på en rå høypulstime utenom det vanlige!