Silje Thorstensen

Yin Yoga Bliss og SOMA MOVE®


Foto: Tonje Lien Wold

Silje Thorstensen har vært i treningsbransjen siden 2004, og har siden den gang utviklet seg til å bli en allsidig trener innen flere felt. Som instruktør er Silje opptatt av god formidling og klassene har alltid en pedagogisk oppbygning med gjennomtenkte bevegelser. Silje underviser i alt fra koreografi til musikk, styrke og ulike retninger innenfor yoga. Silje er sertifisert yogalærer i Vinyasa, Yin og Nidra. Nå studerer hun anvendt psykologi som kommer godt med i arbeidet med helse, trening og yoga. Silje er medeier på Myrens sportssenter i Oslo, der hun blant annet holder gruppetimer på ukentlig basis. Hun er også agent for SOMA MOVE® konseptet i Norge som har tatt Skandinavia med storm, og i 2016 var hun med å starte podcasten Treningspodden i samarbeid med Shape Up Norge. 

 


 

Yin Yoga Bliss

Vi avslutter dagen med helt rolig yin yoga og fokus på pust, tilstedeværelse og passive stillinger. Yin er en meditativ form for yoga som inviterer til hvile, forankring og restitusjon, samtidig som vi løser opp i bindevev og ledd på et dypere plan. Gjennom yin skaper vi balanse i kropp og sinn i det vi øver oss på å gå fra gjøre-modus til være-modus. Dette er en perfekt avslutning på en dag mye inntrykk, opplevelser og aktivitet. Ta gjerne med et teppe og en varm genser og gjør deg klar for en yogaopplevelse som er helt fri for prestasjon, og fylt av bliss.  Alle kan ha glede av yin yoga, så denne timen passer for absolutt alle.

 

SOMA MOVE® (med Eva Katrine Thomsen og Silje Thorstensen)

SOMA MOVE® er en helhetlig treningsform som er atletisk og sterk, men samtidig myk. Du jobber med kroppen som eneste verktøy, og timen foregår barbent på yogamatte. På denne timen går du gjennom en uavbrutt serie med bevegelsesmønstre, som utfordrer både bevegelighet, stabilitet og styrke. Flyt og kraft er sterke nøkkelord på denne timen, og fokuset er å arbeide med hele kroppen som en enhet. Bli med på en annerledes og rå treningsform - bli med på SOMA MOVE®!