Lotte Oxholm

#Nerikjellern

Lotte Oxholm er utdannet ved Norges idrettshøgskole og har en bachelorgrad i kroppsøving og idrettsfag. I tillegg er hun utdannet personlig trener fra samme skole. Lotte har jobbet flere år i treningsbransjen med kompetansekurs for flere konsepter og jobber i dag som idrettslærer på Sandvika Videregående skole.

Fra tidlig alder har idrett vært en av Lottes største interesser, og hun har lang bakgrunn fra håndball hvor hun har jobbet som trener og spilt aktivt både innen regionalt landslag og i senere tid i 2. divisjon. Tidligere har også idretter som turn og dans vært høyt prioritert i hennes hverdag. I dag ligger hovedinteressen til Lotte i hovedsak rundt styrketrening med mål om å bli sterkere i baseøvelser, egenvektstrening og noe crossfit-inspirert trening.

 


 

#Nerikjellern

«Ned i kjelleren» med Hanna og Lotte. Du har sikkert sett de effektive og morsomme svettefestene til jentene på Instagram, der de hver uke legger ut en økt som får deg ned i kjelleren (du kommer deg fort opp igjen etterpå!). Øktene deres har blitt superpoppis og kjøres i dag av mange sprekiser rundt om i hele landet. Stikkordene er enkle øvelser med minimalt med utstyr, kreative oppsett og partystemning! Om du ikke har fått med deg disse morsomme øktene, sjekk ut hashtaggen #nerikjellerenmedhannaoglotte