Eva Katrine Thomsen

Cosmo - core, strength & movement og SOMA MOVE®

eva23.jpg

 

Eva Katrine Thomsen er utdannet fra Norges idrettshøgskole med en master i idrettspsykologi og coaching. I tillegg har hun en PT-utdannelse fra NIH og er utdannet yogalærer gjennom Global Yoga (200h). Eva Katrine har over 15 års erfaring fra treningsbransjen som gruppeinstruktør, presentatør, foreleser, kursholder og veileder. Hun er daglig leder i inspartum akademi, i tillegg til at hun daglig underviser gruppetimer, arrangerer treningsreiser i samarbeid med Ving Norge AS og jobber som norsk agent for treningskonseptet SOMA MOVE®. Hun er også programleder for podcasten «Sporty Business». Gruppetrening er Eva Katrines «hjertebarn» og store lidenskap, og gjennom inspartum akademi ønsker hun å inspirere enda flere til å finne gleden med gruppetrening!

Instagram: @evakatrineth / inspartum.no

 


 

Cosmo - core, strength & movement (med Eva Katrine Thomsen og Pia Eliassen)

COSMO - core, strength & movement er en utfordrende og dynamisk time, der du trener kjernemuskulatur, bevegelighet og balanse. Gjennom timen jobber du kun med din egen kroppsvekt, og fokus er flyt, teknikk, bevegelse, kroppskontroll og tilstedeværelse. En effektiv time som vil lære deg å styrke hele din kjernemuskulatur gjennom kreative øvelser.

SOMA MOVE® (med Eva Katrine Thomsen og Silje Thorstensen)

SOMA MOVE® er en helhetlig treningsform som er atletisk og sterk, men samtidig myk. Du jobber med kroppen som eneste verktøy, og timen foregår barbent på yogamatte. På denne timen går du gjennom en uavbrutt serie med bevegelsesmønstre, som utfordrer både bevegelighet, stabilitet og styrke. Flyt og kraft er sterke nøkkelord på denne timen, og fokuset er å arbeide med hele kroppen som en enhet. Bli med på en annerledes og rå treningsform - bli med på SOMA MOVE®!