Presseklipp

Her ligger de 20 siste presseklippene om Norges idrettshøgskole.

Trener du mye uten å merke fremgang? Her er rådene fra ekspertene.

22. oktober 2017 (Fædrelandsvennen - Login)

Mange gjør enkle, men helt avgjørende feil, mener ekspert. Her er syv råd til bedre fremgang. Etter to måneder på krykker etter en hofteoperasjon, klarte ikke Audun Drageset (28) å løfte seg ut av sofaen med den høyre foten.

Trener du mye uten å merke fremgang? Her er rådene fra ekspertene.

22. oktober 2017 (Sunnmørsposten Pluss)

Mange gjør enkle, men helt avgjørende feil, mener ekspert. Her er syv råd til bedre fremgang. Etter to måneder på krykker etter en hofteoperasjon, klarte ikke Audun Drageset (28) å løfte seg ut av sofaen med den høyre foten.

Var svømmestjerne - så kom depresjonen

22. oktober 2017 (VG Pluss)

SKEDSMO (VG) Vannet blandet seg med tårer og silte nedover ansiktet hennes der hun satt på huk i dusjen. Alt gjorde vondt, mest i tankene. Hvorfor gidder jeg dette? tenkte svømmehåpet Anne-Mari Gulbrandsen.

Overgrep og trakassering i idretten

19. oktober 2017 (P4)

Hvert tredje særforbund i norsk idrett har håndtert saker om seksuell trakassering, eller overgrep siden 2015. Det viser en undersøkelse gjort ved Norges idrettshøgskole, skriver NRK.

Award-winning HiMolde graduates as future talents in sport

19. oktober 2017 (Panorama Molde)

Recent Sport Management graduates Ingvild Aarland and Ørjan Dimmestøl returned to HiMolde to talk about their internship at the Norwegian Football Association and about their award-winning Bachelor theses.

Straks duket for intensiv convention-måned

19. oktober 2017 (Treningsindustrien.no)

Det meldes om bra påmeldingstrøkk både fra Oslofjord Fitness Convention og NIH Aktiv Convention som går av stabelen henholdsvis 10. - 12. november og 18. - 19. november.

Erik Thorstvedt utfordret sønnen i benkpress. Det ble dråpen

18. oktober 2017 (Dagbladet Pluss)

Tida som medaljejeger setter sine spor hos norske idrettsutøvere. Tidligere landslagskeeper Erik Thorstvedt kan telle på sju fingre alle stedene på kroppen han er blitt operert: Ankler, legg, knær, lyske, rygg, nakke og skulder.

Fjell kan flyttast utan tru

18. oktober 2017 (Kondis)

Det blir rett som det er hevda at dersom du ikkje trur at du kan vinne, så gjer du det iallfall ikkje. Ofte er det amerikanarar eller andre såkalla vinnarskallar som går høgt ut og nærmast proklamerer siger før løpet er i gang.

Endringer på gang i NVBFs administrasjon

16. oktober 2017 (Norges Volleyballforbund)

Nye utfordringer på gang for Jon Grydeland og Olle Karlsson! Sideinnhold Sportsjefen i NVBF slutter ved årskifte Jon Grydeland slutter ved årsskiftet i Norges Volleyballforbund.

Har du hørt om If It Fits Your Macros?

16. oktober 2017 (KK)

- Det som spiller noen rolle er at den får i seg riktig mengde kalorier og at du får i deg alle næringsstoffene du har behov for i løpet av dagen, sier ekspert. Har du hørt om If It Fits Your Macros?

FKH med spennende samarbeid

16. oktober 2017 (FK Haugesund)

Søker kvalitetsheving i tospann med Norges Idrettshøyskole. 13 oktober signerte Norges Idrettshøyskole (NIH) og FKH en samarbeidsavtale. Formålet med avtalen er at den skal bidra til gjensidig kvalitetsheving av daglig virke og prosjekter.

Nå åpnes det snart et nytt treningssenter her

16. oktober 2017 (Østlands-Posten Pluss)

Lørdag 28. oktober åpner Kjetil Ørbeck (25) det nye treningssenteret Robust i Nansetgata 12. - Vi ønsker å være et treningssenter som tilbyr toppmoderne utstyr og fasiliteter til alle, uansett treningsbakgrunn, sier han.

Stillesitting mer dødelig som fedme

15. oktober 2017 (Helseinfo)

Inaktivitet har i lang tid vært assosiert med økt risiko for tidlig død, i tillegg til større risiko for hjertesykdom og kreft.

Den kvalmende løpingen

15. oktober 2017 (Adresseavisen)

Treningsgründer Otto Ulseth mener intervalltrening er som en ananas-kur: Det er så heslig at du kjapt mister motivasjonen. Han burde prøve tran. Tran har også en vederstyggelig smak, men det fungerer. Har jeg hørt.