Presseklipp

Her ligger de 20 siste presseklippene om Norges idrettshøgskole.

Rehabilitering av kontorfløy (SIM1) - Generalentreprise

19. februar 2018 (Doffin)

Anskaffelsesforskriften Alminnelig kunngjøring av konkurranse Nasjonal kunngjøring Del I: Oppdragsgiver I.1) Navn og adresser Norges idrettshøgskole 971 526 033 Postboks 4014 Ullevål Stadion Oslo 0806 NO Kontaktperson:

Skoleprogram mot barnefedme hadde ingen effekt

19. februar 2018 (Forskning.no)

Et stort eksperiment testet ut tiltak som skulle få elever til å spise sunnere og bevege seg mer. Det hadde ingen virkning. Senere års forskning har vist at det er.

Vegard Kjølhamar og Marit Vala vant Grenaderløpet

18. februar 2018 (Kondis)

Grenaderløpet er sannsynligvis Norges hardeste turrenn Rennet går fra Hakadal til Asker, 9 kuperte mil gjennom Nordmarka. Til sammen over 1700 høydemeter skal forseres. Det fins lengre skirenn, men neppe tøffere.

Kalde tær? Putt en brødpose på foten!

18. februar 2018 (DinSide)

Ull, rene sokker, brødposer og gjerne flere par sokker er stikkordene. Kalde tær kan ødelegge en ellers perfekt vinterdag. DinSide har tidligere testet batteridrevne, oppladbare varmesåler, og var kun sånn måtelig fornøyde med varmeeffekten.

Tre enkle triks som kan få deg ned i vekt

16. februar 2018 (Trd.by)

Ifølge Forskning.nos artikkel skal det ikke være nødvendig å løpe flere kilometer daglig for å gå ned i vekt, for de som ønsker det. Det er faktisk hjelp nok i tre enkle triks.

Friluftsliv er best på norsk

16. februar 2018 (Forskning.no)

Jeg bare elsker forskning: Det er mange som klager på anglifiseringen av norsk akademia. Men noen ganger er det bare skikkelig søtt. Det er ingenting rart ved at norske forskere studerer friluftslivet vårt og hva det betyr for helsa vår.

Stikningskonferansen 2018

15. februar 2018 (GeoForum)

Konferansen kunne by på et spennende program med workshops og nyheter fra utstillere. Fra Norges Idrettshøyskole fikk vi høre om geodetiske metoder i løypa og skadebegrensning hos snowboardkjørerne.

Raymond hadde bursdag, men ga bort 20.000 kroner til Seniorhuset

14. februar 2018 (Nordre Aker Budstikke)

- Når du blir så gammel som meg, så er gleden av å gi mye større enn av å få, sier byrådslederen. Pengene skal komme alvorlig syke til gode. Fakta Seniorhuset Pastor Fangens vei 22 Seniorhus er et bo- og aktivitetssenter for eldre.

Han vet når skoen passer

13. februar 2018 (Senter for seniorpolitikk)

- Etter å ha levd et liv med eliten, på scenen og i idretten, møter jeg nå helt vanlige mennesker, sa Håvard Engell (68), skaperen av GaitLine-skoene, da Innovasjon Norge og SSP arrangerte frokostseminar om seniorgründere i går.

Svend Sondre (25) får en viktig rolle i VM 2019

13. februar 2018 (Smaalenenes Avis)

Nyansatte Svend Sondre Frøshaug (25) skal hjelpe VM-fylket mot skolekart på alle skoler - og god struktur på frivillighetsarbeidet under VM 2019. TRØGSTAD: Verdensmesterskapet i orientering 2019 arrangeres 13.-17. august 2019 i Østfold.

De olympiske idealene lever

12. februar 2018 (NRK)

Å beklage seg over at den olympiske bevegelsen har mistet idealene, blir feil. Olympisk idrett har vært et spenningsfelt siden begynnelsen. Vinter-OL i Pyeongchang er i gang. Arrangementet høster jubel, men også kritikk.

Kjæresten om gullgutten: - Han kan holde show

11. februar 2018 (VG Nett)

PYEONGCHANG (VG) Simen Hegstad Krüger (24) beskriver seg selv som beskjeden. Men sammen med kjæresten Kristine Ringsjø Tufte viser han helt andre talenter. - Det er helt uvirkelig, sier Kristine Ringsjø Tufte til VG.

Vi søker salgskonsulent til proffmarkedet

09. februar 2018 (Treningsindustrien.no)

Treningspartner AS har gått sammen med Mylna Pro AS for å være Norges beste leverandør av treningsapparater til hjemmetrening, bedriftsmarkedet, treningssentre, toppidrett, uniformsmarkedet og fysioterapi.

NIHs eksperter er klare for vinter-OL

09. februar 2018 (NTB Info)

Norges idrettshøgskole er i verdenstoppen innen idrettsforskning. Våre fageksperter er tilgjengelige for kommentarer under OL 2018 i Pyeongchang.

TOSLO-2016-38564

09. februar 2018 (Lovdata)

Saken gjelder gyldigheten av vedtak fra Klagenemnda for industrielle rettigheter om avslag på søknad om patent på fremstilling av et medikament til behandling av brystkreft. Det er enighet om at oppfinnelsen har nyhet.

Ett av merkene er et ordentlig (g)ull-undertøy

07. februar 2018 (TV2)

TV 2 hjelper deg (TV 2): Vi har testet ullundertøy fra Kari Traa, Ulvang, Johaug og Tufte. På kalde dager er det godt med et lag ull innerst på kroppen. TV 2 hjelper deg ville finne ut hvilken idrettsstjerne som har det beste ullundertøyet.