August

Flirting or hurting i idretten

Seksuell trakassering er ikke bare noe som skjer på arbeidsplassen, det skjer også blant de mest sårbare av oss, nemlig blant barn og ungdom. Og det skjer gjerne i ditt lokale idrettslag.

Ballkunstner Fosnæs fyller 70

– Ola som student var veldig aktiv, nysgjerrig og lærevillig, og en lederspire som likte å ordne ting. Og så ble han jo fort samboer med læreren sin, da.

Ungdom spiller fotball i gymsal

Meir fysisk aktivitet set fart i læringa

Du lærer lettare både matte og norsk om du rører deg meir. Sjølv om ein tar tid frå desse eller andre teorifag til fordel for fysisk aktivitet, vil du bli flinkare i desse faga.

Rektor på scenen med ungdom som fyller plassen bak

– Velkommen! Fra nå av er dere NIH!

400 nye studenter ble ønsket velkommen til NIH, byen og til et helt spesielt fellesskap i dag. – Ikke bare les og studér, men vær sosial, sa rektor.

Treningssenter - arena for kroppspress eller folkehelse?

Treningssentrene skal i utgangspunktet sørge for en helsefremmende livsstil ved at de hjelper og veileder mennesker til en bedre og mer positiv helse og livsstil. På den måten utgjør sentrene en stadig viktigere del av den forebyggende folkehelsen. Samtidig er dette også en arena hvor kroppspress kommer til syne, både hos medlemmene, men også hos de ansatte.

Nytt år – bli kjent!

- Nytt år betyr masse å glede seg til! Bli kjent og gjør deg kjent på campus! Vi er snart tilbake som normalt! For alle nye studenter er fadderuka en knallstart på studieåret.

Warholm passerer mål på Bislett 2019 med stort glis og armene ut

Hvordan Vinterlandet kunne vinne i sommer-OL

Det går faktisk an å være «født med ski på beina» i Norge og ta medalje i «unorske» idretter som 400 m hekk, sleggekast, sandvolleyball, mellomdistanseløping og triatlon. Men det er noen hemmeligheter bak.