August

Folkemengde i bygate motlys

Selv få og små skritt forlenger livet

Selv helt rolige rusleturer reduserer faren for tidlig død betydelig. Mens fagfolk hittil har sagt at du må ta i om det skal monne, er all aktivitet viktig. Og effekten selv av svært lite, er større enn man har visst.

May Grydeland viser svømmeteknikk i Sognsvann

Altfor mange drukner: - Flytt svømmeopplæringen ut

- Altfor mange drukner. For å rette på det må mer av svømmeopplæringen flyttes ut, mener NIHs May Grydeland. Unge er ikke forberedt på plutselige hendelser ute, og lærere kvier seg for å ta med klassen ut.

Trener og utøver kjører mageøvelser

Gratis treningsveiledning

NIH-studentene trenger kunder til sin praksis i utdanningsløpet. Vi tilbyr derfor 10 uker gratis treningsveiledning med oppstart i september/oktober 2019.

Ca 350 studenter i auditorium Innsikt

Immatrikulering på NIH: - Får kunnskap som kan brukes overalt

Hundrevis av ungdommer ble studenter, 17 doktorander fikk håndfast bevis, én lærer fikk ros og både en rektor og en tidligere Røde Kors-sjef mimret og ga råd fra studiedagene på NIH. Årets immatrikulering og doktorpromovering er unnagjort.

En trener og en alpin utøver prater sammen i løypet.

Den støttende treneren

«Den støttende treneren» må klare å håndtere både utøvere som bare vil ha det gøy og de som jakter resultater. Det er avgjørende både for å løfte laget og få utøverne til å fortsette i idretten lengst mulig.