NIH i ny drakt

Norges idrettshøgskole starter det nye året med å lansere nye nettsider.

Raketter til værs for nye nettsider
Med 2017 kom også nye nih.no Foto: NIH

I over ett år har arbeidet med å pusse opp nih.no pågått. En intern arbeidsgruppe bestående av ansatte og studenter, har jobbet frem en innholdsstrategi som danner grunnlaget for alt innhold på nih.no. Byråene Northern Beat og Epinova har utviklet design, funksjonalitet og teknisk plattform.

-  Selv om det bare er fire år siden sist vi pusset opp nettsiden, så var det på høy tid med en redesign av nih.no nå. NIH har fått ny grafisk profil og utviklingen i webverden går rasende fort. Hvis vi fortsatt skal ha en effektiv informasjonskanal særlig mot nye studenter, så er det viktig å ha en plattform som er optimal også rent teknisk, sier kommunikasjonssjef Karen Christensen.

Mer brukervennlig

Mye tid har gått med på å prioritere riktig innhold på siden. Målet er at nettsidene skal hjelpe potensielle studenter til å finne den informasjonen de etterspør når de skal søke studieplass. Men nettsiden skal også hjelpe nåværende studenter til å finne nyttige verktøy i studiehverdagen.      

- Med de nye nettsidene har det blitt enklere å realisere NIHs innholdsstrategi for digital kommunikasjon. Hovedmålmålgruppen for nye nih.no er studenter, både potensielle og nåværende. Undersøkelser viser at nih.no er den viktigste informasjonskanalen for disse gruppene. Derfor skal våre brukere på en enkel måte finne frem til det innholdet de søker, sier Jarle Stokland som har vært prosjektleder for de nye nettsidene.

Ris og ros

Og selv om nye nih.no er lansert, så fortsetter prosessen med å utvikle og optimalisere den nye nettsiden. Derfor vil vi gjerne ha tilbakemelding fra våre brukere. Har du innspill eller kommentarer, så send oss gjerne en melding her.