NIH tilbyr gratis treningsveiledning

NIH-studentene trenger «kunder» til sin praksis i utdanningsløpet. Vi tilbyr derfor 10 ukers gratis treningsveiledning med oppstart i september/oktober 2017.

Jenter som trener på sykkel
Nå kan du sikre deg gratis PT-timer Foto: NIH

Instruktørrollen og Personlig trener (PT) er to viktige emner i vår treårige bachelorutdanning Fysisk aktivitet og helse. I begge disse kursene er det viktig at våre studenter får øvelse i å instruere og veilede friske, voksne mennesker i styrke-, utholdenhets- og bevegelighetstrening. PT-kurset omfatter også trening rettet mot vår tids mest vanlige livsstilssykdommer og trening under og etter graviditet.

Våre studenter skal motivere og inspirere deg til å nå dine mål, enten det er å komme i bedre form, bli sterkere eller redusere vekten. Studentene vil planlegge og evaluere treningen. De vil også følge deg på noe av treningen, mens du må gjennomføre andre deler av treningsprogrammet på egenhånd.
Treningen vil foregå i en periode på 10-12 uker med oppstart i september/oktober 2017. Dere avtaler selv ukentlig treningstidspunkt med den enkelte instruktør/PT. I første rekke kommer øktene til å gjennomføres på Norges idrettshøgskole eller i nærområdet.

Fordeler for deg som deltaker

• Motivasjon og hjelp til å komme i gang med trening
• Et program som er tilpasset deg og dine ønsker, med riktige treningsformer, øvelser og intensitet
• Lærer korrekte teknikker fra første økt
• Testing, tilrettelegging og oppfølging igjennom hele perioden

Hvem kan bli deltaker?

Vi har plass til omtrent 100 deltagere totalt. Kriteriene for deltakelse er:
• Over 18 år
• Ingen alvorlige sykdommer eller plager
Trening skjer på eget ansvar. NIH har ingen forsikringsavtale som dekker skader/ andre hendelser.

VIL DU VÆRE MED eller har spørsmål?

Ta kontakt med:
Christina Gjestvang
E-post: christina.gjestvang@nih.no

Henvendelsene vil bli vurdert i august/september, og du mottar e-post fra oss innen onsdag 20. september dersom du får plass.