Beitokurset

Beitokurset er landets største etterutdanningskurs for kroppsøvingsfaget.

Informasjon

Dato

15. - 18. januar

Sted

Beitostølen

Tid

kl.17:00

Kursavgift

kr. 1250,-

Om

 

Beitokurset  gjennomføres på Beitostølen 15. - 18. januar 2023. Påmeldingen åpner i september 2022

Om

Kurset retter seg mot lærere som underviser i kroppsøving i grunnskole og videregående skole og ansatte med ansvar for fysisk aktivitet i skole og SFO.

Kurset gjennomføres med programmet som var planlagt for 2022. Kurset vil fokusere på fagfornyelsen i kroppsøving og implementering av denne.

  • Konkretisering av deler i læreplanen gjennom praktiske økter
  • Hvordan gi underveisvurdering?
  • "Om faget" - ulike perspektiver 

Program

Program

Fullstendig program, søndag til onsdag blir lansert august/september 2022. 

 

Parallellsesjoner

Praktiske økter å velge mellom mandag til tirsdag blir lansert august/september 2022. 

 

Åpning av Beitokurset søndag 15.januar kl. 17.00 på hotell Radisson Blu. Kroppsøvingsfagets påvirkning på elevers forståelse av helse v/Reidar Säfvenbom, instituttleder og professor NIH

Mandag og tirsdag velger du mellom forskjellige parallellsesjoner, totalt fire økter på to dager. Disse velger du i påmeldingssystemet. Følg informasjonen og linken du har fått på e-post. Du kan også logge deg inn her via min side  etter at du er påmeldt, for å se valgene dine.  Du kan endre valg fram til 16.desember.

Noen av parallellsesjonene gjennomføres på Helsesportssenteret. Det blir satt opp en skyttelbuss mellom hotellet og helsesportssenteret til disse øktene.

Beitokurset avslutter med en felles teori- og praktisk økt onsdag 18.januar kl. 9.00-11.00 i Beitohallen på hotellet. Hvordan utfordre kjønnsnormer i kroppsøving og idrettsfag? v/ Håkan Larsson, professor ved NIH.

Praktisk informasjon

Viktig informasjon om påmelding

Når du har gjennomført en gruppepåmelding vil hver enkelt deltaker motta en personlig e-post hvor hun/han blir bedt om å fullføre påmeldingen, blant annet ved å gå inn og velge aktiviteter til parallellsesjonene. Det er viktig at den enkelte følger opp og fullfører påmeldingen snarest mulig, for å sikre seg plass på ønskede parallellsesjoner.

Hotell

Den enkelte kursdeltaker tar selv kontakt med hotell Raddison Blu Mountain Resort og bestiller sitt boalternativ etter eget ønske. Den enkelte betaler selv for oppholdet direkte til hotellet. Oppgi korrekt fakturaadresse med ev. org.nr., ress.nr., telefon og kontaktperson. Hotellbestilling skjer på e-post til Lone Godø, lone@beitostolen.com  Tlf.: 61 35 11 10

Transport

Den enkelte kursdeltaker ordner reise selv. Busstransport tur/retur Oslo Bussterminal - Beitostølen med Valdresekspressen er et alternativ. Dersom mange ønsker å bestille busstransport med Valdresekspressen, vil selskapet vurdere å sette opp en direktebuss. Billettene for januar blir salgbare ca. 1.desember.

Kontakt oss

Mona Sannerud Moe

Mona Sannerud Moe

Seniorrådgiver

Telefon: +47 23 26 20 27