Idrettspolitisk debatt på NIH

Har du lyst til å høre hva de to kandidatene, Zaineb Al-Samarai og Berit Kjøll, har å si om fremtiden til norsk idrett? Da bør du få med deg den idrettspolitiske debatten som arrangeres av Studentstyret på NIH.

Informasjon

Dato

2. mai

Sted

Innsikt

Tid

kl.14:00

Kursavgift

Gratis

Om

Som studenter ved Norges idrettshøgskole er vi opptatt av å engasjere oss i idrettspolitiske spørsmål, og vi ønsker å gi deg muligheten til å bli kjent med kandidatene som stiller til valg som idrettspresident. Debatten vil finne sted på NIH i auditoriet Innsikt 2. mai kl 14:00. Det vil bli enkelt servering kl 14.00 og debattstart kl 14.30.

Studentstyremedlem og ansvarlig for prosjektet, Lilliane Seierstad Dale, vil være ordstyrer på arrangementet og ønsker å dekke en rekke temaer med de to kandidatene.

- Vi mener det er viktig at nåværende og tidligere studenter spesielt, er opptatt av dette. Dette valget vil for mange av våre studenter påvirke dere hverdag de neste fire årene, både privat og profesjonelt. I tillegg er det viktig at arbeidslivet kommer tett på NIH, sier Lilliane.

Dette er en sjelden mulighet til å høre kandidatene diskutere viktige temaer som er relevante for norsk idrett, og få innsikt i deres visjoner for fremtiden. Du vil få muligheten til å lytte til deres synspunkter og stille spørsmål direkte til kandidatene, slik at du kan få svar på det du lurer på angående deres politikk og visjoner for norsk idrett.

Debatten er åpen for alle studenter (både nåværende og våre aluminer) ved Norges idrettshøgskole, i tillegg til alle andre som er interessert i idrettspolitikk både fra idretten og ansatte. Dette er en unik sjanse til å bli oppdatert på de nyeste idrettspolitiske spørsmålene og delta i en engasjerende debatt om fremtiden til norsk idrett. Arrangementet har mottatt støtte fra Norsk Studentorganisasjon (NSO) etter søknad fra Studentstyret ved NIH.

Vi oppfordrer deg til å bli med oss på denne spennende debatten og bidra til en meningsfylt diskusjon om idrettspolitikk.

Påmelding

Frist for påmelding: 28.april

Meld deg på her!