Beitokurset 2022

Beitokurset er landets største etterutdanningskurs for kroppsøvingsfaget. Kurset retter seg mot lærere som underviser i kroppsøving i grunnskole og videregående skole og ansatte med ansvar for fysisk aktivitet i skole og SFO.

Informasjon

Dato

16. - 19. januar

Påmelding

16. desember 2021

Sted

Beitostølen

Tid

kl.17:00

Program

Beitokurset 16. - 19. januar 2022 arrangeres på Beitostølen. Kurset vil fokusere på fagfornyelsen i kroppsøving og implementering av denne.

PROGRAM

PARALLELLSESJONER MANDAG OG TIRSDAG

PÅMELDING

 

Praktisk informasjon

Viktig informasjon om påmelding
Når du har gjennomført en gruppepåmelding vil hver enkelt deltaker motta en personlig e-post hvor hun/han blir bedt om å fullføre påmeldingen, blant annet ved å gå inn og velge aktiviteter til parallellsesjonene. Det er viktig at den enkelte følger opp og fullfører påmeldingen snarest mulig, for å sikre seg plass på ønskede parallellsesjoner.

Hotell
Den enkelte kursdeltaker tar selv kontakt med hotell Raddison Blu Mounten Resort og bestiller sitt boalternativ etter eget ønske. Den enkelte betaler selv for oppholdet direkte til hotellet. Oppgi korrekt fakturaadresse med ev. org.nr., ress.nr., telefon og kontaktperson. Hotellbestilling skjer på e-post til Lone Godø, lone@beitostolen.com  Tlf.: 61 35 11 10

Den enkelte kursdeltaker ordner reise selv. Busstransport tur/retur Oslo Bussterminal - Beitostølen med Valdresekspressen er et alternativ. Dersom mange ønsker å bestille busstransport med Valdresekspressen, vil selskapet vurdere å sette opp en direktebuss. Billettene for januar blir salgbare ca. 1.desember.

Kontakt oss

Mona Sannerud Moe

Rådgiver

Telefon: +47 23 26 20 27