Barne- og ungdomstrenerkonferansen 2021

Norges idrettsforbund og Forskningssenter for barne- og ungdomsidrett ønsker velkommen til konferanse!

Informasjon

Dato

30. - 31. oktober

Påmelding

28. oktober 2021

Sted

Norges idrettshøgskole

Tid

kl.08:30

Kursavgift

990,- (Student 445,-)

Om

Barne- og ungdomstrenerkonferansen er et samarbeid mellom Norges Idrettsforbund og Norges Idrettshøgskole og retter seg spesielt mot deg som arbeider som trener og/eller trenerutvikler, uavhengig av idrett.

Vi har invitert noen av landets ledende og mest innovative forskere på barne- og ungdomsidrett, talentutvikling og trening, og flere ledende trenere og trenerutviklere fra inn- og utland.

  • «Flest mulig, lengst mulig og best mulig!» - Alf Ingve Berntsen - er idrettslærer ved Bryne videregående skole og UEFA A trener i fotball. Han har gjennom 30 år trent barn, ungdom, voksne, kvinner, menn og topp- og breddefotball.
  • «Gjør det bedre selv, om du kan!» Johan Fallby – Idrottspykologisk rådgiver, Högskolan i Halmstad.
  • «Changing the game! A story about youth football in Stockholm” . James Vaughan og Mark O'Sullivan, AIK FC, University of Queensland og Sheffield Hallam University.

Videre bidrar toppforskere innenfor barn- og ungdomsidrett fra NIH, NTNU, Oslo Met, NIH/Sunn Idrett, Høyskolen i Kristiania/NIH og Universitetet i Oslo . Videre NIF sine kanoner Kristin Jonvik fra NIH/ NIF Sunnidrett og Jon Grydeland, NIF Trenerutvikling.

Programmet består også av seanser spesielt rettet mot enten barn 6-12 år eller ungdom 13-18 år.

Praktisk informasjon

Påmelding

Ordinær pris: 990 kroner

Studentpris: 445 kroner

Konferanseavgiften inkluderer lunsj begge dager.

På grunn av smittevernsrestriksjoner er det en begrensning på 160 deltagere. Om restrisjonene reduseres kan vi åpne opp for flere plasser.  Hvis du ikke får meldt deg på, send en e-post til lene.roe@nih.no og du blir satt på venteliste. 

Vi følger hele tiden med på Oslo kommune sine smittevernstiltak og vil informere hvis vi må gjøre endringer på program eller antall deltagere. Om vi må redusere antall deltagere er det "førstemann til mølla som gjelder".

Oppstart

Lørdag starter det faglige programmet klokken 09:30, men vi byr på litt snack, kaffe og te fra klokken 08:30. Vel møtt!

Kontakt oss

Christian Thue Bjørndal

Christian Thue Bjørndal

Førsteamanuensis

Telefon: +47 23 26 24 68

Lene Røe

Lene Røe

Kontorsjef

Telefon: +47 23 26 24 35 / +47 990 12 778