A nonlinear approach to player development in competitive football

Forskningssenter for barne- og ungdomsidrett (FOBU) inviterer til gjesteforelsning med James Vaughan and Mark O’Sullivan.

Informasjon

Dato

29. oktober

Påmelding

27. oktober 2021

Sted

Auditorium Innsikt

Tid

kl.12:30

Om

Hvordan kan vi best forstå ferdighetsutvikling i idrett og tilrettelegge for det i trening for barn og unge? Hvordan kan vi optimalisere spillerutvikling i fotball (og andre idretter) på en mer inkluderende og sosial ansvarlig måte? Disse to spørsmålene rører ved kjernen i spillerutviklingsmodellen til AIK fotball i Stockholm og er utgangspunktet for denne gjesteforelesningen.

Forelesningen er på engelsk og varer fram til klokken 14:00. Den blir streamet via NIH sin YouTubekanal

Foredragsholdere

James Vaughan

James Vaughan er forskningskoordinator og utviklingsansvarlig for 13-19 år i AIK fotball. Han mottok doktorgraden sin fra University of Queensland i 2020 for avhandlingen «Developing creativity in football» og er medgründer av The Player Development Project.

Mark O`Sullivan

Mark O’Sullivan er UEFA A lisensiert trener og doktorgradsstipendiat ved Sheffield Hallam University. Han er utviklingsansvarlig for 8-12 år i AIK fotball, arbeider aktivt som trener og trenerutvikler, og som konsulent for flere idrettsforbund i inn- og utland.

Påmelding

Det oppstod en feil under henting av captcha-bilde