Åpen dag 2020

5. mars fra kl 10:00 - 14:00 arrangerer vi åpen dag på Norges idrettshøgskole. Ta turen dersom du er interessert i studier innen idrett og fysisk aktivitet.

Informasjon

Dato

5. mars

Sted

Norges idrettshøgskole

Tid

kl.10:00

Om

Norges idrettshøgskole er en vitenskapelig høgskole for idrettsvitenskap. Vi er rangert som Nordens beste institusjon innenfor idrettsvitenskapelig forskning. I tillegg har vi en bygningsmasse i verdensklasse. Ambisjonen er å bli Europas flotteste campus for idrettsutdanning! Åpen dag gir elever i videregående skole, foreldre og andre som er interessert i studier et innblikk hva høyere utdanning innebærer og hvilket unikt og yrende studentliv vi har på høgskolen. 

Vi anbefaler alle deltakere å følge Folkehelseinstituttets anbefaler for smitteforebygging.

Program

10:00 - 14:00 Stands i foajèen
Studenter fra de ulike bachelorprogrammene står på stand for å svare på spørsmål om innhold og emner i studiene. Opptakskontoret,  internasjonalt kontor og våre studieveiledere vil samtidig være tilgjengelig på stand og svarer på alt fra opptak, utveksling, jobbmuligheter til tilpasning av studier. Se studiekatalogen for et lite inblikk i studietilbudet.

Du kan samtidig snakke med våre studenter og få innblikk i hva studentstyret og studentforeningene jobber med og hvilke aktiviteter de gjør for å bygge et godt og inkluderende studentmiljø.

Du får også mulighet til å  teste noen av våre forskningsverktøy, blant annet kan du teste hvor god spenst du har på vår avanserte "kraftmatte."

Auditorium Innsikt - foredrag
11:00. Hvorfor studere idrettsvitenskap?
Prorektor Elin Kolle.
Visste du at Norges idrettshøgskole er rangert som best i Norden og nummner 2 i verden hva gjelder forskning innen idrettsvitenskap?

11:20. Livet som NIH student.
NIHs studentstyre/foreningene.
Hvordan er det å studere ved Norges idrettshøgskole? Trener studentene hele tiden? Må man være toppidrettsstudent for å studere ved høgskolen? Hvem er det som faktisk studerer ved NIH? Kom og hør studentenes egne opplevelser med studiehverdagen på NIH. Vi garanterer deg mange positive overraskelser! 

11:40 - 13:00. Presentasjon av de ulike bachelorprogrammene
NIH har fem ulike bachelorprogram i Sport Management, trenerrollen og idrettspsykologi, friluftsliv, trening, helse og prestasjon og faglærer i kroppsøving og idrettsfag. Studenter fra hvert studieprogram vil gi deg en kort introduksjon til hvordan det er å være student ved de ulike programmene og hvordan studiehverdagen deres er med blant annet forelesninger, praktiske akttiviteter, turer, praksis og annet spennende.

Omvisning
Vi arrangerer omvisning på tre ulike tidspunkt, klokken 10:00, 12:00, og 13:30. Her vil våre studenter ta dere med på omvisning av vårt flotte campus. Dere titter innom de ulike idrettssalene, auditoriene, svømmehallen og enkelte av laboratoriene våre, for å nevne noe. Oppmøte utenfor kantinen. Husk å registrere deg hvor hvilket tidspunkt du ønsker å ha omvisning.

Dersom du ikke har anledning til å bli med, fortvil ikke. Ta en virtuell omvisning, virtuell 360 graders omvisning

Praktisk informasjon

Vi gjør oppmerksom på at det kan forekomme endringer i programmet.

Påmelding

Påmelding er stengt. 

Kontakt oss

Har du spørsmål til Åpen Dag?

Lena Øien
E-post: lena.oien@nih.no