NIH i koronatiden

NIH er ikke lenger i koronaberedskap, men adgangen er begrenset. Finn ut hva du som student eller leietaker kan gjøre på høgskolen - og få ekspertenes tips til hvordan du kan trene koronatrygt.

Skolen er fortsatt stengt for besøkende. Ansatte og studenter kommer inn med adgangskort.

Student leser i bibliotek

Info - Studenter

OPPDATERT 15. juni Campus vil åpnes opp for alle studenter fra mandag 18. mai. Treningssenteret holdes stengt til semesterstart.

Svømmehall på NIH

Bruk og leie av anleggene på NIH

OPPDATERT 15. juni: Utendørs og innendørs lokaler er åpne for utleie. Uteanleggene (kunstgressbane, friidrettsbane, kastbane og treningspark) på NIH er åpne for trening og aktivitet i tråd med myndighetenes smittevernregler. NIHs treningsenter holdes forsatt stengt.

Hjemmetrening - vektrening med trestamme og korrekt avstand

Hjemmetrening i koronatiden - VIDEO

OPPDATERT 5. mai 16:45 - Hvordan trene RIKTIG og samtidig ha det gøy mens pandemien varer? NIHs fagfolk deler tips og originale vrier med unger som vekt, sirkeltrening på kjøkkenet, intervallkjøring og mye annet.

Symbol 5 streker

Smittevern

Hold deg oppdater på regler og råd om smittevern fra FHI og Oslo kommune.

Student studerer

Jobbe hjemmefra

OPPDATERT 11.mai: Fra 13. mai åpnes det for at flere ansatte skal kunne jobbe fra sine NIH-kontorer. Byrådet i Oslo har et sterkt ønske om fortsatt hjemmekontor og elektronisk møtevirksomhet for private og offentlige virksomheter i Oslo-området, særlig for å hindre press i kollektivtransporten.

Fly i luften

Reiser

Følg med på regler og råd fra myndighetene.

Person vasker hendene

Hygiene

OPPDATERT 16.3 11:15 - Koronavirus smitter som forkjølelse og influensa, men sprer seg raskere. Alle bes følge vanlige hygienetiltak.

Hovedinngang NIH

Kontakter

OPPDATERT 12.3 12:23 - Her finner du kontakter for generell informasjon og spørsmål og meldinger om smitte eller karantene.

Fakta om koronaviruset

Hva er symptomene? Hvem kan dø av korona-viruset? Hvordan smitter viruset? Her er fakta og flere infosider om koronaviruset.