Koronaberedskap, -tiltak og -treningstips

NIH gjennomfører tiltak for å begrense spredning av koronasmitte som har betydning for både ansatte, studenter og leietakere. Og deler morsomme videotips for å holde deg i form gjennom koronatiden.

Skolen er stengt for besøkende og studenter.
Sentralbordet er betjent hverdager 10-14.
Korona-kontakter...

Student leser i bibliotek

Info - Studenter

OPPDATERT 15. mai Campus vil åpnes opp for alle studenter fra mandag 18. mai.

Svømmehall på NIH

Bruk og leie av anleggene på NIH

OPPDATERT 11.mai - Vi åpner opp for utleie av innendørs lokaler i løpet av uke 20. Uteanleggene (kunstgressbane, friidrettsbane, kastbane og treningspark) på NIH er åpne for trening og aktivitet i tråd med myndighetenes smittevernregler.

Hjemmetrening - vektrening med trestamme og korrekt avstand

Hjemmetrening i koronatiden - VIDEO

OPPDATERT 5. mai 16:45 - Hvordan trene RIKTIG og samtidig ha det gøy mens pandemien varer? NIHs fagfolk deler tips og originale vrier med unger som vekt, sirkeltrening på kjøkkenet, intervallkjøring og mye annet.

Symbol 5 streker

Smittevern

Hold deg oppdater på regler og råd om smittevern fra FHI og Oslo kommune.

Student studerer

Jobbe hjemmefra

OPPDATERT 11.mai: Fra 13. mai åpnes det for at flere ansatte skal kunne jobbe fra sine NIH-kontorer. Byrådet i Oslo har et sterkt ønske om fortsatt hjemmekontor og elektronisk møtevirksomhet for private og offentlige virksomheter i Oslo-området, særlig for å hindre press i kollektivtransporten.

Fly i luften

Reiser

NIH fraråder reiser. Følg med på regler og råd fra myndighetene.

Person vasker hendene

Hygiene

OPPDATERT 16.3 11:15 - Koronavirus smitter som forkjølelse og influensa, men sprer seg raskere. Alle bes følge vanlige hygienetiltak.

Hovedinngang NIH

Kontakter

OPPDATERT 12.3 12:23 - Her finner du kontakter for generell informasjon og spørsmål og meldinger om smitte eller karantene.

Fakta om koronaviruset

Hva er symptomene? Hvem kan dø av korona-viruset? Hvordan smitter viruset? Her er fakta og flere infosider om koronaviruset.