NIHI

Norges idrettshøgskoles idrettslag (NIHI) er skolens forening som organiserer treninger og turneringer i ulike idretter.

En sprek, aktiv og sosial gjeng som sørger for god lagånd og godt humør

NIHI er drevet av og for studenter på NIH. Idrettene og aktivitetene vi tilbyr er en flott måte å bli kjent med andre studenter fra andre linjer enn din egen.

Vi ønsker at du som student skal ha det så gøy som over hodet mulig gjennom din studietid på NIH. NIHI tror at din studiehverdag blir enda bedre når du kobler av fra bøker og driver idrett og aktivitet.

Det er vårt kall at du skal ha en SUPER AWESOME FUN TIME – gjennom idrett som vi alle er så glad i!

NIHI er et tilbud for ALLE nivåer! Vi kjører faste treninger hver uke i håndball, volleyball, fotball, futsal og kondis-trening.

For treningstider, kontaktinformasjon og betalingsinformasjon, se NIHIs gruppe på Facebook. Her legger vi også ut beskjeder hvis treningstider endres eller det skjer noe viktig du vil vite.

NIHI arrangerer også egne årlige turneringer i flere idretter. Dersom du og din idrett har lyst til å arrangere en turnering, er vi de første til å rope "hurra!" og hjelpe deg. Ta gjerne kontakt med oss i styret om du/dere vil dra i gang noe nytt.

Medlemskap
For kun 100 kr i året (skoleåret) kan du delta på alle NIHIs treninger og arrangementer. Vipps beløpet til NIHI. Husk å skrive fullt navn, alder og din hovedidrett i meldingsfeltet.

NIHI i sosiale medier
Facebook: NIHI Facebook gruppe                 
Instagram: @nihstudentidrettslag

Se oversikt over styremedlemmene her