Idrettsglede i skolen

Idrettsglede i skolen inviterer til kurset IDRETTSGLEDE I FRILUFT. Kurset gir inspirasjon, gode opplevelser og faglig praktisk påfyll i friidrett, basistrening, golf, orientering og kanopadling.

Studiefakta

Søknadsfrist

Påmelding senest 1. september. Kursdato 14. september 2017.

Pris

Kr. 600 innen 1. september

Innhold

ALLEREDE PÅMELDT - LOGG INN HER

Idrettsglede i skolen inviterer sammen med Norges idrettshøgskole til IDRETTSGLEDE I FRILUFT, et praktisk aktivitetskurs for lærere som underviser i kroppsøving og andre lærere som er interessert i allsidig fysisk aktivitet.

Kurset blir gjennomført som stasjonsundervisning.
Friidrett: Ved å drive friidrett i nærmiljøet gjør vi idretten tilgjengelig, uhøytidelig og gøy. Lær hvordan friidrettsøvelsene kan drives utenfor banen. Vi legger opp til lagfølelse og morsomme øvelser i naturen.
Orientering: Gjennom utprøving av praktiske, enkle og morsomme øvelser og aktiviteter vise hvordan man kan bidra til kartforståelse i kombinasjon med fysisk aktivitet ute i nærmiljøet.
Basistrening: Vi vil gjennom variert og enkel aktivitet med flyt i gjennomføring vise hvordan bruke grunnleggende bevegelser for å utvikle gode basisegenskaper og å skape nødvendige utfordringer med utstyr og hjelpemidler som alle har tilgang på.
Golf: Lek og moro med kølle og ball på enkelt anlegg.
Introkurs kano: Deltakeren lærer gjennom praktiske øvelser å bruke kano, åre og vest som verktøy i skolen.

SE PROGRAM HER

Arbeidsformer og organisering

Idrettsglede i friluft er et dagskurs som arrangeres på Norges idrettshøgskole og i nærmiljøet rundt skolen 14. september. Målet med kurset er å gi lærere faglig og praktisk påfyll, inspirasjon og gode opplevelser. Deltakerne blir delt inn i grupper som beveger seg gjennom en aktivitetsløype med innlagte stasjoner der det blir undervist i de ulike idrettene. 

Øvrig informasjon

Kursholderne er fagpersoner i særforbundene.

Kurset er inkludert lunsj ute. Still ferdig skiftet i passende tøy etter været. Ta gjerne med en sekk med sitteunderlag, drikkeflaske og litt ekstra påfyll for energilagrene.

Idrettsglede i skolen
Les mer på www.idrettiskolen.no 

Å komme til NIH: Stor gratis parkeringsplass ved Sognsvann. T-banelinje 5 til Sognsvann.

Kontakt oss

Mona Sannerud Moe

Rådgiver

Telefon: +47 23 26 20 27