Beitokurset 22. - 25. januar 2017

Beitokurset er landets største etterutdanningskurs i kroppsøving. Kurset retter seg mot lærere som underviser i kroppsøving i grunnskole og videregående skole og assistenter med ansvar for fysisk aktivitet i skole og SFO. Meld deg på før 8. januar 2017

Studiefakta

Søknadsfrist

Påmeldingen til Beitokurset 2017 er nå stengt

Pris

Med busstransport tur/retur Oslo Bussterminal – Beitostølen: 1250,- Uten busstransport: 850,-

Innhold

Beitokurset blir avholdt 22. - 25. januar på Beitostølen. I 2017 feirer vi 25-årsjubileum. 

Rektor ved NIH, Kari Bø åpner Beitokurset søndag 22. januar. 

Finn Skårderud er en av hovedforedragene i løpet av kurset. Han har foredraget "Kunsten å bli seg selv i 2017 - ung psykisk helse" kl. 17.00, 22. januar som du må få med deg! 

Et annet foredrag du ikke må gå glipp av på Beitokurset er "Vurdering for læring - 7 konkrete eksempler for kroppsøvingsfaget" med Kristian Abelsen og Petter Erik Leirhaug kl. 16.30, 24. januar. 

Beitokurset er fullspekket med gode foredrag og praktiske økter - meld deg på i dag for noen inspirerende dager på Beitostølen. 

Øvrig informasjon

Meld deg på i dag for å sikre deg plass på aktivitetene du ønsker. Jubileums-T-skjorte er inkludert i prisen. Du velger størrelse og modell i påmeldingen.

Viktig informasjon om påmelding
Når du har gjennomført en gruppepåmelding vil hver enkelt motta en personlig e-post hvor hun/han blir bedt om å fullføre påmeldingen, blant annet ved å gå inn og velge aktiviteter, størrelse på jubileums T-skjorten mm. Det er viktig at den enkelte følger opp og fullfører påmeldingen snarest mulig, for å sikre seg plass på ønsket aktivitet!

Busstider
Avreise søndag 22. januar kl.12.15 fra Oslo Bussterminal.
Hjemreise fra Beitostølen onsdag 25. januar ca. kl. 12.45. 

Pris på utstyr
Skiutstyr som løype- og alpinski kan leies for ca. 200,- per økt.
Heiskort koster ca. 170,- per økt.

Hotell
Den enkelte kursdeltaker tar selv kontakt med hotellet og bestiller sitt boalternativ etter eget ønske. Den enkelte betaler selv for oppholdet direkte til hotellet. Oppgi korrekt fakturaadresse med ev. org.nr., ress.nr., telefon og kontaktperson. Oppholdsalternativer på Radisson BLU

Booking
Bestilling skjer på mail til: marit@beitostolen.com. Telefon 61351422.
Betingelser ved påmelding og angrerett

Måltidspriser for de som bor utenom hotellet og ikke har måltider inkludert
Frokost: 155,-
Lunsj: 265,-
Middag: 395,- 

Kontakt oss

Mona Sannerud Moe

Rådgiver

Telefon: +47 23 26 20 27