Presseklipp

Her ligger de 20 siste presseklippene om Norges idrettshøgskole.

Kampklar

20. august 2017 (Dagbladet Pluss)

Da hun lot som om hun ikke var gift med sin egen kone, skjønte Gro Hammerseng-Edin (37) at hun har viktige oppgaver utenfor håndballbanen. - Jeg følte på skam. Hadde jeg sviktet henne jeg elsker? Hadde jeg sviktet alt jeg tror på?

System for måling og analyse

17. august 2017 (Doffin)

Anskaffelsesforskriften Alminnelig kunngjøring av konkurranse Frivillig kunngjøring på Doffin Del I: Oppdragsgiver I.1) Navn og adresser Norges idrettshøgskole 971 526 033 Postboks 4014 Ullevål Stadion Oslo 0806 NO

Dopingjegeren fra Røn

16. august 2017 (Valdres Pluss)

Bondesønn og småbarnsfar Geir Holden (33) rister på hodet og ler: - Det er fullt mulig å nyte et idrettsmesterskap uten å tenke på doping hele tida. OSLO: Vi sitter på et kontor høyt over Ullevaal Stadion i Oslo.

Kneskader hos barn og unge

16. august 2017 (Oslo universitetssykehus)

Denne uka arrangeres det fotball- og håndballskoler i hele landet, og det er ikke lenge til før idretter som alpin, skøyter og ski starter opp for fullt. Men, det er også i disse idrettene våre eksperter ser flest kneskader hos barn og unge.

Så lite trenger du å trene

16. august 2017 (VG Pluss)

Det gjør deg slankere, gir deg penere hud, forebygger depresjon og reduserer risikoen for alvorlig sykdom. Du tenker kanskje det er kommet en ny vidunderpille på markedet? Nei da, vi snakker ikke om en ny superkur eller mirakelpille.

Turid tilbyr trening for kreftpasienter

16. august 2017 (Hadeland Pluss)

Turid Holter Steinset er nyutdannet Aktiv-intruktør. Nå vil hun hjelpe kreftrammede med trening. BRANDBU: Turid Holter Steinset er innehaver av Driv Frisører i Brandbu.

Fikk Røa-kontrakt etter én trening

14. august 2017 (Trønderbladet Pluss)

Rebecka Wanvik Holum har flyttet til Oslo for å studere ved Norges idrettshøgskole. Hun finner også tid til fotball og har skrevet kontrakt med Røa.

Det er kun fire dager mellom disse bildene

12. august 2017 (Telemarksavisa Pluss)

Bildet til venstre er tatt samme dagen Christine Kamphaug stilte i fitnesskonkurranse. Bildet til høyre er tatt fire dager senere.

Christine (29) tok bilder av seg selv med fire dagers mellomrom

11. august 2017 (TV2)

Kun fire dager skiller de to bildene. - Jeg ville bare vise hva en ekte kropp er, sier Christine Kamphaug fra Lørenskog. Da Christine Kamphaug (29) fra Lørenskog deltok i NM i bikinifitness i oktober fjor, tok hun flere bilder av seg selv.

Son-jentene fikk trene med Kristian Kjelling

11. august 2017 (Vestby Avis Pluss)

Håndballjentene i Son fikk gode råd av en av verdens største håndballprofiler. - Det var en morsomt og litt annerledes trening, forteller Aurora Rømming (15) til Vestby Avis.

Slik går du enklest ned i vekt - og blir der

11. august 2017 (Dagbladet Pluss)

Dette er ekspertenes tips. Du har kanskje hørt at ved å gå fort ned i vekt, vil du gå raskere opp igjen i vekt også - enn hvis vekttapet skjer gradvis? Og at en rask vektnedgang fører til ødelagt forbrenning?

Det er kun fire dager mellom disse bildene

10. august 2017 (Romerikes Blad Pluss)

Bildet til venstre er tatt samme dagen Christine Kamphaug stilte i fitnesskonkurranse. Bildet til høyre er tatt fire dager senere.