Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til søk

Presseklipp

Her ligger de 20 siste presseklippene om Norges idrettshøgskole

 • 04. mai 2016 (MyNewsdesk)

  16.plass i Norgesmesterskap i forskning

  Høyskolen Kristiania ligger i det øverste sjiktet for forskningspublisering. I 2015 publiserte høyskolen 0,88 publiseringspoeng per faglig ansatt og ligger på 16.plass totalt blant høyskoler og universitet i Norge.
 • 04. mai 2016 (Akershus Amtstidende)

  NIF slo Sagene med ti mann

  Nesodden stormer videre og står fremdeles ubeseiret i 4. divisjon etter kveldens seier mot Sagene.
 • 03. mai 2016 (NTB Info)

  Ferring Pharmaceuticals Announces Approval for NOCDURNA, a New Therapeutic Option for the Treatment of Adults Waking Multiple Times to Urinate at Night

  Ferring Pharmaceuticals, today announced that NOCDURNA (desmopressin), has received approval in the EU, for the symptomatic treatment of nocturia due to idiopathic nocturnal polyuria in adults.
 • 02. mai 2016 (VG Pluss)

  VG tester C9-diett: Hvor slank blir du på ni dager?

  C9-dietten lokker med smalere midje og sunnere liv på bare ni dager. Men ekspertene er skeptiske. Sjekk hvordan det gikk da Henriette (23) testet for VG. FOR GODT TIL Å VÆRE SANT?
 • 01. mai 2016 (Dagbladet Pluss)

  Hvilken treningsform forbrenner mest fett?

  Vi spurte ekspertene. * Neste uke: Når går slanking utover forbrenningen?
 • 30. april 2016 (VG Pluss)

  Stort Drillo-intervju: Blir aldri trener igjen

  KRINGSJÅ (VG) Drillo har bestemt seg: Han blir aldri hovedtrener igjen. Og han mener Brasil-seieren ikke er hans største som landslagssjef. DET BESTE MINNET: Egil Olsen mimrer hjemme på kjøkkenet i Oslo.
 • 30. april 2016 (Harstad Tidende)

  Sterk satsing

  Hun ville hjem til Harstad og starte noe nytt - før noen andre stjal idéen. - Bøy deg ned så dypt du kan. Bruk hofta. Reis opp og kast!
 • 29. april 2016 (Romerikes Blad Pluss)

  Mellom alle stoler

  - Jeg vet at når politiet kommer tar de meg til Ahus og jeg blir lagt i belter. Det er derfor det svartner helt for meg hver gang. Ordene kommer fra June. Vi er hjemme i leiligheten hennes på Vigernes i Lillestrøm.
 • 28. april 2016 (Dagbladet)

  Vil bruke en milliard på å utvide toppidrettssenteret

  - Det trenger vi virkelig. Toppidrettssjef Tore Øvrebø og har store visjoner på vegne av norsk idrett. I løpet av fem år er håpet at det nye Campus Sognsvann skal stå ferdig. Det er snakk om en kraftig utbygging av toppidrettssenteret.
 • 28. april 2016 (Norges Orienteringsforbund)

  Søknadsfristene til Topptrenerprogrammene nærmer seg!

  Olympiatoppens trenerutdanningsprogram Topptrener 1 og Topptrener 2 er en god utviklingsarena for ambisiøse trenere.
 • 28. april 2016 (Journalen)

  Skademareritt ødela karrieren

  I februar røk Oda Kjærsgaard korsbåndet. Nå legger hun opp som håndballspiller. - Det føles litt som kjærlighetssorg. Som om noen river ut hjertet ditt, sier den tidligere håndballspilleren.
 • 28. april 2016 (VG Nett)

  Ny hall gir bedre kår for toppidretten

  SOGNSVANN (VG) Slik blir Olympiatoppens nye treningssenter. Den 600 kvadratmeter store bygningen i tilknytning til Toppidrettssenteret ved Sognsvann i Oslo skal etter planen stå ferdig til vinteren.
 • 27. april 2016 (Utemagasinet.no)

  - Varmare på Grønland enn heime!

  Line Hårklau Torsdag 28. april 2016 kl.09:15 - Varmare på Grønland enn heime! Vi landa på Grønland til t-skjorte-vêr. I morgon startar ferda opp brefallet.
 • 27. april 2016 (Langrenn.com)

  NTG Geilo har ansatt ny langrennstrener

  - Han har også høyeste trenerkompetanse som Norges Skiforbund tilbyr, forteller sportssjef Øyvind Olstad om den nye treneren ved NTG Geilo Langrenn.
 • 27. april 2016 (Byavisa)

  - Årene siden jeg ble syk har vært en evig seigpining

  Helse: Han var 27 år. En dag sviktet bena under ham. Etter utredning ved nevrologisk avdeling på St. Olavs fikk han diagnosen MS. Årene etterpå beskriver Steinar Stellander som evig seigpining.
 • 27. april 2016 (Drammens Tidende Pluss)

  Frøydis fikk nok av skolen

  Frøydis Lislevatn (55) var aldri i tvil; lærergjerningen var førstevalget. En god stund! Her kan du lese om fem personer som valgte å bytte yrke.
 • 26. april 2016 (Bergens Tidende - Login)

  - Idretten må ta garderobekulturen tilbake

  Nå møter Minde sine 2002-gutter i garderoben før hver trening. Generalsekretær i kampsportforbundet ser med skrekk og gru på at det blir mindre og mindre av garderobekulturen i idretten.
 • 26. april 2016 (KK)

  Dette skjer med musklene dine når du trener

  Og så fort endrer det seg hvis du slutter med treningen. Når du bestemmer deg for å begynne å trene, stålsetter du deg for både svette, tårer og muligens blod.
 • 25. april 2016 (Lindesnes)

  Presterte suverent årsbeste

  Erik Udø Pedersen fikk et skikkelig løft i Sentrumsløpet på lørdag. Holum-gutten presterte suverent sesongbeste da han løp mila på 30,03 minutter. Sesongbeste: Erik Udø Pedersen slo til med sesongbeste i Sentrumsløpet.
 • 25. april 2016 (Norges Friidrettsforbund)

  Søknadsfrist Topptrenerprogrammene

  Topptrenerstudiet er Olympiatoppens trenerutdanningsprogrammer som de gjennomfører i tett samarbeid med Norges Idrettshøgskole i Oslo og NTNU i Trondheim. Søknadsfristene nærmer seg.