Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til søk

Presseklipp

Her ligger de 20 siste presseklippene om Norges idrettshøgskole

 • 27. november 2015 (Universitetsavisa)

  Lesesalen er formidlingsfri sone

  Motvilligheten til formidling nedarves fra foreleser til student. Er det på tide å sette formidling på timeplanen til landets håpefulle?" Spør gjesteskribent Jørgen Flor.
 • 27. november 2015 (Oikos)

  Idrett, mat

  Nærmere 100 kostholds- og idrettsinteresserte mennesker kom til Holmenkollen på Nasjonal idrettskonferanse: Økologisk mat - betydning for idrettsprestasjon, den 17. november.
 • 27. november 2015 (Lister24)

  Ilden fra vest i fokus

  Søndag er det duket for Søndagskveld på Huset på Feda med fokus på de keltiske klostermiljøene - Ilden fra vest. AV: Svein Morten Havaas De fleste har hørt om klostermiljøene på Lindisfarne og Iona i Skottland.
 • 27. november 2015 (VG Pluss)

  Linn Jørum Sulland: Målmaskinen

  Linn Jørum Sulland (31) skyter hardt og presist - og er aller best når hun har det perfekte stressnivået. GULL I BLIKKET: "Spenstig - med et rått distanseskudd", beskriver landslagstrener Thorir Hergeirsson.
 • 26. november 2015 (Budstikka)

  Overfylte treningsanlegg presser ut uorganisert idrett, men her åpner de idrettsdørene

  Trykket fra den organiserte idretten presser de uorganiserte bort fra anleggene. Derfor åpner både Asker og Bærum idrettshallene. - Mange steder sliter ungdom med å finne steder hvor de kan holde på med uorganisert idrett.
 • 26. november 2015 (Dagbladet Pluss)

  Ekspertene om apotekenes gentester: - Du kaster penger ut av vinduet Gentester får du enkelt kjøpt på apotek. Med disse kan du blant annet teste deg for anlegg for fedme og BMI. Men hva slags svar gir egentlig testen? Dagbladet har testet.

  Gentester får du enkelt kjøpt på apotek. Med disse kan du blant annet teste deg for anlegg for fedme og BMI. Men hva slags svar gir egentlig testen? Dagbladet har testet.
 • 25. november 2015 (Scenekunst)

  Møtet mellom det planlagte og det tilfeldige

  KRITIKK: Sjelden blir noe vakrere enn når det planlagte og det tilfeldige møtes. Men jeg savner også noe, skriver Chris Erichsen om Janne-Camilla Lysters nye forestilling Nordisk partitur: Flukt og forvandling.
 • 25. november 2015 (Østlendingen)

  Thorir Hergeirsson forlenger til 2020

  Thorir Hergeirsson (51) har undertegnet en ny avtale som landslagstrener for Norges håndballjenter. Den nye kontrakten strekker seg ut 2020.
 • 25. november 2015 (Norges Håndballforbund)

  Thorir fortsetter

  Håndballjentenes trener Thorir Hergeirsson fortsetter til over EM på hjemmebane i 2020.
 • 25. november 2015 (NRK Vestfold)

  - Allmennleger kan for lite om trening

  Idrettslege Terje Halvorsen mener medisinstudentene bør lære mer om fysisk aktivitet. To av tre nordmenn er for lite aktive, viser en ny rapport basert på undersøkelser gjennomført av Norges idrettshøgskole.
 • 25. november 2015 (Haugesunds Avis)

  Ny sportslig leder i Nord

  Islandske Runar Sigriksson overtar som sportslig leder i Nord etter Lotfi Lazaare. KARMØY: Ifølge en pressemelding fra Nord har Sigriksson lang fartstid som trener.
 • 24. november 2015 (Senter for seniorpolitikk)

  - Balletten er min skattkiste

  - Før gikk mennesket på stier i skogen og upløyd mark. Nå går mange bare på flate, kjedelige underlag. Det svekker viktige motoriske funksjoner som balanse og stabilitet.
 • 24. november 2015 (Aftenposten - Login)

  Er dette ni av de fineste fjellturene i verden?

  Fra fjell i Colombia og Marokko til fotturer i sydenlandet Mallorca. Se ekspertenes liste. Det blir ofte slått fast at vi jevnt over blir lykkeligere av å oppholde oss i naturen.
 • 22. november 2015 (Bergens Tidende)

  Denne treningen anbefales for barn

  Treningseksperter råder barn til å drive med mye leken intervalltrening til de blir 14-15 år. - Intervalltrening fungerer likt for barn som voksne, men det skal se helt annerledes ut.
 • 22. november 2015 (Forskning.no)

  Når feil spørsmål går på livet løs

  Forskning som ikke stiller de riktige spørsmålene, er ikke bare bortkastet den kan i verste fall bidra til dødsfall. Krybbedødforskningen på 1970-tallet er et grelt eksempel.
 • 21. november 2015 (Demokraten)

  - Jeg vil ikke bare bli sett på som en dum blondine

  Fredrikstad-jenta Sara Hassing (19) er en av 25 norske jenter som skal prøve å overbevise for å komme med i den internasjonale Miss Universe -finalen.
 • 21. november 2015 (VG Pluss)

  Det kristne stortalentet er blitt 32 - og ateist

  SARPSBORG/OSLO (VG) I 2002 ble han presentert som Norges største fotballtalent i VG. I morgen spiller Martin Wiig cupfinale, men karrieren har ikke blitt helt som han hadde drømt om.
 • 20. november 2015 (VG Familieliv)

  Idrettsprofessor: - Det er helt greit med middag etter klokken 19

  Disse tøffingene tåler langt mer enn vi tror, skriver en småbarnspappa om sønnens høye aktivitetsnivå. Han tror mange foreldre bekymrer seg for mye.
 • 20. november 2015 (VG Familieliv)

  Stadig yngre barn starter med organisert idrett

  Barn starter med organisert idrett tidligere enn noen gang. De yngste er helt nede i treårsalderen, viser tall fra Norges idrettsforbund. Barn starter med organisert idrett tidligere enn noen gang.
 • 20. november 2015 (Fysioterapeuten)

  Systematisk trening viktig etter kreftoperasjon

  Lungekreft-opererte har god effekt av trening kort tid etter operasjonen. Med tett oppfølging av fysioterapeut og personlig trener, kommer flere pasienter i bedre form enn før operasjonen.