Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til søk

Presseklipp

Her ligger de 20 siste presseklippene om Norges idrettshøgskole

 • 29. august 2015 (VG Nett)

  Her er idrettsheltenes dom over Dæhli

  Truls Dæhli (59) har kommentert stort sett alt og alle i sportsverdenen siden begynnelsen av 90-tallet. Nå er rollene byttet om.
 • 28. august 2015 (Fysioterapeuten)

  Konge på kullet

  Hypersporty. Fysioterapeutstudentene ser først og fremst på seg selv som sportslige. Det er limet som binder dem sammen, ifølge en doktorgrad ved HiOA. Konge på kullet For fysioterapeutstudenter er det viktig å være sporty.
 • 27. august 2015 (NRK)

  Tidligere lagkamerat av Lundekvam: - Overraskende

  Egil Østenstad kjenner seg ikke igjen i Claus Lundekvams opplevelse av pillekultur i Southampton.
 • 26. august 2015 (VG Nett)

  VM-Velta utdanner seg til hopptrener

  Rune Velta (26) ble den store helten i Falun-VM med fire medaljer. Nå går han på skole for å bli hopptrener - og kanskje hopplandslagstrener - i fremtiden. - Det er en forsiktig start hvor jeg forsøker å lære noe.
 • 26. august 2015 (NRK)

  Mener Gatlins supertider ikke er mistenkelige

  BEIJING/OSLO (NRK): Kan Justin Gatlin (33) virkelig være ren? Ja, sier norske fagfolk. Det er blitt den store snakkisen i friidretts-VM i Beijing.
 • 26. august 2015 (Universitas)

  Innbrudd på idrettshøyskolen

  Åstedet: Administrerende direktør på NIH, Lise Sofie Woie, sier den samlede summen på tyvegodset er ukjent. Innbrudd på idrettshøyskolen Denne helgen ble Norges Idrettshøgskole (NIH) utsatt for innbrudd.
 • 25. august 2015 (Norges Danseforbund)

  Invitasjon til trenerseminar 2015

  Sideinnhold Forskningssenter for barne- og ungdomsidrett arranger den 15. september klokken 9-17:00, seminar et: Coaching Children and Youth Sport på Norges idrettshøgskole.
 • 25. august 2015 (VG Pluss)

  Få mer for studie-pengene

  Hvordan få studiestøtten til å rekke hele året uten å måtte jobbe seg i hjel eller tigge penger av mamma og pappa? JOBBER NÅR HUN KAN: I eksamensperioder kan jeg ikke jobbe, så da må jeg spinke og spare.
 • 24. august 2015 (Norges Svømmeforbund)

  Seminar om trening av barn og unge på NIF 15. sep

  Tirsdag 15. sep (9-17) arrangerer Forskningssenter for barne- og ungdomsidrett på NIH seminaret "Coaching children and youth sport". På NIHs hjemmeside finner du mer info om program og påmelding.
 • 24. august 2015 (Universitas)

  Innbrudd på Idrettshøgskolen

  Da studenter og ansatte kom til Norges Idrettshøgskole mandag morgen, var flere ting stjålet. Kommunikasjonsdirektør forteller at politiet er på vei.
 • 24. august 2015 (Byggmesteren)

  Bunde Bygg passerer milliarden

  - Vi ligger an til å signere kontrakter for over 1 milliard innenfor noen få uker, sier konsernsjef Odd-Erik Bunde i Bunde Bygg - Høsten har begynt godt.
 • 24. august 2015 (Klikk.no)

  Treningsmotivasjon etter ferien - Trening

  Men unngå denne tabben. TRENING ETTER FERIEN: Lang, slapp sommer? Du er ikke alene, og akkurat nå strømmer det til på treningssentrene.
 • 21. august 2015 (Natt&Dag)

  Vorspiel-guiden: Hvordan passe inn i ethvert studentmiljø!

  Verdens viktigste studentguide. Først publisert i NATT&DAGs studentguide 2013. Endelig er dagen kommet. Studietiden står på trappene med en metaforisk bærepose øl og løfter om venner og minner for livet.
 • 20. august 2015 (Bergens Tidende)

  Norsk forskning på kondistrening vekker internasjonal oppsikt

  Trodde du kosttilskudd bare var bra for deg? C-vitamin er viktig for immunforsvaret vårt, ifølge helsenorge.no. Men store, konsentrerte doser C- og E-vitaminer i pilleform, er ikke like bra.
 • 19. august 2015 (Dn.no)

  Skreddersyr sykkelen

  Både elite- og mosjonistsyklister har mye å hente på optimal tilpasning av sykkelen, ifølge fysioterapeut Heidi Sandstø.
 • 19. august 2015 (Telemarksavisa)

  - Denne blir like viktig som T-Forden

  Den går på hydrogen og satte verdensrekord foran Tesla. Den har nemlig en klar fordel fremfor rene el-biler. Gjett hva!
 • 18. august 2015 (Dn.no)

  Gir tøying redusert skaderisiko?

  Ved å se på hvilke mekanismer tøying påvirker, skal norske forskere finne ut om det er en kobling mellom tøying og skadeforebygging. Forskere og idrettsmiljø har for lengst forkastet tøying som forebyggende mot stølhet.
 • 18. august 2015 (Bergens Tidende)

  Nygifte Størmer Steira sa ja til Aktiv mot kreft på heltid

  Et møte med en ung gutt satte uslettelige spor. Kristin Størmer Steira har ikke bare sagt ja til langrennsløper Devon Kershaw. 34-åringen takket nylig sa ja til sin første ordentlige jobb, på heltid i Stiftelsen Aktiv mot kreft.
 • 16. august 2015 (Trening)

  Maksimal muskelvekst - del 2

  Volum er en viktig del av styrke og muskelvekst. Her er noen enkle steg du kan ta for å sikre fremgang i treningen. I artikkelen Maksimal muskelvekst - del 1 tok vi for oss de viktigste faktorene for muskelvekst, søvn, stress og kosthold.
 • 15. august 2015 (VG Pluss)

  De evig unge

  De kler seg lårkort, tagger og løfter jern. Dagens gamliser nekter å sette seg. Møt Dag (86), Reidun (76), Elisabeth (72) og Terje (71). NEKTER Å BLI GAMLE: Møt Dag Ringestad (86), Reidun Persson (76) og Terje Fossheim (71).