Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til søk

Presseklipp

Her ligger de 20 siste presseklippene om Norges idrettshøgskole

 • 03. juli 2015 (NTB Info)

  Sommertips fra NIH

  3.7.2015 10:05 | Norges idrettshøgskole har mange dyktige forskere og fagfolk som kan uttale seg om aktuelle sommertemaer.
 • 03. juli 2015 (Doffin)

  Ny kjølemaskin i UF-bygg inklusive installasjon

  Kunngjøring om kontraktstildeling Klassisk sektor Kunngjøring iht FOR nr 402 del I og III Bygge- og anleggsarbeid Del I: Oppdragsgiver I.1) Kontaktinformasjon Norges idrettshøgskole 971526033 Sognsveien 220 Postboks
 • 02. juli 2015 (Adresseavisen Pluss)

  Mener Northug kunne vunnet nasjonal kåring

  - Han hadde selvfølgelig havnet på en topp-ti-liste nasjonalt. Det er store muligheter for at han hadde havnet øverst, sier Dæhli til Adresseavisen.
 • 02. juli 2015 (Langrenn.com)

  Heming Langrenn har ansatt assisterende sportssjef

  - Det krever sitt for å opprettholde den kvaliteten Heming ønsker å tilby, sier sportssjef Erlend Flaa Stokke til Langrenn.com.
 • 02. juli 2015 (VG Pluss)

  Stress ned - det er ferie!

  Endelig er ferien her, med late sommerdager og tid til å lade opp batteriene. Men ofte er dette lettere sagt enn gjort. Her er ekspertenes beste råd. KUNSTEN Å NYTE: - Vær aktivt til stede i det du gjør.
 • 01. juli 2015 (Dagbladet Pluss)

  Slik trener du vekk knesmertene Trening er lurt for knærne, men ikke gå for hardt ut.

  Trening er lurt for knærne, men ikke gå for hardt ut.
 • 30. juni 2015 (Firdaposten Pluss)

  Lærer aktive barn betre?

  - Klar, ferdig, gå! ropar ein høgskulestudent med ei stoppeklokke i handa. Om lag 60 elevar frå Krokane skule, skal gjennom fysiske testar i regi av forskingsprosjektet ASK - Active smarter kids. Og dei er ikkje åleine.
 • 30. juni 2015 (Norges Ishockeyforbund)

  Trener II-kurs, september 15 og april/mai 16

  Sideinnhold Norges Ishockeyforbund inviterer til Trener II-kurs på Lillehammer fra 9.-13. september 2015 (Del 1 av kurset). Påmeldingsfristen er 7. august 2015.
 • 30. juni 2015 (Kondis)

  Kven er dei verkelege løparane?

  Det er vorti hevda at dei verkelege løparane er dei som spring fortast på 100 meteren. Hevdar du deg ikkje der, må du opp på 200 - og vidare opp på 400 m, 800, 1500 m.
 • 30. juni 2015 (Romsdals Budstikke)

  Satser på behandling i sentrum

  Hedda og Asmund kom til Molde med noen ukers mellomrom og ble kolleger for fire år siden. I morgen åpner de ny klinikk sammen.
 • 29. juni 2015 (Sporten.com)

  MMA-utøver slet seg gjennom X-run - Jeg mistet pulsen!

  Sponset innhold Det var stor stas og mange slitne kropper da terrenghinderløpet X-Run gikk av stabelen på Eidsvoll. 2XU, i samarbeid med Sporten.com og X -Run, har lansert Hvem kan slå en toppidrettsutøver?
 • 29. juni 2015 (Nordlys Pluss)

  Skrev master om superspisser - så gjorde han alt dette på overtid

  Han har nettopp levert inn master om hvordan verdens beste spisser opptrer. Søndag senket Finnsnesværingen Runar Mathiassen Harstad på egen hånd. Fem minutter før slutt entret den tidligere Finnsnes- og FK Senja-spilleren banen.
 • 29. juni 2015 (Dagbladet)

  (Dagbladet): Calcio Storico, såkalt historisk fotball, er en brutal sport. Faktisk kalles den verdens mest brutale - og ikke helt uten grunn."> Er dette verdens mest brutale sport?

  Nesten alt er lov i Calcio Storico. Marthe Ihle (Dagbladet): Calcio Storico, såkalt historisk fotball, er en brutal sport. Faktisk kalles den verdens mest brutale - og ikke helt uten grunn.
 • 29. juni 2015 (Dagbladet Pluss)

  Planer om å sitte sånn i sommer? Det er ikke alltid så lurt Fysisk aktivitet er bra for både kropp og sinn, så ikke sitt helt stille i solstolen i sommer.

  Fysisk aktivitet er bra for både kropp og sinn, så ikke sitt helt stille i solstolen i sommer. Det er godt dokumentert at fysisk aktivitet gir positive effekter for kroppen.
 • 28. juni 2015 (Bergens Tidende)

  - Å gi tips om ting de ikke har peiling på, er blitt en sykdom blant bloggerne

  Bloggere uten fagkompetanse får kritikk av Jørgine Vasstrand Haagensen (25) og flere eksperter. - I verste tilfelle kan formidle helseskadelige råd, mener professor Jorunn Sundgot-Borgen. - Det ble delt over alle mulige land.
 • 27. juni 2015 (VG Nett)

  Slik blir du en stressmester i ferien

  Endelig er ferien her, med late sommerdager og tid til å lade opp batteriene. Men ofte er dette lettere sagt enn gjort. Her er ekspertenes beste råd. Kunstene å feriere med hvilepuls krever tålmodighet og litt arbeid.
 • 27. juni 2015 (Hønefoss BK)

  SUPPORTERSMELLA - "Haff, haff haff"

  To ukers mini-ferie var over for gutta, og det var tilbake på grassmatta med et brak.
 • 27. juni 2015 (Forskning.no)

  Hva skal egentlig til for å bli fotballproff?

  Det er ikke mengden alene det kommer an på. Kvaliteten på treningen er like viktig for unge fotballspillere, viser ny forskning. Og løkka er av avgjørende betydning.
 • 26. juni 2015 (Aftenposten - Login)

  Livredd og fryktløs

  Hege Storhaug (53) mener muslimske land er underutviklede og kvinnefiendlige.Hvorfor har hun da vært i Pakistan 17 ganger? Et hjemmekontor på en hemmelig adresse. Datoen er 10. juni, og klokken nærmer seg 10.35.
 • 26. juni 2015 (Aftenposten - Login)

  Hege Storhaug

  Alder: 53 Bosted: Ukjent Sivil status: Samboer Yrke: Journalist, forfatter og informasjonsleder i organisasjonen Human Rights Service Utdannelse: Norges Idrettshøgskole og Norsk Journalisthøgskole.