Hopp direkte til innhold

Presseklipp

Her ligger de 20 siste presseklippene om Norges idrettshøgskole

 • 19. oktober 2014 (Norges idrettsforbund)

  Nytt senter for toppidrettsforskning i Trondheim

  Sideinnhold Under Idrettens Hederskveld i Trondheim fredag 17. oktober presenterte kulturminister Thorhild Widvey nyheten om at det blir bevilget midler til et nytt nasjonalt senter for toppidrettsforskning i Trondheim.
 • 18. oktober 2014 (MysenPosten)

  Phoenix Haga og dugnadsgjengen ved Mysenelva kandidater til Østfoldprisen

  Det er i år rekordmange kandidatforslag til Østfoldprisen. Noen av kandidatene er fra vår kommune. Hele 49 kandidater er foreslått av 71 forslagsstillere til årets pris nå når fristen er ute.
 • 18. oktober 2014 (Hønefoss BK)

  HBK 2 møter serielederen

  HBK 2 spiller sin siste seriekamp hjemme på Aka Arena mot serielederen Drammen FK kl.16.00 Siri Selvig 3. DIV MENN AVD 04 Hønefoss BK 2 - Drammen FK Dato: lørdag 18. oktober 2014 kl.
 • 18. oktober 2014 (TV2)

  Skadeekspert om Arsenal: - Det kan tyde på for stor belastning

  Samtidig gir nye tall støtte til gammel teori om Arsenals vedvarende skadeproblemer. Trener Arsenal feil? Har de for ballbesittende spillestil?
 • 17. oktober 2014 (Norges Orienteringsforbund)

  Topptrenerkonferanse i desember

  Sideinnhold Klubber og personlige trenere inviteres til diskusjon rundt toppidretten.
 • 17. oktober 2014 (Adresseavisen)

  Jubler over gladnyhet for Granåsen

  Nå begynner brikkene å falle ordentlig på plass, sier toppidrettsjef Frode Moen.
 • 17. oktober 2014 (FriFagbevegelse.no)

  Nygårdsparken, som går for å være Skandinavias største åpne russcene, ble i august ryddet for narkomane."> Heroin må inntas utenfor strekene

  Bergen sentrum deles inn i rusfrie soner. EIRIK DAHL VIGGEN - Nygårdsparken, som går for å være Skandinavias største åpne russcene, ble i august ryddet for narkomane.
 • 17. oktober 2014 (Klassekampen)

  Ebolakamp på lavbluss

  TRANGT: I Liberia, USA og Spania sier helsearbeidere at trange økonomiske kår rammer beredskapen mot ebolaepidemien. Ebola Ebolaepidemien har til nå krevd over 4000 menneskeliv i Vest-Afrika, der Liberia er hardest rammet.
 • 16. oktober 2014 (Fædrelandsvennen)

  Ap-politiker får støtte som ny idrettspresident

  Tom Tvedt er en het kandidat til å overta etter Børre Rognlien som president i Norges Idrettsforbund. Den tidligere landslagsspilleren i håndball sitter allerede i NIF-styret og i styret i Norges Håndballforbund.
 • 16. oktober 2014 (Bergens Tidende)

  Rognlien mottok voldstrusler i posten

  Børre Rognlien gjorde det i går kjent at han ikke stiller til gjenvalg som idrettspresident. Bak seg har han en strabasiøs høst med den mislykkede OL-kampen, og han har også mottatt flere trusler.
 • 16. oktober 2014 (Østlendingen)

  Elverumsing lanseres som idretts-president etter Børre Rognlien

  Rognlien tar ikke gjenvalg på sommerens ting. Dermed er spekulasjonene i gang. Dag Vidar Hanstad fra Elverum trekkes fram av flere som en mulig kandidat.
 • 16. oktober 2014 (VG Nett)

  Idrettspresidenten: Jobben er umulig for folk utenfra

  Børre Rognlien vil ha en etterfølger fra egne rekker. Onsdag kveld sprakk nyheten om at idrettspresident Rognlien ikke stiller til gjenvalg. Kritikken mot ham i OL-saken har vært tøff.
 • 16. oktober 2014 (Dn.no)

  Makser ut potensialet ditt

  En ny fysilogisk test utviklet ved Norges Idrettshøgskole gjør det lettere å måle og utvikle fysiske begrensninger. Everton FC er henrykt over den norske oppfinnelsen.
 • 16. oktober 2014 (Østlendingen)

  Hanstad: - Ser ikke på meg selv som presidentkandidat

  Han tar ikke gjenvalg på sommerens ting. Dermed er spekulasjonene i gang. Dag Vidar Hanstad trekkes fram av flere som en mulig kandidat. - Meg bekjent begynner valgkomiteen arbeidet sitt nå.
 • 16. oktober 2014 (Norges Håndballforbund)

  Rekruttgutta til Polen

  Rekruttgutta (LMR) skal delta i turnering i Polen fra 28.-30. oktober. Johan Zanotti skal ha treneransvar for laget, som møter Luxemburg, Ungarn (rekrutt) og Polen (Rekrutter). Lars Eggen Rismark (bildet) er en av spillerne i troppen.
 • 15. oktober 2014 (Dn.no)

  Sirkeltrening

  Ola Eriksrud ved Idrettshøyskolen tar målinger av fysisk prestasjonsevne til et nytt nivå. Treningssentre har tatt i bruk den nye testen, og skreddersyr treningsprogrammer til kundene.
 • 15. oktober 2014 (Norges Fotballforbund)

  - Det har vært en fantastisk utvikling

  Historien om Karen Espelund er også historien om fremveksten og suksessen til norsk kvinnefotball. HOVEDGJEST: Karen Espelund var kveldens hovedgjest da Fotballmuseets venner inviterte til møte med kvinnefotballen i sentrum i oktober.
 • 15. oktober 2014 (Ukeavisen Ledelse)

  - Den norske idrettsmodellen står for fall

  Kritiikere av den norske idrettsmodellen mener at Norges Idrettsforbund systematisk har dyrket toppidrett og eget byråkrati, fremfor bredden.
 • 15. oktober 2014 (Fædrelandsvennen - Login)

  Mennene styrer sørlandsidretten

  Over fire av fem ledere i sørlandske idrettsklubber er menn. - Et problem, mener idrettskretsene. - Det er ikke bra nok.
 • 15. oktober 2014 (Dagsavisen)

  Skandaløst om kroppsøving

  Skolen: Å betrakte kroppsøving som synonymt med idrett, er snevert og gammeldags.