Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til søk

Presseklipp

Her ligger de 20 siste presseklippene om Norges idrettshøgskole

 • 28. mars 2015 (Sporten.com)

  Fotball âSlik takler Ødegaard det enorme medietrykket Tåler du ikke det, har du ikke noe i idrett å gjøre

  Martin Ødegaard (16) briljerer på trening og virker uberørt av det store trykket som er på ham. To eksperter Sporten.com har snakket med er imponert. - Det er ikke noe fasitsvar på hvordan de opplever dette.
 • 28. mars 2015 (KK)

  Lag din egen mandelmelk

  Supersunt, enkelt og holder seg lenge! KK.NO: At mandelmelk er sunt, er ikke noe nytt. I tillegg til å være en favoritt blant melkeallergikere, kan den dekke 20 prosent av ditt daglige behov for kalsium og er helt fri for mettet fett.
 • 27. mars 2015 (Doffin)

  Ny kjølemaskin i UF-bygg inklusive installasjon

  Kunngjøring om konkurranse Klassisk sektor Kunngjøring iht FOR nr 402 del I og III Bygge- og anleggsarbeid Del I: Oppdragsgiver I.1) Kontaktinformasjon Norges idrettshøgskole 971526033 Sognsveien 220 Postboks 4014
 • 27. mars 2015 (Bergens Tidende)

  Hvilke joggesko bør du velge?

  La deg ikke friste av stilige farger eller anbefalinger fra en venn. Finn den skoen som passer best for deg. Se testen nederst i saken - Å orientere seg i skojungelen er ikke lett, sier Henrik Hansen (61) på vei hjem fra sin daglige tur.
 • 26. mars 2015 (Brønnøysunds Avis)

  Tar over i bankstyre

  Ny leder og nestleder for styret i Helgeland Sparebank. Ny styreleder Helgeland Kraft-direktør Ove Brattbakk blir styreleder for Helgeland Sparebank.
 • 25. mars 2015 (Klassekampen)

  Hele mennesket må med

  Kronikk Klassekampen gir 20. mars førstesideoppslaget til Jan Åge Fjørtoft under overskriften Vil ha gym hver dag. Videre kan vi lese at fysisk aktivitet er viktig for ungenes helse. Han har fått Ap, KrF. SV, Sp og MDG med seg.
 • 25. mars 2015 (Klassekampen)

  Få skolebarna i bevegelse - noen tips

  Skole Basert på tilgjengelig dokumentasjon knyttet til betydningen av fysisk aktivitet for både helse og læring, er det positivt med satsing på mer bevegelse i skolen.
 • 25. mars 2015 (Altaposten)

  Tar skader på alvor

  MANGE SKADER: Unge idrettsutøvere pådrar seg ofte kne- og ankelskader. Nå vil BUL hjelpe sine medlemmer på dette området.
 • 25. mars 2015 (Forskerforum)

  Strengere, hardere, bedre

  Regjeringen vil innføre tøffere krav i alle ledd av universitets- og høyskolesystemet.
 • 25. mars 2015 (Gudbrandsdølen Dagningen)

  - HiL fortsetter alene

  LILLEHAMMER: Onsdag morgen presenterte kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) de store trekkene i den nye strukturmeldingen for universiteter og høgskoler i Norge.
 • 25. mars 2015 (På Høyden)

  Foreslår tre fusjonskategorier

  Torbjørn Røe Isaksen skiller i meldingen mellom sammenslåinger, sammenslåinger som vil utredes og sammenslåinger som vil avklares på grunnlag av kvalitetskriterier.
 • 25. mars 2015 (Aftenposten)

  Kunnskapsministeren åpner for at høyskoler kan bli universiteter igjen

  Høyskoler kan igjen rykke opp for å bli universiteter. Kunnskapsministeren vil sette strengere krav til høyskoler og universiteter.
 • 25. mars 2015 (Stavanger Aftenblad)

  Slik blir nye Utdannings-Norge

  Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen etablerer rogalandsuniversitetet når 14 institusjoner blir til fem. Hvordan blir den nye strukturen i høyere utdanning og forskning?
 • 24. mars 2015 (Røyken og Hurums Avis)

  Sanket NM-14 medaljer

  De lokale svømmerne tok hjem 14 medaljer under Masters-NM på Idrettshøyskolen forrige helg. MASTERS-MEDALJER: Fra venstre: Linn Aker Løvoll, Linn Krogh Hansen, Tone Grimsrud og Rolf Bagle.
 • 24. mars 2015 (Norges idrettsforbund)

  Yngre ledere - søknadsfrist 15. april

  Sideinnhold Tiden er inne for å søke på utdanning for yngre ledere. Studiet, som gir 20 studiepoeng, gir yngre ledere i idretten en god lederutdanning, som de kan bruke videre i sitt verv og arbeid i norsk idrett. Søknadsfrist 15. april.
 • 24. mars 2015 (Norges forskningsråd)

  Nå omstrukturerer vi helseprogrammene

  I forrige uke gikk startskuddet for arbeidet med innholdet i de to nye programmene "Bedre helse" og "God behandling".
 • 23. mars 2015 (Aftenposten)

  Nekrolog: Johan Christian Schønheyder

  Idrettshøvdingen Johan Christian Schønheyder sovnet stille inn 14. mars. Han fylte 100 år i februar i år, og jeg fikk den store glede av å feire ham i Valdres, der han bodde. Han var i fin form og som vanlig i godt humør.
 • 23. mars 2015 (NRK Finnmark)

  - Konkurranse-jaget skremmer ungdom fra idretten

  Mindre konkurransepress, mer trening for moro skyld. Det er ekspertenes tips til idrettslag som ser at ungdom slutter. Det er et stort problem at ungdom går lei og slutter med idrett allerede i 15-16-årsalderen.
 • 23. mars 2015 (Norges Skiskytterforbund)

  Fagdag - Sunn Jenteidrett

  Sunn Jenteidrett inviterer til fagdag på Norges Idrettshøgskole i Oslo 18. mai. Temaene er bl.a.
 • 23. mars 2015 (Forskerforum)

  Myten om de rike universitetene

  Finansieringen av universitetene er stort sett gjennomsiktig, hevder UiO-rektor Ole Petter Ottersen. Han avviser at de gamle universitetene har en skjult milliardstøtte.