Hopp direkte til innhold

Presseklipp

Her ligger de 20 siste presseklippene om Norges idrettshøgskole

 • 30. august 2014 (Dagbladet Pluss)

  Aksel Lund Svindal: - Jeg var utbrent Fant terapi i fjellene.

  Fant terapi i fjellene. OSLO (Dagbladet): Augustsola skinner over Sognsvann på ivrige joggere, barnehagebarn på utflukt og de mest ihuga badefantatikerne. Den skinner, men den varmer ikke som den gjorde for noen uker siden.
 • 29. august 2014 (Aftenposten)

  Idrettspsykolog advarer mot å dyrke barnestjerner

  Mener man må være varsom med å legge for mye press på Martin Ødegaard. Fra tid til annen skjer det. Oppsiktsvekkende idrettsprestasjoner fra barn. Martin Ødegaard spilte seg inn på A-landslaget som 15-åring.
 • 29. august 2014 (Forskningsetikk)

  Forskningsetikk i uken som gikk - uke 35

  Av Johanne Severinsen - Dette vil få betydning for forskningsetikken framover, sier lederen av Den nasjonale forskningsetiske komité for medisin og helsefag (NEM), Dag Bruusgaard, til TV2-nyhetene.
 • 29. august 2014 (Europaportalen)

  Felles forskningsprosjekter mellom Norge og Tsjekkia

  EØS-midlene Foto: EU Kreft, Huntingstons sykdom, forurensing, CCS, innovasjon i helse- og omsorg. Listen er lang over temaer norske og tsjekkiske forskere nå skal forske sammen på.
 • 29. august 2014 (Langrenn.com)

  På ett hjul i Birkebeinerrittet

  Blant de 18000 ivrige syklistene som står på startstreken i Birkebeinerrittet lørdag, finner vi noen som skal ta seg gjennom den 92 kilometer lange løypa på kun ett hjul.
 • 28. august 2014 (Bergens Tidende - Login)

  Du går deg i bedre form fra hytte til hytte

  Går du en uke med sekk i fjellet, vil du raskt oppleve at du går deg i form, sier idrettsforsker. Du får et løft både fysisk og mentalt. - En rask og konkret bedring av formen er en av helsegevinstene du kan oppleve ved å gå i fjellet.
 • 28. august 2014 (Fædrelandsvennen - Login)

  Fjellet er Willys lykkepille

  Han bruker aldri pulsklokke og har vært en gang på treningssenter i sitt liv. Ultramaratonløper Willy Steinskog (50) trener i fjellet rundt Preikestolen. Gevinsten er tredobbel.
 • 28. august 2014 (Doffin)

  CIM: Drift

  Intensjonskunngjøring Klassisk sektor Kunngjøring iht FOR nr 402 del III Tjenesteytelse Del I: Oppdragsgiver I.1) Kontaktinformasjon Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) 974 760 983 Rambergveien 9
 • 28. august 2014 (Osloby)

  Mener befolkningen er inkonsekvente i OL-spørsmålet

  Idrettsforbundets leder Børre Rognlien, er lite imponert over det norske folk. - Alle gallupene vi har viser at sånn cirka 80 prosent av folket er for at vi skal delta i OL og Paralympics.
 • 28. august 2014 (Dn.no)

  Triatleter utsatt for utøversyndrom

  En av fire kvinnelige triatleter har symptomer på utøversyndrom, viser undersøkelser.
 • 27. august 2014 (Dn.no)

  Deltar i Ironman på veganerkost

  Ernæringsfysiologer opp fordrer til et variert kosthold, mens topp-plasseringene i triatlon domineres av kostholdsfriker. Flere utøvere erkjenner at den enorme mengden kostholdsråd forvirrer.
 • 27. august 2014 (Fysioterapeuten)

  Søker eldre som ønsker å komme i form

  Norges idrettshøgskole (NIH) etterlyser deltakere til et nytt forskningsprosjekt. Nærmere bestemt eldre over 70 år som ønsker å komme i form.
 • 25. august 2014 (Aftenposten - Login)

  Norge kan påvirke IOC

  Gro Harlem Brundtland maktet å bevege IOC i en mer miljøbevisst retning da Lillehammer fikk OL. Erna Solberg og Siv Jensen har sjansen til å gjøre noe tilsvarende.
 • 25. august 2014 (Norges forskningsrÃ¥d)

  EØS-støtte til 19 tsjekkisk-norske prosjekter

  Av 389 søknader ble 19 prosjekter innstilt til finansiering gjennom det tsjekkisk-norske EØS-forskningsprogrammet. Søknadene ble evaluert av over 390 internasjonale eksperter fra hele verden.
 • 25. august 2014 (Khrono)

  Forbereder svar til kunnskapsministeren

  Struktur. Universiteter og høgskoler møttes i Oslo sist uke for å bli litt klokere på hvordan de skal svare statsråden om sine planer for et nytt universitets- og høgskolelandskap.
 • 23. august 2014 (Hadeland)

  Vil begeistre i kultursalen

  DET HANDLER OM BRILLER: Vibeke Olss holder inspirasjonsforedrag i Hadeland kultursal. Et av hennes budskap er at synet på livet handler mye om hvilke briller vi velger å sette på oss.
 • 23. august 2014 (Vest-Telemark Blad)

  Vil hjelpe med trening etter kreft

  For dei som har vore gjennom ein kreftsjukdom kan det vera ei utfordring å koma i gang med trening. No finst det eit nytt tilbod for kreftoverlevarane i Vest-Telemark.
 • 21. august 2014 (Norges Orienteringsforbund)

  Olympiatoppens forskningskonferanse

  Sideinnhold Få med deg nyere forskning innenfor relevante fagområder. Hovedinnhold del 1 Olympiatoppen inviterer til forskningskonferanse på Norges idrettshøgskole 18. september.
 • 21. august 2014 (Kondis)

  EM-under og listefyll

  Ingressbildet: Omtrent så god som Henrik Ingebrigtsen må ein vera for å ta medalje i EM. (Foto: Bjørn Johannessen) Runar Gilberg (49) er redaktør for bladet Kondis.
 • 21. august 2014 (MyNewsdesk)

  Styrker faglig stab

  NHCK) kan vise til en solid økning på hele 30 % sammenlignet med fjorårets opptak. Konstituert dekan, Hege Ulveland forteller at det er spesielt stor interesse for studiene innen ernæring og fysisk aktivitet.