Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til søk

Presseklipp

Her ligger de 20 siste presseklippene om Norges idrettshøgskole

 • 04. oktober 2015 (Klikk.no)

  Døvblinde Berit har Ushers syndrom - Norsk Ukeblad

  Tobarnsmoren Berit R. Øie (51) kan ikke se barna sine, og nesten ikke høre dem. Likevel har de et helt spesielt og nært fellesskap. EGET SPRÅK: Berit og barna kan tøyse og tulle med hverandre med helt spesielle tegn.
 • 04. oktober 2015 (Langrenn.com)

  Spennende norsk stavprosjekt søker testløpere

  Hvordan få mer kraft ut av stavtaket? Det har vært utgangspunktet for arbeidet med utvikling av et nytt konsept for stavhåndtak til langrennstaver.
 • 04. oktober 2015 (VG Pluss)

  Ta søndagsturen tilbake

  Ned i vekt og turfrelst. Trude Årdal ser ikke lenger på fjellturene som trening, det er terapi for kropp og sjel.
 • 02. oktober 2015 (Fædrelandsvennen)

  Forskning: Sportsdrikker er mer skadelig enn vi har trodd

  Ny forskning viser at sportsdrikker kan være mer skadelig for tennene enn man først har antatt. Det selges sportsernæring for 180 millioner kroner i norske sportsforretninger i år, ifølge Dagens Næringsliv.
 • 02. oktober 2015 (Agderposten)

  Pensjonerte seg for å redde Jerv

  Agderposten vil i tur og orden presentere de fem nominerte til Folkets ildsjelpris i Aust-Agder. Ola Syse er først ut. - Jeg får god lønn som pensjonist, jeg får mer enn det jeg trenger.
 • 02. oktober 2015 (Norges Bryteforbund)

  Oppdatert program for NBFs Kick-off 9-11 oktober

  Det blir en innholdsrik og spennende helg for alle påmeldte tilkickoff 9-11 oktober Sted: Norges Idrettshøyskole/Olympiatoppen Fredag 9/10 Kl. 17.00Innsjekk/oppmøte auditorium B - Norges idrettshøyskole Kl.
 • 30. september 2015 (NRK)

  - Seksualiserer idretten

  30. september2015kl.21:29 - Seksualiserer idretten Therese F. Mathisen, stipendiat ved Norges idrettshøgskule, er skeptisk til bikinifitness.
 • 30. september 2015 (NRK)

  Kritisk til bikinifitness: - Seksualiserer idretten

  Rekordmange jenter deltok i bikinifitness-NM i helgen, men ikke alle takler presset, frykter Therese F. Mathisen ved Norges idrettshøgskole. På Norges idrettshøgskole følger de med på den nye trenden i fitnessmiljøet.
 • 29. september 2015 (Josimar)

  Presidenten

  Han ble valgt til fotballpresident etter en maktkamp preget av bakvaskelser og kameraderi. I fem år har Yngve Hallén sittet på toppen av norsk fotball. Fem år som har vært preget av konflikter, rettssaker og begravede granskningsrapporter.
 • 29. september 2015 (Josimar)

  Vinnerblikket

  Tekst Frode da Costa-Lia Josimar møtte Geir Jordet og så på store mengder av fotballopptak sammen med ham.
 • 29. september 2015 (Josimar)

  Blogg: Da fotballen forlot England

  Tekst Øyvind Loftheim twitter.com/acmilan90 I prefer inspired perspiration to momentary inspiration, talent to strength, the action of effort to the over-performance of sacrifice.
 • 28. september 2015 (Stavanger Aftenblad)

  Iselin har forsket på Aftenbladets Sprek-prosjekt

  Det ga henne toppkarakter og fast jobb. Ikke bare Sprek-deltakerne ble sprekere. 16 prosent av Aftenbladets lesere ble mer inspirert til å trene, viser en spørreundersøkelse.
 • 28. september 2015 (Utdanning)

  Kan skolen lære noe fra toppidretten?

  Skal skolen lære fra toppidretten, krever det først og fremst en rektor som lytter til lærerne. "Inspirasjonsforedrag med en Olympisk gullvinner- hvordan bli best". Slike foredrag florerer det av i næringslivet.
 • 27. september 2015 (Forskning.no)

  Bedre utholdenhet med styrketrening

  To målrettede økter med styrketrening i uka kan ha god effekt på prestasjonen til syklister. Og litt effekt på løpere.
 • 26. september 2015 (Aftenposten - Login)

  Kort sagt, 27. september

  Lær av Freiburgs tiltak for bilfritt sentrum På BakForsiden i Aftenposten 18. september refereres til Freiburgs tiltak for bilfritt sentrum.
 • 25. september 2015 (Byas)

  Forskere advarer: Disse bildene er ikke bra for deg

  Bikinifitnessutøver Christina Strøm Fjære mener folk bør være varsom med hvilke bilder man legger ut. Trente og muskuløse kropper er i vinden som aldri før.
 • 25. september 2015 (Aftenposten - Login)

  Slik ser OL-ilden ut

  Innmaten er fra Australia, men Lillehammer setter så desidert sitt preg på fakkelen til Ungdoms-OL i februar. Og den skal tennes i Athen 1. desember. I en seremoni den greske olympiske komiteen står bak, får Lillehammer en pangstart.
 • 25. september 2015 (Stavanger Aftenblad)

  Da Kaja (42) begynte med en ny type styrketrening, ble utholdenheten mye bedre

  Ny studie viser hva som er den optimale styrketreningen for å bedre utholdenheten. Ønsker du bedre utholdenhet? Da kan det være lurt å trene styrke også. Det viser en ny studie av Olav Vikmoen.
 • 25. september 2015 (VG Pluss)

  Planen: Idretts-Norges nye super-senter

  SOGNSVANN/HOLMENKOLLEN (VG) Norsk idrett blåser liv i gamle planer om å bygge en gigantisk idrettspark i området rundt Toppidrettssenteret på Sognsvann.
 • 24. september 2015 (Framtida)

  Forskarar åtvarar mot fitspiration

  Mange legg ut fitspiration-bilete for å inspirera til ein sunnare livsstil, medan resultata viser at det motsette skjer, kommenterer Therese Mathisen, doktorgradsstipendiat ved Norges idrettshøgskole til Bergens Tidende, som først omtala saka.