Hopp direkte til innhold

Presseklipp

Her ligger de 20 siste presseklippene om Norges idrettshøgskole

 • 16. september 2014 (Romerikes Blad)

  Slik trimmet Tone vekk depresjonen

  KETLEBELLS I SKOGEN: Tone Merete Klavenes (til venstre) og venninnen Yvonne Solberg trener mye sammen. Tone Merete slet med alvorlig depresjon for noen uker siden.
 • 16. september 2014 (Gjesdalbuen)

  Drømmejobb i toppfotballen

  Magnus Espeland Meling er bare 26 år, men nyter stor tillit i trenerteamet til Fredrikstad fotballklubb. Selv om han har drømmejobben har han også et ønske om å komme hjem til Ålgård igjen.
 • 16. september 2014 (StudentTorget)

  Slik kommer du deg over løpe-kneika i høst!

  slik kommer du deg over løpe-kneika i høst! er det tungt å gå fra rask gange til å løpe? klarer du ikke å holde farten oppe hele økten?
 • 16. september 2014 (KK)

  Har du spørsmål om trening?

  Treningsekspert Anne Marte Sneve holder nettmøte torsdag 18. september fra kl. 13-15. - Jeg ønsker å formidle treningsglede og inspirere folk til å ville gjøre grep i livet sitt.
 • 15. september 2014 (Runners World)

  Møt våre profiler på Oslo Maraton

  Løp: Under Oslo Maraton-dagene vil du kunne møte et knippe av våre Runner's World-profiler. Se her hvem som vil være når på vår stand på Expo. På vår stand under Oslo Maraton vil du kunne treffe noen av våre mange profiler.
 • 15. september 2014 (Fysioterapeuten)

  Dusj etter gym er utdatert

  Å dusje etter kroppsøving er unødvendig. Det stjeler tid fra et innhold mange vil ha mer av, mener professor Jorun Spord Borgen og førsteamanuensis Gro Rugseth ved Norges idrettshøgskole.
 • 15. september 2014 (NRK)

  Svensk dopingjeger død

  Bengt Saltin som var en kjent dopingekspert og fysiolog er død, melder Dagbladet. Svensken ble 79 år gammel. Han var æresdoktor ved 13 høyskoler og universiteter, blant dem Norges idrettshøgskole.
 • 15. september 2014 (VG Pluss)

  Den fødte artisten Mathea-Mari Glittenberg

  HJELLESTAD (VG) Mathea-Mari Glittenberg ble tilsynelatende født til artist, har alltid elsket å være artist og kronet karrieren nylig, da hun vant Melodi Grand Prix Junior med sin egen låt #online. - Det har vært et laaangt eventyr!
 • 13. september 2014 (Side 2)

  - En halvtime etter fikk jeg beskjed om at jeg sannsynligvis hadde kreft

  Derfor ble Monica (39) med i den sexy kreft-videoen. (SIDE2):- Jeg merket at det ene brystet var større enn det andre, så jeg bestilte en time for undersøkelser. Jeg var ganske sikker på at ikke var noe farlig, for jeg følte meg så frisk.
 • 13. september 2014 (Fredriksstad Blad)

  - I morgen er det helt grusomt vondt

  Etter oppvarming og styrketrening i apparatene ved andre dam i Bjørndalen, er jentene klare for høyintensivtrening i nordenden av vannet. KNEBØY MED VOGN: Styrketrening er viktig for nybakte mødre mener disse jentene.
 • 12. september 2014 (Procycling.no)

  - Jeg må svelge en stor kamel

  Cecilie Gotaas Johnsen er meget frustrert over VM-uttaket. Det var tydelig at ledelsen i Norges Sykkelforbund syntes det var vanskelig å plukke ut årets kvinnelige VM-lag.
 • 12. september 2014 (Fysioterapeuten)

  Hvorfor er dørstokkmila så lang?

  De fleste av oss trener langt mindre enn anbefalt. - Det er mulig vi har for enkle svar på kompliserte spørsmål, sier fysioterapeut Åse Bårdsen ved UiT.
 • 12. september 2014 (Aftenposten - Login)

  Dusjing etter kroppsøving er unødvendig. Dropp det

  Dusjingen skygger for det kroppsøvingsfaget skal rette seg mot og stjeler tid fra et innhold mange vil ha mer av, mener Jorun Spord Borgen og Gro Rudseth ved Norges idrettshøgskole. Etter vår mening er dusjingens begrunnelse utdatert.
 • 12. september 2014 (Moss Avis)

  Mange lokaloppgjør i vente

  Lørdag kommer Tindlund til Vestbyhallen, og da er serien i gang for Vestby HKs damelag, som har som mål å rykke opp. I fjor kom Vestby HK på andreplass i 4. divisjon. Da besto A-laget av spillere fra både Son HK og Vestby HK.
 • 12. september 2014 (Forskning.no)

  Obligatorisk hjertesjekk av fotballspillere gir falsk trygghet

  Metodene som brukes til masseundersøkelser av hjertene til toppspillere i fotball, er ikke gode nok. Men ny forskning kan gjøre undersøkelsene bedre og billigere.
 • 11. september 2014 (Sunnmørsposten)

  Dristig og sexy kreftvideo til Today Show

  Den dristige kreftvideoen som åtte norske kvinner har spilt inn i et studio i London, er i ferd med å ta av internasjonalt. Helle Aanesen har debattert videoen i mange kanaler siden lanseringen tirsdag.
 • 11. september 2014 (KK)

  Her er KKs nye treningsekspert

  Sjekk hvordan Anne Marte Sneve (31) vil få deg i form. Det vanskeligste med trening, er for mange å komme seg opp av sofaen. Akkurat det vil KKs nye treningsekspert gjøre noe med.
 • 10. september 2014 (Dn.no)

  Slik velger du rett personlig trener

  Finner tonen med treneren Komponist Tove Kragset (39) hører stemmen til sin personlige trener i hodet når hun trener alene. Å velge rett PT kan være avgjørende for resultatene. -Bra!
 • 10. september 2014 (Tidens Krav)

  Lokalt videoselskap gjør gjennombrudd i sykehusmarkedet

  Kristiansundsbedriften Posicom startet med å analysere fotballkamper, nå leverer de utstyr til operasjonssaler. STUDERER OPPTAK: I fotballen brukes videoanalyser for å bli best.
 • 10. september 2014 (NRK Buskerud)

  - Ikke press barna for hardt

  Unge langrennsutøvere blir kjørt altfor hardt på trening fordi foreldre har overambisiøse mål, mener Geir Kihle tidligere visepresident i Norges skiforbund. - Problemet er foreldre som har svært mye høyere ambisjoner enn ungene sine.