Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til søk

Presseklipp

Her ligger de 20 siste presseklippene om Norges idrettshøgskole

 • 25. januar 2015 (Adresseavisen Pluss)

  7 av 10 sørtrøndere mener de er spreke nok

  Sju av ti sørtrøndere mener de i meget stor eller ganske stor grad har høyt nok fysisk aktivitetsnivå. I aldersgruppen under 30 år, er det hele 8 av 10 som mener dette.
 • 24. januar 2015 (Sporten.com)

  Pappa Ødegaard mener medfødt talent teller 10 prosent: â- Du lykkes med trening, ikke talent!

  Faren til Martin Ødegaard tror ikke sønnens suksess kommer av et medfødt talent for fotball.
 • 23. januar 2015 (Sporten.com)

  Sammenligner trening med å pusse tennene Snabba råd fra "Gago"

  Oslo, Ullevål Stadion Som forstadsgutt i Fittja, var hans største frykt å ikke bli til noe.
 • 23. januar 2015 (Sporten.com)

  Trening er alt som skal til: - Dette kunne vært deg!

  Det er i alle fall freeski-legenden Andreas Håtveit helt sikker på. Helt i toppen av et stort furutre banker Andreas Håtveit sine twintip-ski hardt mot stammen.
 • 23. januar 2015 (Morgenbladet)

  Hvor blir det av humanistene?

  Vitenskap er ikke alltid like instrumentelt som publiser-på-engelsk-parolen synes å underforstå. DOKTORSPRÅK I det siste har en gammel debatt blusset opp igjen: På hvilket språk skal doktoravhandlingen skrives?
 • 22. januar 2015 (VG Nett)

  En av tre foreldre betaler ikke treningsavgift for barna sine

  Grorud Idrettslag i Oslo opplever det nesten hvert år: 30 prosent av foreldrene til barn og unge betaler ikke treningsavgift.
 • 20. januar 2015 (NTB Info)

  Velkommen til disputas om trening av fotballspillere

  Fredag 23. januar disputerer Shaher Shalfawi over avhandlingen "Anaerobic conditioning of soccer players.
 • 20. januar 2015 (Fysioterapeuten)

  Fysisk inaktivitet dobbelt så dødelig som fedme

  Dobbelt så mange dødsfall kan komme av fysisk inaktivitet som av fedme. Forskere fant at 20 minutters rask gange hver dag kan gi en betydelig reduksjon i risikoen for tidlig død. Samtidig etterlyser forskere ved NIH nye grep i fedmefeltet.
 • 20. januar 2015 (Dagbladet Pluss)

  - Ikke sett deg ned

  Vondt i knærne må ikke stoppe deg fra å trene. Trening hjelper uansett. Kanskje må du trene litt mer tilpasset. Risikofaktorer kneartrose * Tidligere kneskade, som akutt meniskskade, korsbåndskade eller bruskskade. * Overvekt.
 • 19. januar 2015 (Side 3)

  Årets råeste treningsprogram - del 3

  Ikke gjør denne treningstabben! Reply om denne artikkelen Send oss ditt tips Cornelis Elander Cornelis Elander Side3.no TRENINGSEKSPERT: Cornelis Elander er Side3s treningsekspert.
 • 19. januar 2015 (Tvedestrandsposten)

  - Trening gjør deg lykkelig

  Ny forskning viser at dobbelt så mange dødsfall kan komme av fysisk inaktivitet som av fedme. - Det skal ikke så mye til for å øke aktivitetsnivået, sier treningsintruktør og fitnessutøver, Aslaug Lia Pettersen.
 • 19. januar 2015 (IK Start)

  Forsterker utviklingsavdelingen

  To ferske fjes har forsterket Starts utviklingsavdeling. Foto: Roy Emanuelsen De to er 25-åringene Didrik Bjella og Alexander Øren. Begge kommer fra klubber på Østlandet.
 • 19. januar 2015 (Dagbladet Pluss)

  Vil du nå målene dine? Eksperten kaller nyttårsforsetter for tull Sliter du med nyttårsforsettene? Her forteller ekspertene hvordan du holder motivasjonen oppe.

  Sliter du med nyttårsforsettene? Her forteller ekspertene hvordan du holder motivasjonen oppe. Gikk du hardt ut med nyttårsforsettet, og nå har motivasjonen begynt å dale?
 • 19. januar 2015 (VG Pluss)

  Kritiske til utstyrsjag

  Fotballsko til 2500 kroner, hockeyskøyter til 7000 og alpindress til 6000. Prisene på kvalitetsutstyr i barne- og ungdomsidretten har tatt fullstendig av.
 • 18. januar 2015 (Khrono)

  Her er de det snakkes om

  Ny rektor. Flere interne kandidater vurderer å søke rektorstillingen ved Høgskolen i Oslo og Akershus. Den største snakkisen er likevel en professor fra Tromsø.
 • 17. januar 2015 (Sarpsborg Arbeiderblad)

  Satser på analyse

  Dag Tore Bergerud (26) skal bygge opp Sarpsborg 08 til å bli veldig gode på analyse. VIDEO: S08s nye analysesjef Dag Tore Bergerud bruker mye tid foran pc-skjermen.
 • 17. januar 2015 (Trening)

  Inaktivitet er mye farligere enn overvekt

  Inaktivitet fører til dobbelt så mange dødsfall som overvekt, viser tidenes mest omfattende studie av europeeres helse. Heldigvis er det lite som skal til før du reduserer risikoen for tidlig død betydelig.
 • 17. januar 2015 (Lillestrøm SK)

  Intervju med Marte Berget

  Marte Berget kom til LSK Kvinner sesongen 2015. Vi har snakket med Marte om hennes vei frem til LSK Kvinner og hennes forventninger til sesongen 2015.
 • 17. januar 2015 (KK)

  Er du rastløs, frustrert og sliter med skyldfølelse?

  Det er typiske tegn på treningsavhengighet, viser ny forskning. KK.NO: Trodde du kanskje at treningsavhengighet bare var tull og tøys? Da har du tatt grundig feil.
 • 16. januar 2015 (Norges Ishockeyforbund)

  Samlinger i Isbjørnprosjektet våren/sommeren 2015

  Sideinnhold Satsningen på Isbjørnsamlinger for utøvere i landslagsalder fortsetter våren og sommeren 2015. Her er de planlagte samlingsdagene for de forskjellige årsklassene.