Hopp direkte til innhold

Presseklipp

Her ligger de 20 siste presseklippene om Norges idrettshøgskole

 • 31. oktober 2014 (Forskning.no)

  - Trening er det eneste som hjelper mot slapp bekkenbunn

  Internett flommer over av tips og råd om trening av bekkenbunnen. Den gode, gamle knipemetoden er det eneste som fungerer, sier professor. Andreas Birger Johansen webredaktør En artikkel fra Norges idrettshøgskole Publisert i dag, kl.
 • 30. oktober 2014 (Vålerenga)

  Vi er på jakt etter mannlige supportere som ønsker å få bedre helse!

  Norges idrettshøgskole jobber med Vålerenga Fotball og 14 andre klubber i Europa for å utvikle og evaluere et fysisk aktivitet- og livsstilsprogram for å hjelpe fans med å bli mer aktive og mindre stillesittende. Les mer her!
 • 30. oktober 2014 (StudentTorget)

  Hvor fort mister man muskelmasse etter treningsfri?

  mister man muskelmasse etter en treningsfri uke? dette er et spørsmål som gnager i samvittigheten til svært mange av oss. treningsekspert helene høimyr gir deg svarene.
 • 30. oktober 2014 (Dagbladet Pluss)

  En natt i 1985 la Brann en plan som skulle forandre dem for alltid Nå truer nedrykkspøkelset igjen.

  Nå truer nedrykkspøkelset igjen. (Dagbladet): Det er krise i Brann. Før søndagens skjebnekamp mot Sogndal er det bare én ting som gjelder: Tre poeng. Brann ligger ett poeng bak kvalikplassen. To runder gjenstår.
 • 29. oktober 2014 (Norges idrettsforbund)

  Ønsker innspill til idrettspolitisk dokument

  Sideinnhold Foredragene fra tirsdagens IPD-seminar er nå tilgjengelig på nett. Norges idrettsforbund oppfordrer nå de ulike organisasjonsledd til å komme med innspill til idrettspolitisk dokument for 2015-2019.
 • 29. oktober 2014 (Fri Flyt)

  Jentesuksess på Lillehammer

  -- Jentesuksess på Lillehammer 24 jenter møtte på den første store freeskisamlinga for jenter på Lillehammer i sist helg. Akkurat nå - Det var vanvittig gøy å se så mange på samlinga i Lillehammer i denne helga.
 • 29. oktober 2014 (Ringerikes Blad)

  Nervene kan avgjøre

  Hønefoss-trener Rune Skarsfjord er godt vant med å takle forventninger og press. Fotballprofessor Geir Jordet tror dette kan bli tungen på vektskålen i søndagens skjebnekamp mot Alta.
 • 28. oktober 2014 (Journalen)

  Øyvind Gulli er Norges ukjente verdensstjerne

  I en alder av 24 år har diskodanseren klatret opp til syvende plass på listen over Norges mestvinnende idrettsutøvere. De får god omtale i lokalpressen, men i riksmediene kommer de i skyggen av fotball og langrenn.
 • 28. oktober 2014 (Bergens Tidende)

  Skap glede og mestring for alle

  Det første det nye Folkehelsesenteret i Bergen bør gjøre er å evaluere tiltaket Fysisk aktivitet på mellomtrinnet.
 • 27. oktober 2014 (Trening)

  Rabdomyolyse

  En farlig tilstand som lett kan unngås. Tilstanden og muskelskaden rabdomyolyse er et økende fenomen.
 • 27. oktober 2014 (Stavanger Aftenblad)

  Dusjing etter gymtimen er valgfritt

  Idrettsforsker mener dusjing etter gymtimen må ta mye av skylden for at elever i videregående skole dropper faget. Ikke alle vet at dusjingen faktisk er valgfritt.
 • 26. oktober 2014 (Norges Svømmeforbund)

  Skadeforebygging - rykende ferskt hefte fra Norges Svømmeforbund

  Norges Svømmeforbund, i samarbeid med Senter for idrettsskadeforskning (NIH) og Norges idrettsforbund, har utviklet et kvalitativt godt innhold om skadeforebygging for vårt nye Trener 2-kurs.
 • 26. oktober 2014 (Bygdanytt)

  Økning i korsbåndskader på kunstgress

  Da korsbåndet røk, røk også drømmen for Martin Mjelde Tysse (19) om å spille for Brann denne sesongen. - Det er helt klart en økning i slike skader blant gutter, sier fysioterapeut Leif Erik Koehler.
 • 24. oktober 2014 (Barnehage.no)

  Vil ha svømmekurs i barnehagen

  Venstres Abid Raja vil ha svømmopplæring i barnehagen. - Vi kan ikke være bekjent med at halvparten av norske tiåringer ikke kan svømme, sier han.
 • 24. oktober 2014 (Altaposten)

  Hyllet studie fra Odd-Egil ble til Tromsøstudie

  I VERDENSTOPPEN: Studien til Odd-Egil Olsen ved Campus Alta ble til en Tromsøstudie da UiT meldte om den gledelige nyheten.
 • 24. oktober 2014 (Fysioterapeuten)

  Rovdrift av unge talenter?

  Professor Roald Bahr stiller spørsmål om unge talenter drives for hardt i en editorial i British Journal of Sports Medicine.
 • 23. oktober 2014 (Norges idrettsforbund)

  Se opptak av "Kom igjen, jenter!"

  Sideinnhold Norges idrettsforbund sender konferansen Kom igjen, jenter! direkte på idrett.no fredag 24. oktober fra kl 09.00. Temaet for konferansen er hvordan øke minoritetsjenters deltakelse i norsk idrett.
 • 23. oktober 2014 (Norges Orienteringsforbund)

  Trenerseminar sammen med friidrett

  Sideinnhold Mulighet til faglig påfyll 7.-9. november. Hovedinnhold del 1 Norges Friidrettsforbund arrangerer trenerseminar på Norges Idrettshøgskole 7. - 9.
 • 23. oktober 2014 (NRK Trøndelag)

  Krever utendørs svømmeopplæring

  Norske barn har de dårligste svømmeferdighetene i Norden. Nå krever Norges Livredningsselskap at skoleelever får svømmeopplæring også utendørs, og får støtte på Stortinget. +1 I 2013 omkom 119 personer i drukningsulykker i Norge.
 • 23. oktober 2014 (Fædrelandsvennen - Login)

  Barn med dårligere motorikk og fysisk form har lavere selvoppfatning

  - Gjør det mindre synlig at noen kommer sist i mål eller bommer på avslutninger, oppfordrer forskeren bak ny doktorgradsavhandling.